Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 06, 22:17)
gal lempa nestingdina, kada keistos lemputes?

Pirkau lapkričio mėn. Bet aš tik sau lakuoju.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2013 04 06, 21:53)
Sveikos, turiu klausimą, man jau kelintas kartas po topo užtepimo ir lempos, kai jau nuvalinėju lipnumą, nusivalo dalis ir topo. kame čia šaknys? Priemonės HG

Jeigu nuvalius, topas lieka blizgus, tai nemanau, kad jis nusivalo
Manau, kad jus, kai nuimat lipnuma, ,matosi, kur jus patepet, o kur neuztektinai patepet topo. Kol nagai riebus, to nesimato
Jei viskas originalus hg, tai nusiimt jis neturetu, siaip tai cia niekam tokiu problemu ir nera. Jus kazka ne taip suprantat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 06, 23:02)
Jeigu nuvalius, topas lieka blizgus, tai nemanau, kad jis nusivalo
Manau, kad jus, kai nuimat lipnuma, ,matosi, kur jus patepet, o kur neuztektinai patepet topo. Kol nagai riebus, to nesimato
Jei viskas originalus hg, tai nusiimt jis neturetu, siaip tai cia niekam tokiu problemu ir nera. Jus kazka ne taip suprantat  mirksiukas.gif

Tepu tikrai labai atidžiai, o kaip dažnai reikia keisti lemputes? Ar gali pasenti topas?
Suprantu kad klausimai durni, bet ...
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 04 06, 18:19)
O kas tas strukturinis?kaip jis tepamas?kaip nusiima?gal kuri nepatinges man atsakyti,nes ir man laiko max 6d.

pagooglinkit truputi ir tikra reasite mirksiukas.gif pirmam puslapy yra papasakota kaip ji deti su silku, bet galima ir be silko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 06, 16:25)
Neprisimastau, tik paklausiau doh.gif  esu girdejusi, kad yra skirtumas  g.gif ..net plaukus kai dazo, kirpėja sruogeles deda i blizgia puse. Geriau nusidazo..
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Na del plauku tai taip, bet nuimant geli taigi pirmiausia vatyte ar tamponeli uzdedi ir tada folija?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 06, 14:22)
na man sis klausimas nepasirode keistas, kaip pradedi lakuotis iskyka begale kausimu ax.gif

Nekeistas klausimas nei truputi mirksiukas.gif .. Daug kas galvoja kad folijos puses neturi esmes nagu lako nuemimui, plauku dazymui, kepiniam ir t.t.. BET istikruju yra kitaip! Blizgi folijos puse atspindi siluma, todel blizgi puse turi buti i vidu. Todel plaukai gauna daugiau silumos ir nusidazo geriau, gelis tirpsta vyksta chemine reakcija susidaro silumos garai.... mirksiukas.gif Bet naudojant kepimui blizgia puse reikia palikti isoreje, kad si savo blizgejimu pritrauktu siluma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaaa: 07 balandžio 2013 - 01:59
QUOTE(vasaryte @ 2013 04 06, 22:55)
Pirkau lapkričio mėn. Bet aš tik sau lakuoju.

Tai dar sviezios visai, jei tik, sau naudojat ir pirkot naujas
Mano lempai jau kokiu pusantru metu, darau sau, mamai ir draugems keletui
Kitos merginos keicia pagal instrukcija, kas pusmeti berods
Atsakyti
jei dirbi nemazai keiti lempas kas +- 4 men
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 06, 22:42)
Ji reikia tepti taip pat kaip ir baze. Pasiausi, bondas, baze, lempa ir tada gelis plonu sluoksniu, po lempos (2min), antras sluoksnis ir po lempos lakas smile.gif Man tai jis taip fainai naga padenge, kad net lako nebereiktu jeigu nori vienspalviu nagu smile.gif Tada topas ir fantastika smile.gif Ir tepasi laaabai maloniai smile.gif Maloniau ir patogiau nei lakas net. Beja, cia daugiau naujokems kaip as. Strukturini uztepus labai lengva tepti laka, nes jis jau tepasi tik ant strukturinio (jis buna ne menko storio, nors ir plonai teptas) ir labai graziai krastai nusilakuoja smile.gif

Lb noreciau isbandyt,o jis buna bespalvis?
cia radau visokiu spalvotu ar jus ne apie tokius kalbat?
http://nailshop.lt/s...ml-halo-white-2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teresiukas3: 07 balandžio 2013 - 09:27
gauguma kiek skaiciau isbande va sita is Harmony
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 07, 10:32)
gauguma kiek skaiciau isbande va sita is Harmony
user posted image

Jo, sitas gerulis
mano stai sis:
http://www.bahashop....y-off-gel-15-g/
jis yra easy off (nutirpinamas)
O vat del PN teresiukas3 kur ikele, tai nezianu, man tai cia paprastas gelis atrodo, nes tuributi parasyta kazkas tokio soak off ar dar kaip, nu tipo lengvai pasalinamas
Merginos parasys, kurios naudoja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.noriu prasyti pagalbos smile.gif gal kuri esat susidurusi,siandien lakavausi nagus ir tepant top it off teptuko galiukas nusidaze lako spalva.lempa nauja,pirma karta bandziau 36w.priemones HG,spalva tepiau du sluoksius ir lempoj laikiau po dvi minutes.kazi kodel taip?o siaip tai daugiau viskas puikiai.
Atsakyti