QUOTE(agniukee @ 2013 03 16, 12:08)
O kodel medzio masyvo stalvirsis nepraktiskas? As tai tik toki ir ne kitoki desiu, lietuvoje tai nepopuliaru, niekas negamina(pasiule man padaryt, ant plonos plokstes klijuot plonai medzio ir bus laaabai panasu )o skandinavijoj tai pagrinde visose virtuvese mediniai stalvirsiai, kokybiski, devisi tikrai gerai, dedasi aliejuotus, o paskui patys atnaujina. Man tai jie graziausi
na ir Jūsų tempai, merginos pagarba
turiu fobiją - nepatinka medžiagos, kurios ką nors imituoja. Stalviršis medžio imitacijos, plastikas akmens imitacijos ir pan. nežinau. man kažkoks nebegyvas tas imituotas daiktas. Todėl galvoju stalviršiui naudoti medį. Kad jo negamina - man kažkaip siurprizas. stalus ilgiausius plačiausius daro, o stalviršio ne? nesąmonė kažkokia. su masyvu aplamai turėtų būti lengviau - susiklijuoji tokių matmenų, kokių reikia. su plokšte kitaip - imi rba 60, arba 90 arba 120cm pločio ir viskas. su masyvu gali pasidaryti nors ir 63,5cm pločio aišku jei to reikia mn atrodo ant tinginių meistrų pataikėt. Tikrai nėra jokios problemos su mediniu stalviršiu
bet va atsparumo klasė verčia nusiimti kepurę prieš HPL dangą ant stalviršių iš plokštės. Medis žymiai jautresnis. Ir pjaustyti ant jo negali ir šiaip atsargiai reikia elgtis, galų gale į metus kartą privalėsi jį atnaujinti.
čia pateikta kažkiek info.
na bet įtariu bent jau pamėginsiu pagyvent su mediniu, jeigu ką - pasikeisiu. Dabar turiu įdėją fiks tą stalviršį susiklijuoti iš skirtingų medienos rūšių. Nuo šviesuas iki yamsaus ir kiekviena dar skirtingo pločio. nu man labai gražu
dirbtinis akmuo man irgi kažkaip ne prie širdies (kalbu apie tą, kurį galėčiau įpirkti) nes po 3-4t/m aš mokėt negaliu, o su geru akmeniu čia tik pradžių pradžia
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 21:39)
Sveiki,
kai kas gall ir prisimenat mane
Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve
Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom... )
Taigi ir parodau kaip atrodo
Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas
Maciau diskutavot apie indaplove... Anksciau niekada nebuvau jos turejus, o dabar kai turiu, neisivaizduoju virtuves be jos
Plautuve juoda esu taip pat patenkinta, valosi gerai, ir kalkiu nuosedos kolkas akiu nebado Plautuve priesais langa, bet bedu del lango aptaskymo nera, nes langas pakankamai toli nuo plautuves ir tiek toli nesitasko. Kita vertus, jei nebutu indaploves ir reiktu indus rankom plaut, tada gal kaziek ir taskytusi...
kai kas gall ir prisimenat mane
Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve
Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom... )
Taigi ir parodau kaip atrodo
Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas
Maciau diskutavot apie indaplove... Anksciau niekada nebuvau jos turejus, o dabar kai turiu, neisivaizduoju virtuves be jos
Plautuve juoda esu taip pat patenkinta, valosi gerai, ir kalkiu nuosedos kolkas akiu nebado Plautuve priesais langa, bet bedu del lango aptaskymo nera, nes langas pakankamai toli nuo plautuves ir tiek toli nesitasko. Kita vertus, jei nebutu indaploves ir reiktu indus rankom plaut, tada gal kaziek ir taskytusi...
nežinau, galima čia ginčytis dėl rankenėlių būtinumo, šaldytuvo, viryklės su kriaukle apkeitimu, kampinių spintelių ir pan, bet jeigu Jums taip patogu - tada super, nes tai ir yra svarbiausia. nu bet spalvos
šakės. superinė virtuvė man patinka