Sirduliuke sveikatos,as ir sirguliuoju su kokiu konkreciai teptuku daile daret? vis nepataikau nusipirkt kad plonai piestu.. ir dar klausimas aar pabraukus per nago plokstele nesijaucia iskiliau ten kur baltas?
Kaip ta folija atrodo?
perku dailes parduotuvej pati ploniausia naturaliu seriu. Bet betkokiu atveju dar isikarpau. Cia naudojau pati paprasciausia pigu sintetini tik kad iskarpyta.
Mano nagai dabar isvis nelygus ( nusiimiau geli nesenai) negaliu vertinti kaip atrodytu ant normaliu mano nagu, siuo metu siektiek jauciasi. Balta dedu vienu sluoksniu , nepastebejau pas ne viena iskilimu.
Jo kazkaip labai staigiai mane cia suvyste i patala, sinusitas ir ausu uzdegimas vos ne staiga atsirado.
Mano nagai dabar isvis nelygus ( nusiimiau geli nesenai) negaliu vertinti kaip atrodytu ant normaliu mano nagu, siuo metu siektiek jauciasi. Balta dedu vienu sluoksniu , nepastebejau pas ne viena iskilimu.
Jo kazkaip labai staigiai mane cia suvyste i patala, sinusitas ir ausu uzdegimas vos ne staiga atsirado.
QUOTE(Nekantri* @ 2013 03 16, 09:18)
Kaip ta folija atrodo?
Jau pati radau
Merginos, o kur butu galima dar Facebooke paziureti jusu darbeliu?
Labas mergaites, gal žinot kodėl HG topas burbuliuojasi ir burbuliukai kažkokie sukietėję, kas gali būti, gal senas ?
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 16:43)
ar teisybe kad hg lakus, pries naudojima reikia suplakt? rode kad ne tarp ranku pavolioti o kaip reikiant paplakt buvau nulekus i ta kaip suprantu nagavitos dukterine parduotuvele, tai pardaveja taip jau sake, ir parode dar
kiek žinau tai negalima plakti, nes atsiranda burbuliukai
oi ne, plakt tikrai NEGALIMA
IBD, PN ir EF rekomenduoja pasukineti tarp delnu, bet tikrai neplakt
Po to nuo burbuliuku neatsikratysit
HG visai negirdejau, kad rekomenduotu netgi sukineti. As tik tas ilgiau stovejusias pavartau atsargiai nu sono i kita sona
Nesuprantu, kas kompensuos jums lakiuko pinigus, jei padarysit, kaip jos rode?
o kurioje parduotuvėje buvot ?
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 16, 15:43)
ant OPI gelcolor buteliuko parašyta "shake well before use". Tai gal ir galima juos visus suplakt
O jeigu negalima purtyti, kaip zinoti, kad parduotuveje pardaveja nesupurte ir nenusipirksi 'dovaneles'
laba, kas zino, kur vilniuje Shelac'u prekiauja? viena pabandziau nusipirkusi ir vsio...uzkabino