Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

sirdute labai jau grazu virtuve wub.gif o ir ne veltui taip ilgai plyteliu ieskojot, superines ir teikia tokio sarmo thumbup.gif
as ir ieskau plyteliu, ir neskubu, nes ir del spalvinio dvejoju, ar ivest kazka ryskaus ar pasilikt tokiam lengvam spalvynyje smeline tamsi ruda smeline,,,ar ivaryt kokius ryskius akcentus, g.gif
vis neprisiruosiu to gartraukio nufotkint konstrukcijos kazkas prase, imesiu kokia diena, gal kam pravers.
i tos diskusijos del spinteliu stalciu lotuliukas.gif kiekvienam sava tiesa, man atrodo reikia ir to ir to, o paciai nezinau del ko bet labai patinka i virsu tos pakeliamos spinteliu dureles biggrin.gif smagu man jas darinet lotuliukas.gif stalciai kaip stalciai gerai patinka bet visos virtuves is ju tikrai nedaryciau nes sunkesnius daiktus man kazkaip noris laikyt spintelese ax.gif ir ta L forma man buvo slyksti nepatiko visai taip pat bandziau jos isvengt ir sakiau niekada nedarysiu , bet butent isejo L ir del to laiminga, grazus patogus pusbaris gavos, o toj kampinej spintelej reciau naudojamus daiktus sukisu thumbup.gif
kazkas klause kur laikom kempineles indu sluostes kur plaunam, sakiau laikysiu toj spintelej po kriaukle ir prasiau baldziu kad padarytu tokia atskira lentynele jom,pertvarele, kai baigi plaut ten sumeti kad ant akiu ar kriauklej nesimetytu, bet to neuzakcentavau ir jie matyt nepasizymejo sito mano prasymo, ba kai tik isvaziavo surinke supratau kad to ner doh.gif bet reiks patiem kazka tokio sumastyt kokia lentynele ar kazka prisukt ir ten det
o del indaoploviu butinai pirkit thumbup.gif ner cia ka galvot, kas labiausiai man patinka naujoj virtuvej tai ji ir vis vyrui sakau koks tai stebuklas, nes baisiai tingedau plaut, nezinau kaip, bet man tu indu vonia pilna prisikaupdavo lotuliukas.gif ir burnodavau kol suplaudavu, dabar dedi dedi ziuri pilna, tablete paukst ir suki o per ta laika prie kompo sedi lotuliukas.gif
vienam arba dviem gal ji ir ner butinybe,bet ir tai gerai, o seimai tai isvis liuks dalykelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 18 kovo 2013 - 01:00
QUOTE(xde @ 2013 03 17, 23:04)
dabar jau aiškiau biggrin.gif Atrodo įdomiai,kaip atverčiamų spintelių imitacija.
Galbūt konsultavotės,kiek brangiau būtų išėję spintelių 2 aukštai su atlenkiamomis durelėmis?

Neklausiau, nes man pakeliamos nepatinka, jos gėris tik tuomet, kai yra mažos spintelės, o tokių aukštų neįsivaizduoju kaip reiktų pasiekt uždaryt. Kainų net neklausiau, iškarto norėjau paprastų durelių su tyliu uždarymu.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 18:18)
Orkaitė mano SIEMENS HB73G4240S, tik jaučiu trupučiuką permokėjau  doh.gif Man reikėjo baltos, bet baltos labai nedaug čia  biggrin.gif

A ten balta? biggrin.gif Nu jo, mažokai jos biggrin.gif Iš foto tai pagalvojau, kad identiška, kaip mano (na tik techninės charakteristikos skirtis gali kelių modelių), na bet bent kažkiek to baltumo thumbup.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 01:45)

as ir ieskau plyteliu, ir neskubu, nes ir del spalvinio dvejoju, ar ivest kazka ryskaus ar pasilikt tokiam lengvam spalvynyje smeline tamsi ruda smeline,,,ar ivaryt kokius ryskius akcentus,  g.gif

