Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Tikrė @ 2013 04 10, 20:53)
Gal dar turite kokias iš ProGel ir galite rekomenduoti? 4u.gif

aš irgi turiu 4spalvas,
roman red, beachy pink, trophy cup, queens cloak,
tik nežinau kaip čia nuotraukas galima įdėti ?
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 04 10, 23:29)
Gargoyle,  tai ta pati Ibd smokey plum, bet jei reikia 4 sluoksniu, idomu kiek siai reikes?
O kaip jums jos nusiima? Nu mano broliene skundziasi, kad visai nenusiima  g.gif

man visos SN progel gerai nusiima smile.gif
Atsakyti
o merginos, ka blogai padariau, kad kai kuriu (darbiniu) pirstu ties galiukais taip it suaizejo? pirstu braukiant, nesijaucia, nesikabina, bet matyt matosi. kazkur po savaites g.gif kur klaida galejo but? uzveskit ant kelio
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 11, 09:01)
o merginos, ka blogai padariau, kad kai kuriu (darbiniu) pirstu ties galiukais taip it suaizejo? pirstu braukiant, nesijaucia, nesikabina, bet matyt matosi. kazkur po savaites  g.gif  kur klaida galejo but? uzveskit ant kelio

gal sureagavo su kažkuo
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 04 11, 09:26)
gal sureagavo su kažkuo

bet 2 zmonem?
o gali tiesiog nuo darbo, na elementaraus indu plovimo, tvarkymosi ar dar ko nezinau? nes kiekvienos rankos po 3 darbinius pirstukus, kiti sveiki. Ar ten gal mazai lako ar per daug ar dar kas, sita beda negali but? Nenoriu kad dar taip atsitiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 11, 09:52)
bet 2 zmonem?
o gali tiesiog nuo darbo, na elementaraus indu plovimo, tvarkymosi ar dar ko nezinau? nes kiekvienos rankos po 3 darbinius pirstukus, kiti sveiki.  Ar ten gal mazai lako ar per daug ar dar kas, sita beda negali but? Nenoriu kad dar taip atsitiktu g.gif

gal galit įdėti nuotrauka, būtų aiškiau tada kas atsitiko su nagais ?
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 04 11, 09:54)
gal galit įdėti nuotrauka, būtų aiškiau tada kas atsitiko su nagais ?

snd ateis perlakuot, nufotkinsiu. jeigu kas matysis su mano muiline.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 11, 10:11)
snd ateis perlakuot, nufotkinsiu. jeigu kas matysis su mano muiline.

vis tiek įdėkit, gal pamatysim ką nors su mergaitėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 10, 22:29)
Gargoyle,  tai ta pati Ibd smokey plum, bet jei reikia 4 sluoksniu, idomu kiek siai reikes?
O kaip jums jos nusiima? Nu mano broliene skundziasi, kad visai nenusiima  g.gif

Labai norejau Smokey, tai kai pamaciau kad Progelis yra tai is kart grebiau biggrin.gif Kai bandziau ant tipso, tai uzteko 2 sluoksniu, bet galvoju, kad 3 reikes. Kiek teko nuiminet, tai Roman red nusiima sunkokai, ir tai nevisada, gal nuo paciu nagu priklauso.

Mergaites padekite prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

turiu viena kliente kuri dazo nagus tokiom ramiom spalvom (ofisinemis, uzima aukstas pareigas). Is tu kurias turiu renkasi HG desert sands ir IBD Seashell Pink. Ruzavu nemiegsta schmoll.gif. Ar turite kokiu spalvu ofisiniu, ka renkasi tokios klienties? O gal kas turite parduoti? mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
man klausimas kilo, kai darot nagus matiniu efektu, nuvalot lipnumo pries topa, o po to dar ant virsaus topo jau dedat ar nebe? nes pagal ideja topa uzdejus tai nebebus matinio efekto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 04 11, 11:49)
sveikos 4u.gif
man klausimas kilo, kai darot nagus matiniu efektu, nuvalot lipnumo pries topa, o po to dar ant virsaus topo jau dedat ar nebe? nes pagal ideja topa uzdejus tai nebebus matinio efekto g.gif

man atrodo rašė mergaites, kad topa šlifuoja su poliruokliu ir gaunasi matinis efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 04 11, 11:17)
man atrodo rašė mergaites, kad topa šlifuoja su poliruokliu ir gaunasi matinis efektas smile.gif

jo bet sake galima nuimti ir lipnuma po paskutinio lako sluoksnio mirksiukas.gif ir gaunasi matinis efektas... tik idomu ar tada dar ant virsaus top'a deda ar jau nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 04 11, 11:24)
jo bet sake galima nuimti ir lipnuma po paskutinio lako sluoksnio mirksiukas.gif ir gaunasi matinis efektas... tik idomu ar tada dar ant virsaus top'a deda ar jau nebe g.gif

topo ant virsaus tikrai nebereikia, nes, kaip ir raset, jis nebebus matynis.
Mano pastebejimas, kad slifuojant gaunamas tikrai matinis efektas, o va tik lako lipnumo nuvalymas, kazkaip nelabai....
Atsakyti