Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(juleta @ 2013 04 07, 20:24)
An laikosi nesaugant 12d. Saugant pvz su pirtinem dirbant geras dvi savaites laikosi, nors nagai sluoksniuojasi

Mano nesisluoksniuoja, tik labai jau minkšti nagai pasidarė. Kol ilgaliaikiu nelakavau, buvo tvirti. Nu aišku juk dabar "pavasaris" geriu cinką, bet reiktu ir kalcio pagerti, gal tai įtakos turi . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 08, 14:08)
IBD naujosios kolekcijos groziai -  Papaya Princess.

Ui, kaip noriu tokios spalvytes
Lysiu tuoj i ebay ieskotis. Bet matyt skysta, kaip ir visos IBD, be 3 sluoksniu nieko nebus?

Ar kas nors buvot prie sio stendo? Emet ka nors? alessandro International
user posted image
user posted image
Viena spalvu palete, visiems gaminiams, yra graziu spalvyciu
Perziurejau, jie turi : paprastus lakus, uv lakus, uv gelius ir kazkoki uv Striplac, kurio nereikia nuiminet su acetonu. Lakuoti kaip uv laka, bet be topo, o paziurekit, kaip nuima !!!!
http://www.youtube.c...h?v=zE8w2IggqXs
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Kitą kartą radus, bus skiriami įspėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 08, 18:44)
Lysiu tuoj i ebay ieskotis. Bet matyt skysta, kaip ir visos IBD, be 3 sluoksniu nieko nebus?

agham, 3 sluoksniu reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 07, 16:54)
Labuka, .....kaip jau kalbeta viskam yra iseitis, as jas praskiedziau tirpiuoju musyse vadinamu skaidriu bio geliu ir visos bedos dingo,nei garbanu nei spalvos pakitimo kazkokio ar atskiedimo nebuvo.

Labas rytas visoms 4u.gif ,
klausyk nesupratau g.gif ? Bet juk jis bent pas mane tai tirštas, aš turiu cuccio ir gelisho structure, ir jie abu tiršti.
Pabūsiu tundra biški doh.gif lotuliukas.gif tu tiesiai į buteliuką pripylei?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 09, 09:09)
Labas rytas visoms  4u.gif ,
klausyk nesupratau  g.gif ? Bet juk jis bent pas mane tai tirštas, aš turiu cuccio ir gelisho structure, ir jie abu tiršti.
Pabūsiu tundra biški  doh.gif  lotuliukas.gif tu tiesiai į buteliuką pripylei?

Pas mane ba-ha jis ganetinai poskystis...Aishku praskiedus lakuojasi tirsciau,bet kazkaip neproblematishkai man.Nepyliau i buteliuka, makalavau sau pradzioj lasha kad tipsa uzsilakuoti.Va ziuresim kas bus su lakavimu ir laikymusi, kaip visos cia dejuoja smile.gif Nezinau kada isbandysiu dabar bishke poilsis be nagu ir darbu smile.gif
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif Norėjau Jūsų paklausti kokias priemones geriau rinktis HG ar PN? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 08, 18:44)

Ar kas nors buvot prie sio stendo? Emet ka nors? [size=7]alessandro
Viena spalvu palete, visiems gaminiams, yra graziu spalvyciu
Perziurejau, jie turi : paprastus lakus, uv lakus, uv gelius ir kazkoki uv Striplac, kurio nereikia nuiminet su acetonu. Lakuoti kaip uv laka, bet be topo, o paziurekit, kaip nuima !!!!
http://www.youtube.c...h?v=zE8w2IggqXs

Na, man asmeniskai toks nuemimas nelabai limpa... Kas tokiu atveju, jeigu uzkliuni kur nors? Po dideliu darbu lakas atsoka per atsitiktinuma... Su gelishu netycia taip buvo, tai jeigu sitas tam pritaikytas, tai nebent turbut baltarankem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hilary11 @ 2013 04 09, 11:04)
Sveikos panelės smile.gif Norėjau Jūsų paklausti kokias priemones geriau rinktis HG ar PN?  4u.gif

Juk pirmam puslapyje LABAI aiskiai parasyta, kas rekomenduojama! o Spalvas paskui bet kokios firmos galit naudot, jei patinka PN, tai tada naudokit PN.
Atsakyti
QUOTE(Hilary11 @ 2013 04 09, 12:04)
Sveikos panelės smile.gif Norėjau Jūsų paklausti kokias priemones geriau rinktis HG ar PN?  4u.gif

Aisku kad HG biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilary11 @ 2013 04 09, 11:04)

reikia išbandyti visas, pagal galimybės, priemones, nes tik pati išsirinksit sau patinkančia ir tinkančia priemonę
aš naudoju, HG-pagrinda ir topa, PN- lakai, IBD-lakai, ProGel-lakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 04 09, 11:42)
aš naudoju, HG-pagrinda ir topa, PN- lakai, IBD-lakai, ProGel-lakai  smile.gif

Kurias ProGel spalvytes turite? Ar atitinka internetines parodytas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 04 09, 13:08)
Kurias ProGel spalvytes turite? Ar atitinka internetines parodytas? 4u.gif

Neatitinka schmoll.gif
Pirmam psl yra sudetos paletes ir reikia ziureti jau lakuotus mergaiciu darbelius 4u.gif
Atsakyti