Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 04, 18:17)
Ir kiek laiko islaike be bondo ir bazes?bondo as niekada nenaudoju,tik baze tepu,bet susidurusi ir as su tokiom problemom,kaip sunkus nuemimas ir kai kuriu klienciu nago iskilimai..Pasausina nageli turbut tas 'acetonas'
Bet kaip gera,kai kas tris dienas nereikia persilakuodinet kaip su paprastu laku ax.gif

Nelaukiau kiek islaikys, po 3 dienu nusivaliau, nes kitos rankos kur buvo tvarkingai vienas nagas nusilupo trinktelejus ji stipriau.. Tad persilakavau...Ir siaip man laikydavo ne daugiau 5 dienu, tad neaisku ar buciau ka daugiau pasiekus. Kaip tik ta pacia diena gavau strukturini, tai persilakavau su juo, ziuresim ar pasitaisys padetis. Siaip kolkas tai labai patenkinta juo ir gailiuos, kad iskart nenusipirkau smile.gif Tik truputi baisu kaip bus su valymu, nes raso, kad 15min reikia laikyti, tai teks po pusvalandi sedeti su folija ant pirstu doh.gif
Atsakyti
mergaites ar naudojat kuri tuos antpirscius nuimti lakui geliui?ar reikalingas daiktas?ar su jais nusiima?ar verti demesio?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2013 04 04, 23:18)
mano ilgalaikis lakavimas aisku ir paprastu laku pagalba ( ilgai dariau bet padariau  wub.gif )

Nu akurat velykiniai marguciai  thumbup.gif  Linksma ir vasariska, deja ziurint pro langa  verysad.gif

QUOTE(DiStyle @ 2013 04 05, 00:31)
. Kaip tik ta pacia diena gavau strukturini, tai persilakavau su juo, ziuresim ar pasitaisys padetis. Siaip kolkas tai labai patenkinta juo ir gailiuos, kad iskart nenusipirkau smile.gif Tik truputi baisu kaip bus su valymu, nes raso, kad 15min reikia laikyti, tai teks po pusvalandi sedeti su folija ant pirstu  doh.gif

Strukturinis nenusiima iki galo, bet ten kur gerai laikosi, tai tik apzulinu, kad nebutu bordiuru ir kartojant procedura, viskas issilygina. Cia mano patirtis, as ne manikiurininke 4u.gif Svarbu, kad neliku kur tarpelio, nes grybas gali uzsiveist, bet gerai dezinfekuoju cutasept

QUOTE(zuzis @ 2013 04 05, 08:42)
mergaites ar naudojat kuri tuos antpirscius nuimti lakui geliui?ar reikalingas daiktas?ar su jais nusiima?ar verti demesio?smile.gif 4u.gif

Turiu is Nagavitos stai tokius, jie tiksliau skirti manikiurininkesranku apsaugai, bet brolienei jais nuiminejo geli. Sudas paskutinis, nes dydziai neatitinka manopirstu, krenta viskas ir nervai tik ima . Plius uzriecia nagucius, kadangi smaileja galuose, o kai vatyte uzdedi, tai tas guzas sulanksto naga. Folijoje jie lieka tokie staciakampiai ir laisvis, spaudzia tik virsitine vatyte prie nago, bet ne naga pati
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 04 05, 07:42)

Aš turiu tokius: user posted image
Man netinka, nes žiauriai nuspaudžia (nors pirštai tikrai smulkūs), lieka tokios drūžės geram pusdieniui ir nemaloniai skauda g.gif Geriausias variantas yra su folija, daug patogiau ax.gif Paskutinį kartą atradau, kad užsidėjus vatukus su folija galiu apsimauti nitrilines buityje naudojamas plonas pirštines ir taip po vieną pirštą nupjaunant nusiiminėti, nes šiaip man būdavo nepatogu visus pirštus susidėjus nusiimti, imdavo kristi.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 04 05, 09:06)
Turiu is Nagavitos stai tokius, jie tiksliau skirti manikiurininkesranku apsaugai, bet brolienei jais nuiminejo geli. Sudas paskutinis, nes dydziai neatitinka manopirstu, krenta viskas ir nervai tik ima . Plius uzriecia nagucius, kadangi smaileja galuose, o kai vatyte uzdedi, tai tas guzas sulanksto naga. Folijoje jie lieka tokie staciakampiai ir laisvis, spaudzia tik virsitine vatyte prie nago, bet ne naga pati
user posted image

