Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 15:43)
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt g.gif  buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar biggrin.gif

as maciau, kad apvercia kamsteliu i apacia ir sukineja tarp delnu 4u.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 17, 12:59)
seminaras Marijampoleje
siemet speju bus akcija su Progeliui

mielai paimciau kelais spalvas, man progel labai patinka wub.gif

as irgi uzsirasiau daiele su geliu i seminara Nagavitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 03 18, 11:59)
as maciau, kad apvercia kamsteliu i apacia ir sukineja tarp delnu 4u.gif

nea, tikrai nesukineja, o dauzo i delna apversta buteliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
kazka praleidau? kur kokios akcijos progel? frejoj po 35, siaip pigesni uz hg, sake lb perka juos, tai irgi neblogi reiskias?
o jei dar akcija, paimciau ir as kokia spalva kita biggrin.gif

taip noriu i ta dailes, o nezinau kur maziuka det, nors imk ir veskis kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 12:08)
kazka praleidau? kur kokios akcijos progel?  frejoj po 35, siaip pigesni uz hg, sake lb perka juos, tai irgi neblogi reiskias?
o jei dar akcija, paimciau ir as kokia spalva kita biggrin.gif

taip noriu i ta dailes, o nezinau kur maziuka det, nors imk ir veskis kartu doh.gif

mes cia tik svarsteme, kad Nagavita turbut per Pelenes paroda padarys ProGeliui akcija (3 perki 1 nemokamai)

Na su vaikciu tai speju ne darbas butu, gal kaiminka kokia pasaugotu
Atsakyti
lakuosis be problemu, jeigu ja maisysi su kita spalva (pvz beveik bespalve ar topu. )

QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 10:54)
labas, ar tikrai sweet morning dew sunkiai lakuojasi?
o kaip tiki tiki laranga ar tiger blossom?

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 03 18, 12:58)
lakuosis be problemu, jeigu ja maisysi su kita spalva (pvz beveik bespalve ar topu. )

atleiskit nelabai supratau, kaip maisysiu su sakykim topu? g.gif nes spalva tai man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 14:08)
atleiskit nelabai supratau, kaip maisysiu su sakykim topu? g.gif  nes spalva tai man labai labai  wub.gif

na isilasini i maza stiklini indeli spalvos (http://www.ebay.com/itm/Crystal-Glass-Dappen-Dish-Lid-Bowl-Cup-Nail-Art-Acrylic-/140598842701?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20bc58154d) ir topo ar kitos spalvos, tada ismaisai gerai ir lakuoji. jei tokio indelio neturi gali tai padaryti ant folijos ar plastmasiniame butelio kamstelyje.
Atsakyti
indelis sakyciau geriau, nes patogiau ismaisyti visiems nagams reikiama lako kieki. o jei tingi zaisti, tada geriau lauk, kol kita firma isleis panasia spalva:) Siaip SEnsational ~Coral Sunset~ atrodo panasi siame linke http://forum.pursebl...-735729-20.html

QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 14:35)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 18 kovo 2013 - 12:48
QUOTE(neja @ 2013 03 18, 10:48)
indelis sakyciau geriau, nes patogiau ismaisyti visiems nagams reikiama lako kieki. o jei tingi zaisti, tada geriau lauk, kol kita firma isleis panasia spalva:) Siaip SEnsational ~Coral Sunset~ atrodo panasi siame linke http://forum.pursebl...-735729-20.html

As turiu Coral Sunset. Bet kai ne ypac pavykes buvo mano pirmasis lakavimas, tai turbut net nerodysiu laugh.gif , profesionales kepurem apmetytu laugh.gif .
Nors internete kaikur metosi ta mano nuotrauka ph34r.gif . Tarp tokiu pat peckeliu laugh.gif .
Atsakyti
nesidrovek, rodyk:) po vaizdu is forum.purse nieko nenustebinsi:)

quote=Kuzia,2013 03 18, 19:45]
As turiu Coral Sunset. Bet kai ne ypac pavykes buvo mano pirmasis lakavimas, tai turbut net nerodysiu laugh.gif , profesionales kepurem apmetytu laugh.gif .
Nors internete kaikur metosi ta mano nuotrauka ph34r.gif . Tarp tokiu pat peckeliu laugh.gif .
[/quote]
Atsakyti
Coral Sunset

user posted image
Atsakyti
niekuomet nepagalvociau, kad tai pirmas lakavimas:)

QUOTE(Kuzia @ 2013 03 18, 20:25)
Coral Sunset

user posted image

Atsakyti