Va va, ir man ta pati dilema - ar dėt akcentus, ar palikt tokią ramią neutralių spalvų virtuvę.... Bet mes jau skubam, nes vyras skubina lotuliukas.gif Akis jam bado ta sienelė... Man tai gražu va tokios plytelės kaip pas sirdute, bet man nepatinka tos kur be akcentų baltos, va jos virtuvėj tai tinka ir super atrodo, nes fasadai blizgūs, o va tokiose virtuvėse kaip mano ar elenos, nu nežinau, tų su paveiksliukais plytelių tikrai gražių būna, bet likusios baltos... Nu man nesižiūrėtų atrodo, o gal nemačius realiai blogai galvoju. Nes gi galima ir neblizgias baltas dėt. Nu bet man nea.... Tai turbūt dėsim tą tapetą kaip svetainėj ir stiklą ant viršaus. O va šiaip smulkmenas kaip akcentus jau pradėjau pirktis žalius thumbup.gif Nes prie pilkos nelabai sugalvojau, kokia spalva geriau derėtų, ir šiaip pasinešus ant žalios dabar biggrin.gif Tik va bėda, kai stalą pirkom trikampą, tai noriu apvalių padėkliukų (aišku žalių biggrin.gif ), bet niekur apskritai apvalių nerandu doh.gif Čia pas kažką buvo fotkėj apvalūs padėkliukai.... Pas Juodai lyg?.... Ar lietinga?.... blush2.gif O stalas, beje, nu kad ir nelabai praktiškas, kai stiklinis, ir forma gal nepraktiška, bet įnešė tokio lengvumo į virtuvę, visai fain atrodo smile.gif Dabar noriu baltų kėdžių biggrin.gif Tik gaila už kitaiskas po 200lt mokėt doh.gif

o paciai nezinau del ko bet labai patinka i virsu tos pakeliamos spinteliu dureles ,  smagu man jas darinet  lotuliukas.gif

Man irgi lotuliukas.gif thumbup.gif

bet reiks patiem kazka tokio sumastyt kokia lentynele ar kazka prisukt ir ten det

Ir aš misliju vis, kadkažką iš vidaus prisukt, kad būtų kempinėlėm thumbup.gif
Papildyta:
Kaip mane erzina iš tikrųjų šitas supervebsaitas, su savo "ei moterie įkėlei per daug smailų", kiek noriu tiek dedu, aš emocionalus žmogus!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 10:32)
tai noriu apvalių padėkliukų (aišku žalių biggrin.gif ), bet niekur apskritai apvalių nerandu  doh.gif Čia pas kažką buvo fotkėj apvalūs padėkliukai.... Pas Juodai lyg?.... Ar lietinga?....  blush2.gif 

Pas mane apvalios. SBA balduose pirktos. Sestadieni maciau visokiu spalvu dar yra,apvaliu ir ovaliniu. Veiksmas Klaipedoje,jei ka smile.gif . Man pas tave dar violetines tiktu labai bigsmile.gif .
Bet kaip jums tos pakeliamos spinteles patinka? As pas draugus padarinejau vienur kitur,nu ir ka-neuztenka man sveikatos biggrin.gif .Ugio esu mazo ir svorio kategorija mazoka,tai kazkaip man sunku unsure.gif .Kai apatines spinteles dariau 91 cm aukscio,tai abejojau labai,ar ne per aukstas darau,bet pripratau. Bet namiskiai juokesi,kad as labai maza toj savo virtuveje atrodau biggrin.gif ,anksciau turejau 86 aukscio. Isvada-prie visko priprantama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 21:39)
Sveiki,

kai kas gall ir prisimenat mane

Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom...  )

Taigi ir parodau kaip atrodo

Labai graži virtuvė wub.gif Puikiai suderintos spalvos thumbup.gif Apačioj, kiek suprantu, neblizgūs fasadai? Praktiškas sprendimas drinks_cheers.gif Vis tiek įdomu, kaip valosi? Su tom blizgiom tai grynas vargas - bet aukštai bent jau jaunimas nepasiekia hihihi.gif
Savo naujai virtuvei mes irgi galvojom daryti blizgius fasadus, bet paskui pasikeitė "mados" ax.gif nusprendėm daryt lengvą klasiką - nusibodo tie griežti stačiakampiai, noris pabandyt kažką naujo ax.gif
Iš ko pas Jus stalviršis?

