Sveiki,
kai kas gall ir prisimenat mane
Atejau papasakot kaip sekasi su nauja virtuve
Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom... )
Taigi ir parodau kaip atrodo
Sekantis etapas bus pusbario kedziu pirkimas ir sviestuvu kabinimas
Maciau diskutavot apie indaplove... Anksciau niekada nebuvau jos turejus, o dabar kai turiu, neisivaizduoju virtuves be jos
Plautuve juoda esu taip pat patenkinta, valosi gerai, ir kalkiu nuosedos kolkas akiu nebado Plautuve priesais langa, bet bedu del lango aptaskymo nera, nes langas pakankamai toli nuo plautuves ir tiek toli nesitasko. Kita vertus, jei nebutu indaploves ir reiktu indus rankom plaut, tada gal kaziek ir taskytusi...
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 20:39)
Sveiki,
Dziaugiuosi ja jau trys menesiai, bet tik pries gera savaite isklijavom sienele plytelem (oij ilgai plyteliu ieskojom... )
Va čia tai grožis,net seilė nutįso Viskas suderinta,o jau plytkų grožis
Sirdute,o koks stalviršio plotis prie lango Ar darėt tokį patį kaip toj pusėj kur šaldikas ar siaurinot?Nes matau,kad palangė būtų plati Pas mus palangė dabar 31 cm, o darant standartinį plotį, dar +60 cm,galvoju,kad atrodytų kaip prekystalis Aišku mūsų virtuvė mažesnė (kur jūsų baras,ten mūsų kita siena),bet sienų ir net baldų vizijos panašus gautųsi išdėstymas.Tad įdomu ką jūs darėt su spintelėm ir stalviršiu prie lango
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 17:18)
ten dviejų aukštų imitacija Atsidaro kaip viena durelė, tik skyrimas iš dviejų plokščių
o ar patogus atrodo, dabar jau pabandžius, toks aukštų durelių atidarymas į viršų?
QUOTE(xde @ 2013 03 17, 21:13)
o ar patogus atrodo, dabar jau pabandžius, toks aukštų durelių atidarymas į viršų?
tai kad niekas į viršų nepasikelia Atsidaro kaip paprastos senovinės durelės, o jų viduj 4 lentynos Pasiekiu tik apatines dvejas lentynas, reikės kopetėlių virtuvėj Bet aš turėjus tokias aukštas spinteles, tai retai naudojamus daiktus labai liuks susidėt
QUOTE(airise @ 2013 03 17, 22:30)
Aš irgi ieškau į katilinę tokios kvadratinės gilios plautuvės,bet pigios. Kažkada senesnėj temoj buvo kalbėta apie jas ir nuoroda buvo kur gaut,bet ieškau visur ir per google ir nerandu. Turėtų būti kažkokioj parduotuvėj , kur pramoninės plautuvės. Buvo tik brangios kažkur. Gal kas užmatysit kur nors,tai praneškit.
Yra parduotuvėje "Jaukurai": plautuvės 500x500x300 ir 500x600x300 dydžių. Tik klauskite, netikiu, kad salėje yra.
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 17, 20:39)
Sveiki,
Labai graži ir moderni virtuvė Tik kaip suprantu šaldytuvas irgi bus pakeistas su laiku?
QUOTE(Vestne @ 2013 03 17, 19:51)
Apie 2000lt. uz metra man tai labai patinka
ar ne brangokai?... man patiktų truputį žemesnė kaina
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 21:22)
tai kad niekas į viršų nepasikelia Atsidaro kaip paprastos senovinės durelės, o jų viduj 4 lentynos
dabar jau aiškiau Atrodo įdomiai,kaip atverčiamų spintelių imitacija.
Galbūt konsultavotės,kiek brangiau būtų išėję spintelių 2 aukštai su atlenkiamomis durelėmis?
QUOTE(aiduke @ 2013 03 17, 21:58)
Va čia tai grožis,net seilė nutįso Viskas suderinta,o jau plytkų grožis
Sirdute,o koks stalviršio plotis prie lango Ar darėt tokį patį kaip toj pusėj kur šaldikas ar siaurinot?Nes matau,kad palangė būtų plati
Sirdute,o koks stalviršio plotis prie lango Ar darėt tokį patį kaip toj pusėj kur šaldikas ar siaurinot?Nes matau,kad palangė būtų plati
Aciu Pas mus labai plati palange, net 41 cm, tai visas stalvirsio plotis gavosi 98 cm
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 22:33)
Labai graži ir moderni virtuvė Tik kaip suprantu šaldytuvas irgi bus pakeistas su laiku?
Tikrai taip Kolkas dar sitas gerai veikia, ir vietos uztenka, bet veliau tikrai stoves didesnis
QUOTE(lipnuske @ 2013 03 17, 22:43)
Sirdute, nuostabi virtuve..spalvos kokios matau orkaite aukstai pakabinta, labai pavydu..
Man labai patogu, ir del mazo vaiko gerai, nes jis pas mane toks landunas, viskas rupi, tai nors ramu, nepasiekia ir nedarineja, bent jau kolkas
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 18, 00:02)
Labai grazi virtuve, identiska manosios isdestymui, gal dar nuotraukele is kitos puses padarytumet, kad matytusi kaip kampus isprendet ir kas po baru??
Vienam kampe yra spintele po kriaukle, tada indaplove ir is vienos pusbario puses stalciai, o sitos puses kur matosi nuotraukoje prie pat sienos yra spintele su lentynelem. Pasistengsiu ryt ikelt foto, nes dabar kazkodel part.lt neveikia.
Graži virtuvė
Bet kaip aš atpratus nuo tokių siaurų šaldytuvų.
Bet kaip aš atpratus nuo tokių siaurų šaldytuvų.