Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sirduliuke sveikatos,as ir sirguliuoju rolleyes.gif su kokiu konkreciai teptuku daile daret? vis nepataikau nusipirkt kad plonai piestu.. ir dar klausimas aar pabraukus per nago plokstele nesijaucia iskiliau ten kur baltas?
Atsakyti
Kaip ta folija atrodo?
Atsakyti
perku dailes parduotuvej pati ploniausia naturaliu seriu. Bet betkokiu atveju dar isikarpau. Cia naudojau pati paprasciausia pigu sintetini tik kad iskarpyta.
Mano nagai dabar isvis nelygus ( nusiimiau geli nesenai) negaliu vertinti kaip atrodytu ant normaliu mano nagu, siuo metu siektiek jauciasi. Balta dedu vienu sluoksniu , nepastebejau pas ne viena iskilimu.
Jo kazkaip labai staigiai mane cia suvyste i patala, sinusitas ir ausu uzdegimas vos ne staiga atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2013 03 16, 09:18)
Kaip ta folija atrodo?

Jau pati radau 4u.gif
Merginos, o kur butu galima dar Facebooke paziureti jusu darbeliu?
Atsakyti
Labas mergaites, gal žinot kodėl HG topas burbuliuojasi ir burbuliukai kažkokie sukietėję, kas gali būti, gal senas ?
Atsakyti
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt g.gif buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 16:43)
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt g.gif  buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar biggrin.gif

kiek žinau tai negalima plakti, nes atsiranda burbuliukai wink.gif
Atsakyti
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt g.gif  buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar biggrin.gif

oi ne, plakt tikrai NEGALIMA doh.gif
IBD, PN ir EF rekomenduoja pasukineti tarp delnu, bet tikrai neplakt
Po to nuo burbuliuku neatsikratysit cool.gif
HG visai negirdejau, kad rekomenduotu netgi sukineti. As tik tas ilgiau stovejusias pavartau atsargiai nu sono i kita sona
Nesuprantu, kas kompensuos jums lakiuko pinigus, jei padarysit, kaip jos rode?
Atsakyti

o kurioje parduotuvėje buvot ?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 15:43)

ant OPI gelcolor buteliuko parašyta "shake well before use". Tai gal ir galima juos visus suplakt g.gif
Atsakyti
O jeigu negalima purtyti, kaip zinoti, kad parduotuveje pardaveja nesupurte ir nenusipirksi 'dovaneles' blink.gif
Atsakyti
laba, kas zino, kur vilniuje Shelac'u prekiauja? viena pabandziau nusipirkusi ir vsio...uzkabino
Atsakyti