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 11:36)
Va va, ir man ta pati dilema - ar dėt akcentus, ar palikt tokią ramią neutralių spalvų virtuvę....
O va šiaip smulkmenas kaip akcentus jau pradėjau pirktis žalius  thumbup.gif  Nes prie pilkos nelabai sugalvojau, kokia spalva geriau derėtų, ir šiaip pasinešus ant žalios dabar . Tik va bėda, kai stalą pirkom trikampą, tai noriu apvalių padėkliukų (aišku žalių  ), bet niekur apskritai apvalių nerandu . Čia pas kažką buvo fotkėj apvalūs padėkliukai.... Pas Juodai lyg?.... Ar lietinga?.... 

Būtinai įsidėkit kokį ryškų akcentą drinks_cheers.gif Man prie pilkos gerai žiūrisi tokia lašišos spalva - pas mus dabar sienos dažytos tokia spalva, o langų rėmai pilki ir virtuvės korpusas bei stalviršis pilki - vosai dera ax.gif , na dar raudona hihihi.gif irgi dera (man dabar visur - raudona... lotuliukas.gif ).
Žali padėkliukai ne pas mane buvo, man žalia kažkaip schmoll.gif ... Bet jeigu Jus veža, pabandykit, gal visai gerai atrodys - juk akcentus galėsit pakeisti, jeigu ką... mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia su tais smailikais nauja tvarka? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 11:36)

Ir aš misliju vis, kadkažką iš vidaus prisukt, kad būtų kempinėlėm  thumbup.gif
Papildyta:

Aš savo kempinėlę įsigudrinau laikyti po džiovykla, ant plastikinio dėklo. Vietos ten nedaug, bet kempinėlė ir pašluostė tikrai telpa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir prie plautuvės tvarkinga!!!!!
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 11:42)
Pas mane apvalios. SBA balduose pirktos. Sestadieni maciau visokiu spalvu dar yra,apvaliu ir ovaliniu. Veiksmas Klaipedoje,jei ka . Man pas tave dar violetines tiktu labai bigsmile.gif .
Bet kaip jums tos pakeliamos spinteles patinka? As pas draugus padarinejau vienur kitur,nu ir ka-neuztenka man sveikatos

Va va, antra po žalios mintyse buvo violetinė smile.gif Na tokia alyvinė labiau, švelnesnė, irgi labai patinkanti spalva man. virtuvėj ji irgi tiktų, manau, bet kai bendra erdvė pas mus, o tas tapetas svetainėj toks turintis gelsvumo, tai kažkaip žiūrint į tą tapetą atrodo, kad vioeltinė ne taip žiūrėtųsi, bet vėl gi, gal klystu smile.gif Ech, gaila, kad Klaipėdoj biggrin.gif

O dėl atverčiamų, na jo, žemesnėm gal nelabai, bet aš kai 180cm, tai man kaip tik labai patinka, nes sakau, sukiojantis virtuvėj, į atidaromas vis galvą daužydavau, jei palikdavau kokią atidarytą, o dabar patogiau man smile.gif O dėl jėgos, tai pas mane kad ir ne koki bluminiai mechanizmai, bet vis tiek daug jėgos nereik, kelis cm tik kilsteli dureles, o toliau jos pačios jau kyla thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 18, 11:50)
Būtinai įsidėkit kokį ryškų akcentą  drinks_cheers.gif Man prie pilkos gerai žiūrisi tokia lašišos spalva - pas mus dabar sienos dažytos tokia spalva, o langų rėmai pilki ir virtuvės korpusas bei stalviršis pilki - vosai dera  , na dar raudona hihihi.gif  irgi dera (man dabar visur - raudona... lotuliukas.gif ).
Žali padėkliukai ne pas mane buvo, man žalia kažkaip  schmoll.gif ... Bet jeigu Jus veža, pabandykit, gal visai gerai atrodys - juk akcentus galėsit pakeisti, jeigu ką... mirksiukas.gif

