Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(agniukee @ 2013 03 16, 12:08)
O kodel medzio masyvo stalvirsis nepraktiskas? As tai tik toki ir ne kitoki desiu, lietuvoje tai nepopuliaru, niekas negamina(pasiule man padaryt, ant plonos plokstes klijuot plonai medzio ir bus laaabai panasu  lotuliukas.gif  doh.gif )o skandinavijoj tai pagrinde visose virtuvese mediniai stalvirsiai, kokybiski, devisi tikrai gerai, dedasi aliejuotus, o paskui patys atnaujina. Man tai jie graziausi  wub.gif

na ir Jūsų tempai, merginos doh.gif pagarba 4u.gif

turiu fobiją - nepatinka medžiagos, kurios ką nors imituoja. Stalviršis medžio imitacijos, plastikas akmens imitacijos ir pan. nežinau. man kažkoks nebegyvas tas imituotas daiktas. Todėl galvoju stalviršiui naudoti medį. Kad jo negamina - man kažkaip siurprizas. stalus ilgiausius plačiausius daro, o stalviršio ne? nesąmonė kažkokia. su masyvu aplamai turėtų būti lengviau - susiklijuoji tokių matmenų, kokių reikia. su plokšte kitaip - imi rba 60, arba 90 arba 120cm pločio ir viskas. su masyvu gali pasidaryti nors ir 63,5cm pločio biggrin.gif aišku jei to reikia biggrin.gif mn atrodo ant tinginių meistrų pataikėt. Tikrai nėra jokios problemos su mediniu stalviršiu
bet va atsparumo klasė verčia nusiimti kepurę prieš HPL dangą ant stalviršių iš plokštės. Medis žymiai jautresnis. Ir pjaustyti ant jo negali ir šiaip atsargiai reikia elgtis, galų gale į metus kartą privalėsi jį atnaujinti.
čia pateikta kažkiek info.
na bet įtariu bent jau pamėginsiu pagyvent su mediniu, jeigu ką - pasikeisiu. Dabar turiu įdėją fiks tą stalviršį susiklijuoti iš skirtingų medienos rūšių. Nuo šviesuas iki yamsaus ir kiekviena dar skirtingo pločio. nu man labai gražu smile.gif
dirbtinis akmuo man irgi kažkaip ne prie širdies (kalbu apie tą, kurį galėčiau įpirkti) nes po 3-4t/m aš mokėt negaliu, o su geru akmeniu čia tik pradžių pradžia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 21:39)
Sveiki,

kai kas gall ir prisimenat mane smile.gif

Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve smile.gif

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom...  )

Taigi ir parodau kaip atrodo wink.gif

Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas 

Maciau diskutavot apie indaplove... Anksciau niekada nebuvau jos turejus, o dabar kai turiu, neisivaizduoju virtuves be jos biggrin.gif

Plautuve juoda esu taip pat patenkinta, valosi gerai, ir kalkiu nuosedos kolkas akiu nebado smile.gif Plautuve priesais langa, bet bedu del lango aptaskymo nera, nes langas pakankamai toli nuo plautuves ir tiek toli nesitasko. Kita vertus, jei nebutu indaploves ir reiktu indus rankom plaut, tada gal kaziek ir taskytusi...

nežinau, galima čia ginčytis dėl rankenėlių būtinumo, šaldytuvo, viryklės su kriaukle apkeitimu, kampinių spintelių ir pan, bet jeigu Jums taip patogu - tada super, nes tai ir yra svarbiausia. nu bet spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
šakės. superinė virtuvė thumbup.gif man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panevėžys: 18 kovo 2013 - 11:42
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 11:41)
na ir Jūsų tempai, merginos  doh.gif  pagarba  4u.gif

turiu fobiją - nepatinka medžiagos, kurios ką nors imituoja. Stalviršis medžio imitacijos, plastikas akmens imitacijos ir pan. nežinau. man kažkoks nebegyvas tas imituotas daiktas. Todėl galvoju stalviršiui naudoti medį.

