Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(neja @ 2013 03 18, 16:40)
niekuomet nepagalvociau, kad tai pirmas lakavimas:)

Nagu ilgi dar buvo gaila sulygint lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=neja,2013 03 18, 18:52]
nesidrovek, rodyk:) po vaizdu is forum.purse nieko nenustebinsi:)

quote=Kuzia,2013 03 18, 19:45]
As turiu Coral Sunset. Bet kai ne ypac pavykes buvo mano pirmasis lakavimas, tai turbut net nerodysiu laugh.gif , profesionales kepurem apmetytu laugh.gif .
Nors internete kaikur metosi ta mano nuotrauka ph34r.gif . Tarp tokiu pat peckeliu laugh.gif .
[/quote]
[/quote]
kas tai? g.gif noriu ir as dirstelt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos noriu pirkti rinkini, kas jusu nuomone geriau IBD ar Tru gel Ezfouw? Ieina baze, topas, bondas ir 6 spalvos. Kaina vienoda.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 18, 19:25)
Coral Sunset

Ieskau kazkokios panasios spalvytes, bet tuoj nuorodoj, si spalvyte turi toki ruzavuma koralini, sioj man daugiau morkine
Jusu manymu, tikslesne spalvytes jusu foto, ar tame puslapyje?
Kiek sluoksniu denget? Kaip tirstumas?
Atsakyti
grozekites smile.gif http://forum.pursebl...nly-680120.html

http://forum.pursebl...y-716950-5.html

reikia daug puslapiu perziureti:)

[quote=Rutele_S,2013 03 18, 20:56]
[/quote]
kas tai? g.gif noriu ir as dirstelt bigsmile.gif biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 18 kovo 2013 - 20:17
QUOTE(Alincia @ 2013 03 18, 17:47)
Ieskau kazkokios panasios spalvytes, bet tuoj nuorodoj, si spalvyte turi toki ruzavuma koralini, sioj man daugiau morkine
Jusu manymu, tikslesne spalvytes jusu foto, ar tame puslapyje?
Kiek sluoksniu denget? Kaip tirstumas?

Tai vat as irgi visur prisiziurejus nuotrauku tikejausi ruzavumo koralinio. O gavau ir nusivyliau. Konkreti morkine dry.gif . Mano manymu, ji yra grynai tokia kaip foto arba pas mane koks brokas papuole ph34r.gif .
Tepiau 2 sluoksnius, labai smagiai tepasi, dengia tolygiai.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 03 18, 20:10)
Sveikos noriu pirkti rinkini, kas jusu nuomone geriau IBD ar Tru gel Ezfouw? Ieina baze, topas, bondas ir 6 spalvos. Kaina vienoda.

asmeniškai aš pirkčiau IBD rinkinuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 03 18, 19:10)

kur esi nužiurėjus? mane domina kaina ax.gif vis dairaus, noriu ir .. na nuo nulio susipirkt...
Atsakyti
http://www.beautywes...starterkit.aspx
Atsakyti
IBD Meteorite (3 sluoksniai)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 18, 21:17)
Tai vat as irgi visur prisiziurejus nuotrauku tikejausi ruzavumo koralinio. O gavau ir nusivyliau. Konkreti morkine dry.gif . Mano manymu, ji yra grynai tokia kaip foto arba pas mane koks brokas papuole ph34r.gif .
Tepiau 2 sluoksnius, labai smagiai tepasi, dengia tolygiai.

Aciu smile.gif
Nu sss... tada , nes noriu i ruzavuma koralo, arba persikines grazios
Gal toje naujoje IBD kolkecijoje bus realiai grazi persikine
cool.gif
Atsakyti
Bet tos ukrainietes atsiliepimai (ta kur keliu rusiu gelinius lakus youtubej lygina) man gera ispudi apie TG EZ paliko. Todel ir kaip ir nusprendziau ji imti. Bet IBD kaina panasi, todel klausimas, kas geriau. Kodel jus IBD rinktumetes?
Atsakyti