Raudona gal ir nieko biggrin.gif Bet nu va kažkaip tokios ryškios jau bijau biggrin.gif Bet kaip ir sakot - akcentus bet kada pasikeisim, todėl nusprendėm, kad sienelę, kėdes ir svetainės sofką gal vis tik pirksim neutralių spalvų, o jau akcentus kažkokius ryškius - kilimą, padėkliukus, vazą ir pan.... Tai tokius dalykus belen kada paimi ir pasikeiti visus kartu, jei kažko naujo norisi, ir be didelių investicijų thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 18, 12:01)
Aš savo kempinėlę įsigudrinau laikyti po džiovykla, ant plastikinio dėklo. Vietos ten nedaug, bet kempinėlė ir pašluostė tikrai telpa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir prie plautuvės tvarkinga!!!!!

Aš irgi kol kas taip darau thumbup.gif Tik pas mane vietos ten daug dabar, nes gi lėkščių džiovyklą įstačiau į stalčių ir negrąžinu į savo vietą lotuliukas.gif Tai vienas padėklas ir stovi tuščias per visą lentyną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 kovo 2013 - 11:13

As dabar gyvenu taip-prisirenku drabuzineje visokiu spalvu saliku,skaru,nesuosi i svetaine(pas mane su virtuve kartu)ir kaitalioju jas apkarsciusi kedes ar stala.Taip ir vaikstau aplinkui visa savaitgali. Sunku tuos akcentus tinkancius rasti. Raudona lyg ir banalu,zalia-vel be druskos biski... Tai dabar prie visokiu violetiniu-alyviniu-baklazaniniu atspalviu prisikasiau. Tai ir kitiems siulau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 18 kovo 2013 - 11:15
Beje, merginos, pamenat, diskutavom apie "stačias" lėkštes? hihihi.gif
Tai va. Paskaičiavau pas save, kiek man telpa lėkščių stalčiui su vidiniu stalčiuku įrankiams, realiai lėkštėms lieka 15cm aukščio, stačių negaliu laikyt lotuliukas.gif - telpa apie 50, skaičiuojant gilius dubenis. O tame firminiam padėkle, kur buvau įkėlus, skirtame laikyti stačias lėkštes, rašė, kad telpa 48 lėkštės ir stalčiau aukščio reikia apie 30cm. Taigi, manau, kad "stačios" lėkštės gerai, kai vietos da velnia rolleyes.gif , o jei mažesnė virtuvė, kaip ir nelabai išnaudojama ir taip jau maža erdvė... unsure.gif
Gal kam padės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 12:14)
Tai dabar prie visokiu violetiniu-alyviniu-baklazaniniu atspalviu prisikasiau. Tai ir kitiems siulau biggrin.gif

Tos alyvinės baklažaninės man laaaabai gražu wub.gif Ale negali visų namų gi baklažanu dažyt lotuliukas.gif Miegame nusimato, vyresniosios kambary - būtinai, vaikų vonioj - irgi doh.gif ... bet gražu gi... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 10:36)
Nu bet man nea.... Tai turbūt dėsim tą tapetą kaip svetainėj ir stiklą ant viršaus. O va šiaip smulkmenas kaip akcentus jau pradėjau pirktis žalius  thumbup.gif  Nes prie pilkos nelabai sugalvojau, kokia spalva geriau derėtų, ir šiaip pasinešus ant žalios dabar biggrin.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 11:14)
As dabar gyvenu taip-prisirenku drabuzineje visokiu spalvu saliku,skaru,nesuosi i svetaine(pas mane su virtuve kartu)ir kaitalioju jas apkarsciusi kedes ar stala.Taip ir vaikstau aplinkui visa savaitgali. Sunku tuos akcentus tinkancius rasti. Raudona lyg ir banalu,zalia-vel be druskos biski... Tai dabar prie visokiu violetiniu-alyviniu-baklazaniniu atspalviu prisikasiau. Tai ir kitiems siulau biggrin.gif

