Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

user posted image
Pirmasis kartas, kad dariau klientei ilgalaikį lakavimą smile.gif
Spalvytė - PN, 7.9 + akutės
Papildyta:
user posted image
O čia save pasilepinau smile.gif jau norisi ryškesnių spalvų pavasariui artėjant smile.gif))
PN, 14.5 + akutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniukas*: 10 balandžio 2013 - 12:35
Turejau Hibiscus Petal, pardaviau, buvau padariusi realiu foto pardavimui, bet istrynusi jau, niekur neradau, labai ryski tokia realiai, cia kiek svelni atrodo, siaip ryskiai ruzava
user posted image
Cia Cupid Arows, lakuota mano brolienes mamai. Deti 3 sluoksniai, spalvyte skysta
user posted image
Priespaskutine Progel Italion Melon
user posted image
Progel Cameo Coral

user posted image
Magic spell tik tokia, kitokios neradau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 10, 15:06)
Turejau Hibiscus Petal, pardaviau, buvau padariusi realiu foto pardavimui, bet istrynusi jau, niekur neradau, labai ryski tokia realiai, cia kiek svelni atrodo, siaip ryskiai ruzava
user posted image

Cia ilgalaikis lakas ar gelis? Nagai atrodo labai stori ar subege viskas i prieki, arba foto apgaulinga. 4u.gif
Papildyta:
Bet spalva labai grazi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 04 10, 18:20)
Cia ilgalaikis lakas ar gelis? Nagai atrodo labai stori ar subege viskas i prieki, arba foto apgaulinga.  4u.gif
Papildyta:
Bet spalva labai grazi. smile.gif

čia gelinis lakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 04 10, 14:21)
Labai ačiū 4u.gif Išgelbėjot nuo prasto apsipirkimo, nes visai ne tokios spalvos, kokių tikėjausi.. Tik viena labai graži pasirodė Roman Red, būtinai reikės prigriebti ax.gif

turiu sita spalva, labai grazi wub.gif , gerai laikosi, viena is einamiausiu spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 04 10, 19:52)
turiu sita spalva, labai grazi wub.gif , gerai laikosi, viena is einamiausiu spalvu 4u.gif

Gal dar turite kokias iš ProGel ir galite rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 04 10, 18:20)
Cia ilgalaikis lakas ar gelis? Nagai atrodo labai stori ar subege viskas i prieki, arba foto apgaulinga

Tikrai taip, panasu i priaugintus nagucius, as manau, kad cia daug strukturinio prideta, o ypac galiukuose, nes prie odeliu nera tokio sluoksnio, matyt, kad geriau laikytusi ir neskilinetu galiukai smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 09, 10:54)
Pas mane ba-ha jis ganetinai poskystis...Aishku praskiedus lakuojasi tirsciau,bet kazkaip neproblematishkai man.Nepyliau i buteliuka, makalavau sau pradzioj lasha kad tipsa uzsilakuoti.Va ziuresim kas bus su lakavimu ir laikymusi, kaip visos cia dejuoja smile.gif Nezinau kada isbandysiu dabar bishke poilsis be nagu ir darbu smile.gif

parasysiu prie jusu posto, nes apie tas besigarbanojancias kalba... zodziu as ismeciau ta backstage beauty, galvoju niekam nereikia dar pabandysiu as su juo dar pazaisti- tepiau draugei- viskas lyg ir normaliai buvo, toks pastovejes jis jau ilgokai neliestas buvo... zodziu jau apsidziaugiau, kad nesigarbanoja... bet gi po to nuimti negalejau, niekad nera taip buve! isigere jis i naga ar ka, net nenusipoliravo, ogadinti ir dildinti negaliu, drauges nagai silpni...gal pamaisymai ir geri, nu bet as su gelishu uzrisu... idomu kaip senas spalvas jie atnaujina, ar viskas gerai ten su jom... g.gif ech... ryt sufotkinsiu savo naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
o, tai ziuriu cupid arrows ne man vienai niekaip nepadenge nago kad panage nesviestu...
kazin kodel, ka ne taip padariau butent si spalva, keliu nagu lyg suaizejo ties galiukais? damom lakavau abiem tas pats g.gif priemones hg, tik spalva supernail. Nenoreciau kad tai pasikartotu g.gif

ir dar klausimas, ar turi kaist nagai, kai nuiminejama, laikant folijoj?
ir ar nusiimt turetu ir baze ar tik iki bazes? tada jei lieka bazes, ja su dilde nuimt ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 10, 21:08)
ir dar klausimas, ar turi kaist nagai, kai nuiminejama, laikant folijoj?
ir ar nusiimt turetu ir baze ar tik iki bazes? tada jei lieka bazes, ja su dilde nuimt ar kaip g.gif

* Kartais kaista, labai priklauso nuo ranku paciu silumos
* Jei lieka baze su blokeliu kelis katus perbrauk, baze reika pasalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 04 10, 19:53)
Gal dar turite kokias iš ProGel ir galite rekomenduoti? 4u.gif

is Progel turiu 4 spalvas ROMAN RED, CITY LIGHTS, IR Paneleje nusipirkau dar GARGOYLE ir blizguti TROPHY CUP. Nauju dar neisbandziau, bet panasu kad kai storiau patepsi tai nori garbanuotis, nes City lihts tas pats. Bet kadangi labai grazios spalvos ir ilgai laikosi, tai galima kentiet biggrin.gif
jau buvau idejus sias nuotraukas, bet pasikartuosiu, cia Roman red
user posted image

cia citi lights (tik galiukas is HG)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 04 10, 23:01)
is Progel turiu 4 spalvas

Gargoyle, tai ta pati Ibd smokey plum, bet jei reikia 4 sluoksniu, idomu kiek siai reikes?
O kaip jums jos nusiima? Nu mano broliene skundziasi, kad visai nenusiima g.gif
Atsakyti