Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lietinga @ 2013 03 17, 20:12)
O man si plautuve labai nebloga. Ne ''folgos" barskaliukas,Kur visokiu raitytu liniju prideta vien del standumo,nes yra labai plonos skardos.o is rimtesniu. Kad gili irgi labai praktiska-nesitaskys. Kaina nemaza,bet verta. smile.gif

drinks_cheers.gif as ir ieskau gilios, patogios, kad nereiketu taskytis aplinkui, kaip su tom mazytem apvaliom, o jei dar negili doh.gif
Sutinku ir su tuo, kad ji kiek nestandartiska, iprate matyti kitokias, bet man svarbiau patogumas. Be to, ji monuojasi postalvisiu, kiek supratau,tai nekris taip i aki. ax.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 03 17, 20:49)
Uzapvalintais kampais turetu lengviau valytis.

Sutinku, kad patogiau valyti butu apvalesniais krastais. Bet nerandu kol kas tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 23:18)

Vienam kampe yra spintele po kriaukle, tada indaplove ir is vienos pusbario puses stalciai, o sitos puses kur matosi nuotraukoje prie pat sienos yra spintele su lentynelem. Pasistengsiu ryt ikelt foto, nes dabar kazkodel part.lt neveikia.

o koks mazdaug tarpas tarp sienos ir baro?? Ar patogu tame plote? Ne per siaura ar platu?

Tiesa kas ten pas jus per katlente is dvieju daliu? Ar ten kokia lentele salia jos??
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 15:01)
Bet va jeigu jas nori kabinti ant sienos be kojų, kaip aš  lotuliukas.gif tada gali būti liūdniau

ohoho, be kojų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 12:41)
na ir Jūsų tempai, merginos  doh.gif  pagarba  4u.gif

turiu fobiją - nepatinka medžiagos, kurios ką nors imituoja. Stalviršis medžio imitacijos, plastikas akmens imitacijos ir pan. nežinau. man kažkoks nebegyvas tas imituotas daiktas. Todėl galvoju stalviršiui naudoti medį. Kad jo negamina - man kažkaip siurprizas. stalus ilgiausius plačiausius daro, o stalviršio ne? nesąmonė kažkokia. su masyvu aplamai turėtų būti lengviau - susiklijuoji tokių matmenų, kokių reikia. su plokšte kitaip - imi rba 60, arba 90 arba 120cm pločio ir viskas. su masyvu gali pasidaryti nors ir 63,5cm pločio  biggrin.gif aišku jei to reikia  biggrin.gif mn atrodo ant tinginių meistrų pataikėt. Tikrai nėra jokios problemos su mediniu stalviršiu
bet va atsparumo klasė verčia nusiimti kepurę prieš HPL dangą ant stalviršių iš plokštės. Medis žymiai jautresnis. Ir pjaustyti ant jo negali ir šiaip atsargiai reikia elgtis, galų gale į metus kartą privalėsi jį atnaujinti.
čia pateikta kažkiek info.
na bet įtariu bent jau pamėginsiu pagyvent su mediniu, jeigu ką - pasikeisiu. Dabar turiu įdėją fiks tą stalviršį susiklijuoti iš skirtingų medienos rūšių. Nuo šviesuas iki yamsaus ir kiekviena dar skirtingo pločio. nu man labai gražu smile.gif
dirbtinis akmuo man irgi kažkaip ne prie širdies (kalbu apie tą, kurį galėčiau įpirkti) nes po 3-4t/m aš mokėt negaliu, o su geru akmeniu čia tik pradžių pradžia   smile.gif

Ir dar kur tik paklausi niekas nerekomenduoja. O kai paklausi kiek sumontavo, atsako- mes negaminam lotuliukas.gif

mano vat toks bus naturalaus medzio, alejuotas stalvirsis, atsinaujint kas metai ar puse nematau jokios problemos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 18 kovo 2013 - 14:40
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 15:08)
Kaip ,kaip? Be koju!!! Blin,kur anksciau buvot thumbup.gif ? As virtuve planuodama,nebuvau iki spinteliu apatiniu kabinamu dasigalvojus,bet darbo kambary,tai viska sukabinau rolleyes.gif . Kiti,i mano tokias idejas tik mandagiai patyledavo,o pasirodo,ne as viena tokia lotuliukas.gif

