Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mazutukee @ 2013 04 07, 12:04)
Sveikos.noriu prasyti pagalbos smile.gif gal kuri esat susidurusi,siandien lakavausi nagus ir tepant top it off teptuko galiukas nusidaze lako spalva.lempa nauja,pirma karta bandziau 36w.priemones HG,spalva tepiau du sluoksius ir lempoj laikiau po dvi minutes.kazi kodel taip?o siaip tai daugiau viskas puikiai.

Pas mane irgi yra HG qeen of hearts, kuris truputeli padazo sepeteli. bet po to nusivalo...
Atsakyti
Pas mane irgi ta pati spalva,tada vadinasi viskas tvarkoj smile.gif sepetelis zinoma nusivalo,tik man buvo idomu kodel taip,sakau gal vel kazka darau blogai blink.gif smile.gif
Atsakyti
HG Stand out ir Night reflection irgi dazo sepeteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 04 07, 11:04)
Sveikos.noriu prasyti pagalbos smile.gif gal kuri esat susidurusi,siandien lakavausi nagus ir tepant top it off teptuko galiukas nusidaze lako spalva.lempa nauja,pirma karta bandziau 36w.priemones HG,spalva tepiau du sluoksius ir lempoj laikiau po dvi minutes.kazi kodel taip?o siaip tai daugiau viskas puikiai.

kartais taip buna, kai kurios spalvos tikrai padazo sepeteli, tamsias spalvas rekoneduojama laikyti apie 3 min
Atsakyti
Sveikos,
ar yra mergaičių, kurios Kaune tvarko nagučius? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kur perkate lipnia folija nagams? smile.gif ar yra jos kokiuose lietuviskuose interneto puslapiuose ? smile.gif as tik sidabrine ir auksine randu, o darbeliu pastebiu su visokiom spalvom smile.gif
Atsakyti
O as mastau... nusiemiau kaip tik vakar laka... snd pora nagu nusilauziau jau smile.gif
ir galvoju gal daryt kokios savaiteles pertrauka, nors siaip jei daryt tai keliu men reiktu daryt, bet as tiek neistversiu... sedziu ir galvoju lakuo ar nelakuot smile.gif

QUOTE(Elsker @ 2013 04 07, 14:07)
Sveikos,
ar yra mergaičių, kurios Kaune tvarko nagučius? 4u.gif

Nemazai kaunieciu cia yra, manau atsilieps merginos...

Atsakyti
Ar naudojancios strukturini nepastebejo jog lakavimas laikytusi trumpiau?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 07, 15:56)
O as mastau... nusiemiau kaip tik vakar laka... snd pora nagu nusilauziau jau smile.gif
ir galvoju gal daryt kokios savaiteles pertrauka, nors siaip jei daryt tai keliu men reiktu daryt, bet as tiek neistversiu... sedziu ir galvoju lakuo ar nelakuot smile.gif

Pas mane visad tas pats lotuliukas.gif
Saziningai prisiekiu isvaiksciot min pora savaiciu, bet jau po savaites sedziu lakuotais nagais, nu negaliu, naturalus astrus tokie ir ploni, net vaika sudraskau doh.gif
O ir geda su klientais bendraut, atrodo rankos nekaip (cia tik man taip atrodo biggrin.gif )
QUOTE(Medan @ 2013 04 07, 16:29)
Ar naudojancios strukturini nepastebejo jog lakavimas laikytusi trumpiau?

Zyyymiai ilgiau kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 07, 16:36)
Pas mane visad tas pats  lotuliukas.gif
Saziningai prisiekiu isvaiksciot min pora savaiciu, bet jau po savaites sedziu lakuotais nagais, nu negaliu, naturalus astrus tokie ir ploni, net vaika sudraskau  doh.gif
O ir geda su klientais bendraut, atrodo rankos nekaip (cia tik man taip atrodo  biggrin.gif )

man tie nelakuoti nagai dabar toki negrazus...
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 07, 10:38)
Jo, sitas gerulis
mano stai sis:
http://www.bahashop....y-off-gel-15-g/
jis yra easy off (nutirpinamas)
O vat del PN teresiukas3 kur ikele, tai nezianu, man tai cia paprastas gelis atrodo, nes tuributi parasyta kazkas tokio soak off ar dar kaip, nu tipo lengvai pasalinamas
Merginos parasys, kurios naudoja  4u.gif

naudoju PN biogeli, pirmas mano biogelis, tad neturiu su kuo sulygint, bet tepasi labai gerai, o laikosi geriau nei su paprasta baze. Man jo struktura artimesne nagui, jis lankstus ir minkstas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2013 04 07, 14:10)
Sveikos merginos, kur perkate lipnia folija nagams? smile.gif  ar yra jos kokiuose lietuviskuose interneto puslapiuose ? smile.gif as tik sidabrine ir auksine randu, o darbeliu pastebiu su visokiom spalvom smile.gif

Va, Peleneje buvo visokiausiu, bet lyginant su ebay, tai kaina kosmine.
Pigiausiai buvo Perfekt Nails ir tokiais gabalais
O emiau Senses, tai tokie mazuliukai, vos keliems naguciams 6 lt
Jei gausis pasidaryti, tai uzsisakysiu is ebay
MAciau merginos parduoda
...q=folija nagams
http://www.manodrabu...1-folija-nagams
Papildyta:
QUOTE(dellaii @ 2013 04 07, 16:49)
naudoju PN biogeli, pirmas mano biogelis, tad neturiu su kuo sulygint, bet tepasi labai gerai, o laikosi geriau nei su paprasta baze. Man jo struktura artimesne nagui, jis lankstus ir minkstas thumbup.gif

O jis nenutirpinamas, dildomas, kaip paprastas gelis?
Ai nu jo, nes bazes nereikia...
Atsakyti