Pas mane dabar vos ne visi namai pilkšvai-baltai-ryškensė baklažano smile.gif Virtuvėj bus viena siena su tapetu, kuris baltas, tokia ryškiai šilta violetinė, akcentai taip pat bus tokios ryškios spalvos, jau ir kėdes nusižiūrėjau panašios spalvos smile.gif Dabar mysliju kur gaut plyteles tarp spintelių, ar dėt vien baltas, ar ieškot margų su violetine-balta.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 18, 11:19)
Tos alyvinės baklažaninės man laaaabai gražu  wub.gif Ale negali visų namų gi baklažanu dažyt  lotuliukas.gif Miegame nusimato, vyresniosios kambary - būtinai, vaikų vonioj - irgi doh.gif ... bet gražu gi... hihihi.gif

Man irgi wub.gif Dukters kambary pastelinė su žalsvu ir alyvine, miegamasis šaltas pilkai violetinis, svetainė, koridorius ir virtuvė su šilta violetine-baklažano spalva smile.gif Gerai bent vonia balta su mėlyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 12:14)
As dabar gyvenu taip-prisirenku drabuzineje visokiu spalvu saliku,skaru,nesuosi i svetaine(pas mane su virtuve kartu)ir kaitalioju jas apkarsciusi kedes ar stala.

Gerai sugalvota lotuliukas.gif Va net paėmiau savo alyvinį šalikėlį ir padėliojau šen bei ten, nu gi gražu ir ta alyvinė ***** thumbup.gif Nu sakau, mąsčiau ir apią ją aš, nes mūsų net lėkštės žalios su alyvine lotuliukas.gif Nu man super derinys toks, tai kiba reiks pamiksuot ir su akcentais g.gif Ale bet kiek dairiausi, tai bent šitam kaime tai sunku ir rast būtų alyvinių akcentų, su žalia paprasčiau dabar, ypač prieš Velykas lotuliukas.gif O rudeniop gal persimesim ant alyvų lotuliukas.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 03 18, 12:19)
Beje, merginos, pamenat, diskutavom apie "stačias" lėkštes?  hihihi.gif

Na iš tikro, tai taip, nelabai daug jų taip telpa, bet pas mus kai dabar apie 20 lėkščių, tai kol kas p[alaikysiu stačiai lotuliukas.gif Kai nebetilps - grąžisiu džiovyklą viršun lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 18, 11:19)
Beje, merginos, pamenat, diskutavom apie "stačias" lėkštes?  hihihi.gif
Tai va. Paskaičiavau pas save, kiek man telpa lėkščių stalčiui su vidiniu stalčiuku įrankiams, realiai lėkštėms lieka 15cm aukščio, stačių negaliu laikyt  lotuliukas.gif - telpa apie 50, skaičiuojant gilius dubenis. O tame firminiam padėkle, kur buvau įkėlus, skirtame laikyti stačias lėkštes, rašė, kad telpa 48 lėkštės ir stalčiau aukščio reikia apie 30cm. Taigi, manau, kad "stačios" lėkštės gerai, kai vietos da velnia rolleyes.gif , o jei mažesnė virtuvė, kaip ir nelabai išnaudojama ir taip jau maža erdvė... unsure.gif
Gal kam padės  4u.gif

Visiškai teisingai, realybė nuo paveisliukų dažniauisiai labai skiriasi. smile.gif Daugelis nestandartinių, neįprastų sprendimų iš tiesų nėra patogus, o tik efektingi, neįprasti, todėl įdomūs ir patrauklūs, dargi nepigūs. smile.gif Tradicinė indų dživyklėlė su padėkliukų, įmontuota pakabinamoje spintelėje be dugno, gal ir neefaktinga, nes jau pabodę, bet tikrai patogu. Pastebėjau, kad vis dar baldinikai sumąsto įkišti džiovyklą į uždarą spintelę su dugnų, tai klaida, nebus ventilaicijos, nedžius indai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 kovo 2013 - 11:41