Ir visai nesvarbu,kad pakabinamos knygu sintos,kai prikrovem su trenksmais issirove is sienu doh.gif ,cia visai kita tema thumbup.gif . Sutvarkem mirksiukas.gif

Tik galvoju kaip indaplovę pakabint reiks. Jau buvau išardęs - ten vandens bakas beveik iki žemės įrengtas - nuardyti neišeina. Teks stalviršį kilstelti, arba kokio pažeminto modelio paieškoti.

jo, man knygų lentyna buvo irgi nusivarčius ant žemės. gerai kad laimingai lotuliukas.gif bet ten buvau labai jau silpnus laikiklius padaręs - pats kaltas. tai buvo pirmas kūrinys. visą kitą - kiek sukabinau - kaba.

aj dar problema: noriu tokios specialios nišos centriniam dulkių siurbliu. na toks plyšys baldų cokolyje pagal grindis uždaromas. atsidarai, įsijungia siurblys, sušlaveii viską ten ir uždarei. Nervuoja tie šiupeliukai - negaliu. va toks bet va jam cokolio reikia. na dar galvoju jį gal prie šaldytuvo pavyks pritaisyti, nes to nekabinsiu įtariu.

Aj, aš dar galvoju ir salą važinėjančią padaryti. ta prasme judančia kokį 30-40cm pirmyn/atgal, pagal poreikį, nes vietos mažai. Tik dar nesugalvojau kaip. bet dar turiu tam laiko lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 15:39)

aj dar problema: noriu tokios specialios nišos centriniam dulkių siurbliu. na toks plyšys baldų cokolyje pagal grindis uždaromas. atsidarai, įsijungia siurblys, sušlaveii viską ten ir uždarei. Nervuoja tie šiupeliukai - negaliu. va toks

Geeeeeeeeeeeeeeeeras blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 15:39)
aj dar problema: noriu tokios specialios nišos centriniam dulkių siurbliu. na toks plyšys baldų cokolyje pagal grindis uždaromas. atsidarai, įsijungia siurblys, sušlaveii viską ten ir uždarei. Nervuoja tie šiupeliukai - negaliu. va toks bet va jam cokolio reikia. na dar galvoju jį gal prie šaldytuvo pavyks pritaisyti, nes to nekabinsiu įtariu.

Toki reikala lt namuose turejau, man tai nesusipratimas visiskas, realiai nieko jis netraukia doh.gif o kaip norejau ir kaip dziaugiaus kai padare, o kai reikejo naudot, dziaugsmo neliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 14:39)

Esu maciusi viename vyro projekte, ta plysi ne cokolyje,bet grindyse palei spinteles krasta,panasiai,kaip buna radijatoriai grindyse. Bet,matyt,cia taip galima daryti,kai projektuojamas namas su rusiu ir centrinis siurblys talpinamas rusy,arba garaze kokiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 03 18, 15:38)
Ir dar kur tik paklausi niekas nerekomenduoja. O kai paklausi kiek sumontavo, atsako- mes negaminam  lotuliukas.gif

mano vat toks bus naturalaus medzio, alejuotas stalvirsis, atsinaujint kas metai ar puse nematau jokios problemos  4u.gif

aš dar apie panašų galvoju. Kur suklijuota skersinė mediena. Tik tada jau nedarysiu margo, reiks parinkt panašių struktūrų medį.

noooors ...

