QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 18:35)
Dar turiu klausima, ar tiesa, nezinau ar sake kas ar skaiciau, nepamenu, nu kad negalima tu paciu lempuciu, liesti rankomis, atseit neveiks ar prastai veiks. tiesa ar melas?
klausimukas, spalvyte Harmony Gelish Midnight Caller 01368 ar labiau juoda ar tamsiai pilka? bandau guglint bet realiu foto nemeta
ir dar, klausimas, ar tos naujos kolekcijos spalvos, na kur cia kazkas sake sunkiai lakuojasi persikine lyg tokia labai jau grazi, tai ar visos jos sunkiai lakuosis?
man kaip dar nepatyrusiai, bukit geros, profes, parasykit, kurios spalvos sunkiai lakuojasi, nenoriu uzsiraut iskarto ant tokiu
klausimukas, spalvyte Harmony Gelish Midnight Caller 01368 ar labiau juoda ar tamsiai pilka? bandau guglint bet realiu foto nemeta
ir dar, klausimas, ar tos naujos kolekcijos spalvos, na kur cia kazkas sake sunkiai lakuojasi persikine lyg tokia labai jau grazi, tai ar visos jos sunkiai lakuosis?
man kaip dar nepatyrusiai, bukit geros, profes, parasykit, kurios spalvos sunkiai lakuojasi, nenoriu uzsiraut iskarto ant tokiu
* Visada lemputes keiciu rankomis, pirstiniu nedeviu, manu ir kitos kai ideda liecia
* Harmony Gelish Midnight Caller - nukopink tik pavadinima be siakciuku ir ismeta begale nuotrauku googlas
* paskutiniu kolekciju gelisho spalvos labai pretencingos (shadow, house ir paskutinioji kolekcijjos)
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 15, 19:11)
pas man kazkode auksas ant bangos Senses 900 su blizgiais ir Progel Trophy cup
Jolkuce, kaip visada labai patiko tavo lakuoti naguciai