Ir man kažkaip kavilokai atrodo, kai LMDP ar stalviršyje, medžio raštas per nelyg bando vaizduoti tikrą medį ir šakų nupjautų pripaišo. Tai - blgi pavyzdžiai, bet įsižadėti visų medžio rašto spalvų neverta, nes tektų atsisakyti didžiosis daugumos LMDP plokštės spalvų, neliktų pasirinkimo ir tektų rinktis kitą medžiagą. Medžio rašto spalvos - klasika kuri prisitaiko prie mados. Šiuo metu madingos spalvos kurios lyg ir medžio, lyg ir nemedžio raštas, kaip pvz. Phleiderer Legno, ar Kronopol Limba. smile.gif O yra tokių klasikinių spapvų kaip Vyšnia Oksford, Kaštonas Venge, Šviesus Klevas, Laukinė kriaušė ir kt. kurios skirtingų gamintojų jau dešimtmečiais gaminamos, bet visda populiarios. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 kovo 2013 - 12:13
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 18, 12:56)
Šiuo metu madingos spalvos kurios lyg ir medžio, lyg ir nemedžio raštas, kaip pvz. Phleiderer Legno, ar Kronopol Limba.  smile.gif

... ar Kronospan Orfeo thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 kovo 2013 - 11:59
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 18, 12:56)
Ir man kažkaip kavilokai atrodo, kai LMDP ar stalviršyje, medžio raštas per nelyg bando vaizduoti tikrą medį ir šakų nupjautų pripaišo. Tai - blgi pavyzdžiai, bet įsižadėti visų medžio rašto spalvų neverta, nes tektų atsisakyti didžiosis daugumos LMDP plokštės spalvų, neliktų pasirinkimo ir tektų rinktis kitą medžiagą. Šiuo metu madingos spalvos kurios lyg ir medžio, lyg ir nemedžio raštas, kaip pvz. Phleiderer Legno, ar Kronopol Limba.  smile.gif

aš neišsižadu, aš planuoju, kartais fantazuoju. Kai reikalai prieis iki konkretumo - įtariu bus blogai mano svajonėm lotuliukas.gif

bet su mediniu stalviršiu eisiu iki galo. jo atsisakysiu tik tuo atveju, jeigu jis nepasiteisins dėl praktiškumo. tada pirksiu plokštę kokią nors. trupinių, pritaškytų burokėlių, prilipusios tešlos spalvos, kad nesimatytų jog nevalyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 13:10)
tada pirksiu plokštę kokią nors. trupinių, pritaškytų burokėlių, prilipusios tešlos spalvos, kad nesimatytų jog nevalyta  lotuliukas.gif

bet tai jau irgi imitacija rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 12:10)
aš neišsižadu, aš planuoju, kartais fantazuoju. Kai reikalai prieis iki konkretumo - įtariu bus blogai mano svajonėm  lotuliukas.gif

bet su mediniu stalviršiu eisiu iki galo. jo atsisakysiu tik tuo atveju, jeigu jis nepasiteisins dėl praktiškumo. tada pirksiu plokštę kokią nors. trupinių, pritaškytų burokėlių, prilipusios tešlos spalvos, kad nesimatytų jog nevalyta  lotuliukas.gif

Kai jau grįši pasirnkimuose prie paprasto stalviršio, tai pagal tamstos poreikius labai tiks PHLEIDERER "Sira gelsva", ten jau iš anksto pritrupinta, tad valant parsistegti neteks. Tokį jau keliems klietams teko dėti, geras tuo, kad tinka beveik prie bet kurios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 kovo 2013 - 12:19
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 18, 13:19)
Kai jau grįši pasirnkimuose prie paprasto stalviršio, tai pagal tamstos poreikius labai tiks PHLEIDERER "Sira gelsva", ten jau iš anksto pritrupinta, tad valant parsistegti neteks. Tokį jau keliems klietams teko dėti, geras tuo, kad tinka beveik prie bet kurios spalvos.

tikiuosi neteks grįžti biggrin.gif labai tikiuosi, bet jeigu taip atsitiks - išsisaugau pavadinimą 4u.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 12:10)
bet su mediniu stalviršiu eisiu iki galo. jo atsisakysiu tik tuo atveju, jeigu jis nepasiteisins dėl praktiškumo. tada pirksiu plokštę

lygiai kaip as biggrin.gif Musu virtuve jau stovi, stalvirsis- klijuotas berzas, alyvuotas. Dar nenaudojam intensyviai, tai pasakyt nieko negaliu. Bet tai norejau tik taip ir dariau tik taip, o pasikeisti laikui begant ir susidurus su dideliais kazkokiais nepatogumais, nematau problemu biggrin.gif
Atsakyti
Masyvas,ypac azuolo,man labai patinka. Stala,kai rinkomes,tai net klausimu nekilo-tik azuolinis balintas buvo norimas. Bet spinteliu stalvirsio pabijojau. Turiu seimoje zmogu,visa gyvenima dirbanti su medziu,tai nepatare man rinktis naturalaus medzio stalvirsiui. Kad graziausia,tai nesigincysiu,nes tikrai taip.Esu maciusi tokiu stalvirsiu,tai po kazkiek laiko jie ir demeti tampa ir siaip ''pavargsta''.Bet,kaip Panevezys sako-visada galima pasikeisti thumbup.gif .I ka as ir linkstu savo virtuveje unsure.gif .Netenkina stalvirsis ir sienele manes,nors pasiusk doh.gif .Taigi,kada nors,rysiuos vel zygiams.Dabar aiskinuosi,ar atlaikytu mano spinteles granitini stalvirsi.