vėliau gal įkelsiu savo svajonių stalviršį, dabar nerandu. bet įtariu dėl kainos rinksiuos kažką iš šitų arba kaip Jūs įkėlėte - standartinį skydą
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 15:50)
Esu maciusi viename vyro projekte, ta plysi ne cokolyje,bet grindyse palei spinteles krasta,panasiai,kaip buna radijatoriai grindyse. Bet,matyt,cia taip galima daryti,kai projektuojamas namas su rusiu ir centrinis siurblys talpinamas rusy,arba garaze kokiam g.gif

mintis ir man tokia buvo atėjus. nes pas mus dar kelsis grindys kokį 35cm, tai tilps tokiam aukštyje tas vamzdis.

va kad traukia silpnai - man naujiena. nes kažkaip kiek domėjausi - niekas nesiskundė. Netgi vieni buvo pasikabinę paprastą dulkių siurblį, laikinai, vietoje specialaus - tai veikė be priekaištų g.gif reiks dar pasidomėt
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 16:02)
va kad traukia silpnai - man naujiena. nes kažkaip kiek domėjausi - niekas nesiskundė. Netgi vieni buvo pasikabinę paprastą dulkių siurblį, laikinai, vietoje specialaus - tai veikė be priekaištų  g.gif  reiks dar pasidomėt

Pas mane sitas navarotas buvo prie centrinio namo siurblio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 18 kovo 2013 - 15:09
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 12:41)
na ir Jūsų tempai, merginos  doh.gif  pagarba  4u.gif

turiu fobiją - nepatinka medžiagos, kurios ką nors imituoja.
Papildyta:
nežinau, galima čia ginčytis dėl rankenėlių būtinumo, šaldytuvo, viryklės su kriaukle apkeitimu, kampinių spintelių ir pan, bet jeigu Jums taip patogu  - tada super, nes tai ir yra svarbiausia. nu bet spalvos  wub.gif  wub.gif  wub.gif
šakės. superinė virtuvė  thumbup.gif man patinka  thumbup.gif

tai kaip jus dar gyvas su tokiom savo baimem siame pasaulyje kai aplink daugumoj visur imitacijos, pradedant nuo stalvirsiu, baigiant deslerem ar koncervais is arklienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai nieko pries jas kas susija su apdaila, netgi daugiau pasirinkimo ivairiu formu fakturu spalviniu daugiau ir dar grazesniu nei is gryno, pagal kiekveno nora fantazija beto ir kaina gera thumbup.gif
mano atzvilgiu tai vietoj stalvirsio reiktu det surudijusios skardos gabala arba apkerpejusi akmeni kad but natura, o ne imitacija, jauciu nebutu labai jauku lotuliukas.gif o dabar viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 16:54)
tai kaip jus dar gyvas su tokiom savo baimem  siame pasaulyje kai aplink daugumoj visur imitacijos, pradedant nuo stalvirsiu, baigiant deslerem ar koncervais is arklienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as tai nieko pries jas kas susija su apdaila, netgi daugiau pasirinkimo ivairiu formu  fakturu spalviniu daugiau ir dar grazesniu nei is gryno, pagal kiekveno nora fantazija beto ir kaina gera thumbup.gif
mano atzvilgiu tai vietoj stalvirsio reiktu det surudijusios skardos gabala arba apkerpejusi akmeni kad but natura, o ne imitacija, jauciu nebutu labai jauku  lotuliukas.gif o dabar viskas super  thumbup.gif

aj nu gerai, nereikia čia taip žiauriai, nors mintis su akmenim ir kerpėm man patinka lotuliukas.gif jaučiu sienelei reiks tokį foto printą parinkt, ir dar su kokio upelio vaizdu, kuris "sutekės" į kriauklę

apsiribokim virtuve arba tik stalviršiu, be dešrelių ir kitų dalykų mirksiukas.gif nesakau, gal rezultate liksiu prie plokštės, bet bent jau pabandysiu su masyvu tai tikrai

Aš juk sakiau, virtuvei skirsiu išskirtinį dėmesį lotuliukas.gif kai ko net žmona dar nežino lotuliukas.gif
Atsakyti