Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveiki,

kai kas gall ir prisimenat mane smile.gif

Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve smile.gif

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom... doh.gif )

Taigi ir parodau kaip atrodo wink.gif

user posted image

Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas blush2.gif

Maciau diskutavot apie indaplove... Anksciau niekada nebuvau jos turejus, o dabar kai turiu, neisivaizduoju virtuves be jos biggrin.gif

Plautuve juoda esu taip pat patenkinta, valosi gerai, ir kalkiu nuosedos kolkas akiu nebado smile.gif Plautuve priesais langa, bet bedu del lango aptaskymo nera, nes langas pakankamai toli nuo plautuves ir tiek toli nesitasko. Kita vertus, jei nebutu indaploves ir reiktu indus rankom plaut, tada gal kaziek ir taskytusi...

Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 20:39)
Sveiki,

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom...  doh.gif )

Taigi ir parodau kaip atrodo wink.gif

user posted image

Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas  blush2.gif

Va čia tai grožis,net seilė nutįso 4u.gif Viskas suderinta,o jau plytkų grožis wub.gif

Sirdute,o koks stalviršio plotis prie lango g.gif Ar darėt tokį patį kaip toj pusėj kur šaldikas ar siaurinot?Nes matau,kad palangė būtų plati smile.gif Pas mus palangė dabar 31 cm, o darant standartinį plotį, dar +60 cm,galvoju,kad atrodytų kaip prekystalis doh.gif Aišku mūsų virtuvė mažesnė (kur jūsų baras,ten mūsų kita siena),bet sienų ir net baldų vizijos panašus gautųsi išdėstymas.Tad įdomu ką jūs darėt su spintelėm ir stalviršiu prie lango ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 17:18)
ten dviejų aukštų imitacija  biggrin.gif Atsidaro kaip viena durelė, tik skyrimas iš dviejų plokščių smile.gif

o ar patogus atrodo, dabar jau pabandžius, toks aukštų durelių atidarymas į viršų?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 17, 21:13)
o ar patogus atrodo, dabar jau pabandžius, toks aukštų durelių atidarymas į viršų?

tai kad niekas į viršų nepasikelia schmoll.gif Atsidaro kaip paprastos senovinės durelės, o jų viduj 4 lentynos smile.gif Pasiekiu tik apatines dvejas lentynas, reikės kopetėlių virtuvėj smile.gif Bet aš turėjus tokias aukštas spinteles, tai retai naudojamus daiktus labai liuks susidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 03 17, 22:30)
Aš irgi ieškau į katilinę tokios kvadratinės gilios plautuvės,bet pigios. Kažkada senesnėj temoj buvo kalbėta apie jas ir nuoroda buvo kur gaut,bet ieškau visur ir per google ir nerandu. Turėtų būti kažkokioj parduotuvėj , kur pramoninės plautuvės. Buvo tik brangios kažkur. Gal kas užmatysit kur nors,tai praneškit.

Yra parduotuvėje "Jaukurai": plautuvės 500x500x300 ir 500x600x300 dydžių. Tik klauskite, netikiu, kad salėje yra.
Atsakyti
Sveiki,

Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom...  doh.gif )

Labai graži ir moderni virtuvė wub.gif Tik kaip suprantu šaldytuvas irgi bus pakeistas su laiku?
Atsakyti
Sirdute, nuostabi virtuve..spalvos kokios wub.gif matau orkaite aukstai pakabinta, labai pavydu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 17 kovo 2013 - 21:45
QUOTE(Vestne @ 2013 03 17, 19:51)
Apie 2000lt. uz metra man tai labai patinka  thumbup.gif

ar ne brangokai?... g.gif man patiktų truputį žemesnė kaina hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

Labai grazi virtuve, identiska manosios isdestymui, gal dar nuotraukele is kitos puses padarytumet, kad matytusi kaip kampus isprendet ir kas po baru??
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 21:22)
tai kad niekas į viršų nepasikelia  schmoll.gif Atsidaro kaip paprastos senovinės durelės, o jų viduj 4 lentynos smile.gif

dabar jau aiškiau biggrin.gif Atrodo įdomiai,kaip atverčiamų spintelių imitacija.
Galbūt konsultavotės,kiek brangiau būtų išėję spintelių 2 aukštai su atlenkiamomis durelėmis?
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 03 17, 21:58)
Va čia tai grožis,net seilė nutįso 4u.gif Viskas suderinta,o jau plytkų grožis wub.gif

Sirdute,o koks stalviršio plotis prie lango g.gif Ar darėt tokį patį kaip toj pusėj kur šaldikas ar siaurinot?Nes matau,kad palangė būtų plati smile.gif

Aciu smile.gif Pas mus labai plati palange, net 41 cm, tai visas stalvirsio plotis gavosi 98 cm smile.gif

QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 22:33)
Labai graži ir moderni virtuvė  wub.gif Tik kaip suprantu šaldytuvas irgi bus pakeistas su laiku?

Tikrai taip thumbup.gif Kolkas dar sitas gerai veikia, ir vietos uztenka, bet veliau tikrai stoves didesnis wink.gif

QUOTE(lipnuske @ 2013 03 17, 22:43)
Sirdute, nuostabi virtuve..spalvos kokios wub.gif  matau orkaite  aukstai pakabinta, labai pavydu..

Man labai patogu, ir del mazo vaiko gerai, nes jis pas mane toks landunas, viskas rupi, tai nors ramu, nepasiekia ir nedarineja, bent jau kolkas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 18, 00:02)
Labai grazi virtuve, identiska manosios isdestymui, gal dar nuotraukele is kitos puses padarytumet, kad matytusi kaip kampus isprendet ir kas po baru??

Vienam kampe yra spintele po kriaukle, tada indaplove ir is vienos pusbario puses stalciai, o sitos puses kur matosi nuotraukoje prie pat sienos yra spintele su lentynelem. Pasistengsiu ryt ikelt foto, nes dabar kazkodel part.lt neveikia.
Atsakyti
Graži virtuvė thumbup.gif
Bet kaip aš atpratus nuo tokių siaurų šaldytuvų.
Atsakyti