Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ritukas1 @ 2013 03 16, 18:50)
laba, kas zino, kur vilniuje Shelac'u prekiauja? viena pabandziau nusipirkusi ir vsio...uzkabino

Man rodos tik Kaunas deja.Vilnius nieko neturi su Cnd. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 16, 19:49)
O jeigu negalima purtyti, kaip zinoti, kad parduotuveje pardaveja nesupurte ir nenusipirksi 'dovaneles'  blink.gif

to pasekoje, nepirkau nieko biggrin.gif nes kazkaip itartina pasirode. ir aplamai, negrazu taip kalbet bet vietoj cleanserio, padavus buvo nuemeja, sakau kad man lyg melyna bonkele but turi, tada ejo skaityt, ir akurat doh.gif zodziu matosi dar sviezia viskas ir jom paciom reik mokintis mirksiukas.gif
as buvau freja vadinasi ta parduotuve, cia marijampole rolleyes.gif

dar prasau patarimo, kuri spalvyte is tamsiu grazi, bei kuri butu kazkas panasaus i nude? ziuriu ziuriu akis isvarvint baigiu, o internetines foto gali ir apgaulingos buti. Tiesa, paleteje parduotuvej ziurejau, patiko tamsios 460 ir 461 - taip ir uzrasyta pas jas. bandau ieskot nerandu doh.gif ir kas galejo ten per spalvos but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 16, 20:17)
Man rodos tik Kaunas deja.Vilnius nieko neturi su Cnd. unsure.gif

o internetines parduotuves nera cnd shelac? nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 16, 19:05)
oi ne, plakt tikrai NEGALIMA  doh.gif
IBD, PN ir EF rekomenduoja pasukineti tarp delnu, bet tikrai neplakt
Po to nuo burbuliuku neatsikratysit  cool.gif
HG visai negirdejau, kad rekomenduotu netgi sukineti. As tik tas ilgiau stovejusias pavartau atsargiai nu sono i kita sona
Nesuprantu, kas kompensuos jums lakiuko pinigus, jei padarysit, kaip jos rode?

As lygiai ta pati pagalvojau,kad nuo burbuliuku neatsikratys!!!
Atsakyti
merginos gal kas turit si laka?
http://www.manikiura...6uq...-#1-15ml
Kaip realiai atrodo ir seip kaip ;akuojasi?ar vertas?
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 03 16, 19:50)
laba, kas zino, kur vilniuje Shelac'u prekiauja? viena pabandziau nusipirkusi ir vsio...uzkabino

kiek mokejot uz buteliuka 90lt? ir lakavot su hg base ir topu?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 16:43)
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt g.gif  buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar biggrin.gif

As buvau Frejos/Nagavitos Marijampoleje organizuotam seminare apie gelinius lakus, pati meistre Jurate sake reikai ne tik tarp ranku pavolioti, bet ir gerai supurtyti, padauzyti i rankas, ypac tas pigmentuotas spalvas. Todel ir pardaveja, tapati pasakojo tau

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 03 16, 21:24)
merginos gal kas turit si laka?
http://www.manikiura...6uq...-#1-15ml
Kaip realiai atrodo ir seip kaip ;akuojasi?ar vertas?

si spalva yra albumelyje. Lakuojasi, tepasi be problemu
Atsakyti
O tai kaip cia dauguma tvirtina jog nereik plakt? tai man pardaveja ir sake jog jai ta meistre ar mokytoja ar kas sake...
tao kaip is tikro,gal ne visu firmi reik plakt?

tiesa,ar visur prasukineja buteliukus kad spalva paziuret? kazkaip maniau negalima nes nuo prasukimo ta prasme atidarymo juk ir galiojimo laikas priklausys. ar jai as cia pet daug sureiksminu?

Kazin kaip ten dailes seminaras,vertas demesio? visai noreciau, atvyks is kauno kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 16, 23:00)
As buvau Frejos/Nagavitos Marijampoleje organizuotam seminare apie gelinius lakus, pati meistre Jurate sake reikai ne tik tarp ranku pavolioti, bet ir gerai supurtyti, padauzyti i rankas, ypac tas pigmentuotas spalvas. Todel ir pardaveja, tapati pasakojo tau
si spalva yra albumelyje. Lakuojasi, tepasi  be problemu

na va ir kaip cia yra,jai jurate sake tai ji zino ka kalba.
reiks pabandyti,turetu pigmentuoti geriayu
Atsakyti
O Jurate is kur istrauke, kad reikia pakratyt, ta prasme, ar jinai meistre ir is praktikos tai atrado, ar kazkokiame tiesioginiame HG seminare galejo ta isgirsti? As aisku jokiu kursu nebaigusi, bet is savo netycinio sukratymo Night Reflection zianu, kad kapec bus
Buvo sioje temeleje merginos, kurios rase, kad burbuliuku nesigauna atsikratyt
Ziurejau as kruva HG meistru lakavimu ir ne viename nemaciau, kad rekomenduotu kratyt
Maciau, kad IBD, EF ir Orly sukineja, bet kad kratyt, tai tik paprasta laka, kurio viduje specialiai dar burbuliukas metalinis
Idomu net pasidare g.gif rolleyes.gif
Nagi meistres, Jusu nuomone siuo klausymu ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 16 kovo 2013 - 22:01
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 22:34)
Kazin kaip ten dailes seminaras,vertas demesio? visai noreciau, atvyks is kauno kazkas.

As uzsirasius i ta dailes seminara, ziureski, ka parodys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 16, 23:02)
As uzsirasius i ta dailes seminara, ziureski, ka parodys tongue.gif

jei rasiu kas padabos maziuka, susimatysim ten biggrin.gif

patarkit, prabalsuokit, renkuosi spalva is siu:

It`s An Illusion? 01425
Plum And Done 01417
Diva 01415
Night Reflection
Bella`s Vampire 0134
All About Me 01416