o man siti labai patinka. esu jais super patenkinta
Atsakyti
Mergaitės, o ar turi esmės folijos pusė? blizgi/matinė gelio lako nuėmimui? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, vis gundausi susipirkti viska geliniam lakavimui namuose, niekada nesu bandžiusi užsidėti glienio lako, tik prieš kelis metus turėjau gelinius nagus, na labai patiko, bet atsibodo vazineti i salona. Galvoju namuose, pati gal kaip nors pasidaryčiau su geliniu laku. Didžiausias klausymas tai man su lempa žinau reikia, kad būtu 36w, tai 4 po 9w. Kur jūs perkate, kad būtu pigiau ir kokybiškos uv lempos ? o lakus base ir topa, tai nusprendžiau pirkti harmony gelish firmos.
Ačiū jei kas atsakys į mano klausymą wink.gif
Atsakyti
Foto iš interneto. Gal žinote, ar čia tik ne HG vegas Night užteptas, kad taip žėri??neturiu jo, galvoju, gal apsimoka nusipirkti, žiūrėjau internete, juo padengus galima įvairiai spalvom žaisti, jos kitaip atrodo smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(VNALR @ 2013 04 04, 22:46)
Sakykit mergaites, o kaip toki grozi padaryti http://public.fotki....64ad.html#media ?
Arba kaip sita grozi padarot http://public.fotki....pari.html#media? smile.gif

Pirmas variantas - liejimas kitos spalvytės, ištampymas su plonu teptuku ar dantų krapštuku
Antras variantas - folija
Papildyta:
QUOTE(malaizija @ 2013 04 05, 11:41)
Sveikos mergaitės, vis gundausi susipirkti viska geliniam lakavimui namuose, niekada nesu bandžiusi užsidėti glienio lako, tik prieš kelis metus turėjau gelinius nagus, na labai patiko, bet atsibodo vazineti i salona. Galvoju namuose, pati gal kaip nors pasidaryčiau su geliniu laku. Didžiausias klausymas tai man su lempa žinau reikia, kad būtu 36w, tai 4 po 9w. Kur jūs perkate, kad būtu pigiau ir kokybiškos uv lempos ? o lakus base ir  topa, tai nusprendžiau pirkti harmony gelish firmos.
Ačiū jei kas atsakys į mano klausymą wink.gif

Jei nebandėte niekada gelio lako, nueikite į saloną ir nusilakuokite juo. Pažiūrėsite ar patiks, kaip nešiosis ir t.t. O tada galėsite ir susipirkti priemones. Lempą bent jau aš pirkau Perfect Nails ir nesiskundžiu.. Lempas ir kitas priemones parduoda ir temelėje - viskas nagams (kažkas šios temos pradžioje buvo įdėjusi nuorodą)
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 05, 12:08)
Jei nebandėte niekada gelio lako, nueikite į saloną ir nusilakuokite juo. Pažiūrėsite ar patiks, kaip nešiosis ir t.t. O tada galėsite ir susipirkti priemones. Lempą bent jau aš pirkau Perfect Nails ir nesiskundžiu.. Lempas ir kitas priemones parduoda ir temelėje - viskas nagams (kažkas šios temos pradžioje buvo įdėjusi nuorodą)

Aciu jums uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Foto iš interneto. Gal žinote, ar čia tik ne HG vegas Night užteptas, kad taip žėri??neturiu jo, galvoju, gal apsimoka nusipirkti, žiūrėjau internete, juo padengus galima įvairiai spalvom žaisti, jos kitaip atrodo smile.gif

http://i802.photobuc...zpsdab9286e.jpg[/img]

Man atrodo Gelish NIGHT SHIMMER unsure.gif
Atsakyti

As blizguciu nemegstu, bet sitas lakas tai pasakiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 05, 13:08)

kaip grazu wub.gif o kaip padaryti ta toki liejimasi? su teptuku?
Atsakyti