Tos,kurios planuojat granita,gal zinot,ar spinteles turi buti kazkaip patvirtintos ypatingai?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 03 18, 14:34)
lygiai kaip as  biggrin.gif Musu virtuve jau stovi, stalvirsis- klijuotas berzas, alyvuotas. Dar nenaudojam intensyviai, tai pasakyt nieko negaliu. Bet tai norejau tik taip ir dariau tik taip, o pasikeisti laikui begant ir susidurus su dideliais kazkokiais nepatogumais, nematau problemu  biggrin.gif

na įkvėpėt šiek tiek daugiau drąsos, ačiū 4u.gif

jeigu man pavyks pamakaluot su medienos spalvom - tuomet jį paliksiu kaip akcentą, fasadus darysiu ramesnius smile.gif
o jei stalviršis bus iš beržo, kai dėsiu bordo fasadus, kaip pas ŠIRDUTĘ
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 14:52)
Masyvas,ypac azuolo,man labai patinka. Stala,kai rinkomes,tai net klausimu nekilo-tik azuolinis balintas buvo norimas. Bet spinteliu stalvirsio pabijojau. Turiu seimoje zmogu,visa gyvenima dirbanti su medziu,tai nepatare man rinktis naturalaus medzio stalvirsiui. Kad graziausia,tai nesigincysiu,nes tikrai taip.Esu maciusi tokiu stalvirsiu,tai po kazkiek laiko jie ir demeti tampa ir siaip ''pavargsta''.Bet,kaip Panevezys sako-visada galima pasikeisti thumbup.gif .I ka as ir linkstu savo virtuveje unsure.gif .Netenkina stalvirsis ir sienele manes,nors pasiusk doh.gif  .Taigi,kada nors,rysiuos vel zygiams.Dabar aiskinuosi,ar atlaikytu mano spinteles granitini stalvirsi.

Tos,kurios planuojat granita,gal zinot,ar spinteles turi buti kazkaip patvirtintos ypatingai?

tai jeigu spintelės ant kojų stovi - kokios bėdos? dedi ir tiek. Bet va jeigu jas nori kabinti ant sienos be kojų, kaip aš lotuliukas.gif tada gali būti liūdniau
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 14:01)
na įkvėpėt šiek tiek daugiau drąsos, ačiū  4u.gif

jeigu man pavyks pamakaluot su medienos spalvom - tuomet jį paliksiu kaip akcentą, fasadus darysiu ramesnius  smile.gif
o jei stalviršis bus iš beržo, kai dėsiu bordo fasadus, kaip pas ŠIRDUTĘ
Papildyta:
tai jeigu spintelės ant kojų stovi - kokios bėdos? dedi ir tiek. Bet va jeigu jas nori kabinti ant sienos be kojų, kaip aš  lotuliukas.gif tada gali būti liūdniau

Kaip ,kaip? Be koju!!! Blin,kur anksciau buvot thumbup.gif ? As virtuve planuodama,nebuvau iki spinteliu apatiniu kabinamu dasigalvojus,bet darbo kambary,tai viska sukabinau rolleyes.gif . Kiti,i mano tokias idejas tik mandagiai patyledavo,o pasirodo,ne as viena tokia lotuliukas.gif

Ir visai nesvarbu,kad pakabinamos knygu sintos,kai prikrovem su trenksmais issirove is sienu doh.gif ,cia visai kita tema thumbup.gif . Sutvarkem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 18 kovo 2013 - 14:10
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 20:39)
Sveiki,

kai kas gall ir prisimenat mane smile.gif

Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve smile.gif

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom...  doh.gif )

Taigi ir parodau kaip atrodo wink.gif

user posted image

Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas  blush2.gif

Oho kokia grazi spalvota virtuve wub.gif miela ziureta thumbup.gif man zemiskos spalvos nepatinka, tai jusu virtuve tikra atgaiva akims 4u.gif
Atsakyti