Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 17, 00:02)
As uzsirasius i ta dailes seminara, ziureski, ka parodys tongue.gif

Kokiam mieste CIA?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 16, 21:00)
As buvau Frejos/Nagavitos Marijampoleje organizuotam seminare apie gelinius lakus, pati meistre Jurate sake reikai ne tik tarp ranku pavolioti, bet ir gerai supurtyti, padauzyti i rankas, ypac tas pigmentuotas spalvas. Todel ir pardaveja, tapati pasakojo tau
si spalva yra albumelyje. Lakuojasi, tepasi  be problemu

Gerai Kristale sako, plakti netgi liepė, naujas kolekcijas ypač, tiek Jūratė, kuri žinau yra važiavusi į ilgalaikiu seminarus ir pristatymus į Roma ir dar kažkur, tiek savininke " Nagavitos". Plakti laku nerekomenduojama pries PAT lakavima. Plakiau aš ir SN visus naujai nusipirktus lakus ir HG, nes visiškas skystalas buvo, o išplakus spalva atsigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 16, 21:17)
Man rodos tik Kaunas deja.Vilnius nieko neturi su Cnd. unsure.gif

aciu, o kas is praeitu peleniu gal atsimena nagavitos akcija? ten butinai vienos rusies reikejo pirkti? kur perki 3 gauni 1 dovanu, berods tokia buvo akcija...
ir dar peleneje gal kas mate cnd shelac ar prekiavo? mano atmintis ziauriai prasta, nieko nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 03 17, 11:50)
aciu, o kas is praeitu peleniu gal atsimena nagavitos akcija? ten butinai vienos rusies reikejo pirkti? kur perki 3 gauni 1 dovanu, berods tokia buvo akcija...
ir dar peleneje gal kas mate cnd shelac ar prekiavo? mano atmintis ziauriai prasta, nieko nepamenu  doh.gif

taip, butinai vienos rusies , buvo tadu ibd.o del CND va nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 03 17, 10:22)
Kokiam mieste CIA?

seminaras Marijampoleje

QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 17, 12:52)
taip, butinai vienos rusies , buvo tadu ibd.o del CND va nepamenu g.gif

siemet speju bus akcija su Progeliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 17 kovo 2013 - 13:03
idomu kokia siais metais bus pelene... ocia kokia grazia foto is apdovanojimu radau
user posted image
Atsakyti
[QUOTE][quote=Kristalė*,2013 03 15, 22:46]
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 18:35)
Dar turiu klausima, ar tiesa, nezinau ar sake kas ar skaiciau, nepamenu, nu kad negalima tu paciu lempuciu, liesti rankomis, atseit neveiks ar prastai veiks. tiesa ar melas?
klausimukas, spalvyte Harmony Gelish Midnight Caller 01368
 ar labiau juoda ar tamsiai pilka? bandau guglint bet realiu foto nemeta g.gif
ir dar, klausimas, ar tos naujos kolekcijos spalvos, na kur cia kazkas sake sunkiai lakuojasi persikine lyg tokia labai jau grazi, tai ar visos jos sunkiai lakuosis?
man kaip dar nepatyrusiai, bukit geros, profes, parasykit, kurios spalvos sunkiai lakuojasi, nenoriu uzsiraut iskarto ant tokiu blush2.gif
*

* Visada lemputes keiciu rankomis, pirstiniu nedeviu, manu ir kitos kai ideda liecia[/QUOTE]

mano vyras (baiges elektra) net paprastas lemputes keisdamas ima jas su kokiu popieriu, nes tipo rankos jas isriebaluoja ir jos blogiau laiko, taip kad gal ir yra tame tiesos, kad nereiketu lempuciu rankom liest
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 15, 18:11)

KOKIE GRAZUS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas, ar tikrai sweet morning dew sunkiai lakuojasi?
o kaip tiki tiki laranga ar tiger blossom?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 09:54)
labas, ar tikrai sweet morning dew sunkiai lakuojasi?
o kaip tiki tiki laranga ar tiger blossom?

pati nesu lakavus su Sweet morning dew, nors turiu jau ja, tai negaliu nieko pasakyti, bet atsiliepimai visu iki vieno vienareiksmiski-SUNKIAI doh.gif
o kitoms tavo isvardintom jokiu priekaistu nera, bet jos spalvos atzvilgiu labai skitringos, sios labai intensyvios, ryskios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 18, 10:19)
pati nesu lakavus su Sweet morning dew, nors turiu jau ja, tai negaliu nieko pasakyti, bet atsiliepimai visu iki vieno vienareiksmiski-SUNKIAI  doh.gif
o kitoms tavo isvardintom jokiu priekaistu nera, bet jos spalvos atzvilgiu labai skitringos, sios labai intensyvios, ryskios  tongue.gif

tai va kazko svelnaus, panasaus bent i ta sweet morning, hg neturi arba nematau rolleyes.gif o kokia kita firma turetu?
o gal kristale zinosi, ar hg sea foam lyg teip vadinasi, irgi sunkiai lakuojas?
o is tu ryskiu, na kuri labiau koraline? ziauriai jau skirtingai spalvos atrodo kiek guglinaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 18 kovo 2013 - 10:12
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 18, 11:11)
tai va kazko svelnaus, panasaus bent i ta sweet morning, hg neturi arba nematau rolleyes.gif  o kokia kita firma turetu?
o gal kristale zinosi, ar hg sea foam lyg teip vadinasi, irgi sunkiai lakuojas?
o is tu ryskiu, na kuri labiau koraline? ziauriai jau skirtingai spalvos atrodo kiek guglinaus g.gif

tos zydros (sea foam) neturiu, bet ji is senesniu kolekciju, tai gal gerai lakuoja, naujosios tai kasko nelabai blush2.gif

Nueik i Freja (Vytauto g.) ten ant paleciu pasiciuresi kas tave domina smile.gif
Atsakyti