Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2013 04 04, 16:23)
cia mano pavasariukas smile.gif

Man rodos be blizgučių būtų gražiau ax.gif Arba šaltas spalvas jau reikėjo derint su šaltu metalu- sidabru
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 04 04, 15:28)
Man rodos be blizgučių būtų gražiau  ax.gif Arba šaltas spalvas jau reikėjo derint su šaltu metalu- sidabru

na man grazu blush2.gif ideja kopinta , tik truputi paredaguota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 04 04, 17:16)
na man grazu blush2.gif  ideja kopinta , tik truputi paredaguota
user posted image

o jus kai pabarstote tuos blizgucius, tai ka darote, kad topo teptuko neistepliotu? tiesiog kazkokiu papildomu perbraukiat pertekliu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 04 04, 16:19)
o jus kai pabarstote tuos blizgucius, tai ka darote, kad topo teptuko neistepliotu? tiesiog kazkokiu papildomu perbraukiat pertekliu ar kaip?

ant folijos lapelio dedu topo lasa, tada beriu i ji truputi blizguciu ir ismaisau , tepu su juos atskiru teptuku-sepetuku , kuri paskui isvalau.
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 04, 00:37)

Mano pavasaris smile.gif 3 sluoksniai IBD Jupiter Blue ir galiukai su kempinele vienas sluoksnis IBD Eden smile.gif

Wow, kokia spalva...apsiseileti galima!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2013 04 04, 16:16)
na man grazu blush2.gif  ideja kopinta , tik truputi paredaguota
user posted image

o man sita ideja visai patinka..reikes ant kazko isbandyti.. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 04, 13:19)

Sitam forume (kazkurioje temoje) skaiciau, kad nesamone yra, kad reikia daryti pertrauka tarp lakavimu, kad cia mitas. Nagai gal skilineja, ploneja ir t.t del vitaminu trukumo organizmui ar dar ko... O kiek cia tiesios nezinau smile.gif

na vis del to manau, kad nuo organizmo ir nagu bukles tikrai priklauso.. wink.gif
Pvz, as jokiu pertrauku nedarau, ir mano nagai visai nepasikeite, nors jie visada buvo pakankamai stiprus... 4u.gif bet va turiu klienciu, kur jau po keliu lakavimu HG laku labai stipriai issisluoksniavo naguciai, issausejo, patrupejo..zodziu liudesys.. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš .
Kai lakuodavau salone man laikydavo iki 2 sav., bet norėdavau persilakuoti po 10 dienų, nes esu tokia 'čiuda' man kliuna, jei nors truputi nusivalo koks galiukas. bigsmile.gif
Dabar lakuoju pati, laiko 7 dienas gerai, po to prasideda... Kad ir kaip stengčiausi matyt neapgaubiu gerai su topu.
Nesigailiu nei kiek, kad pati lakuoju, nes pasidarau kaip noriu be jokių šiukšlių ant nagų ir komentarų, kad nemadinga marginti, paišyti ir tt.
Dar pastebėjau, kad geriau laiko, jei nenubraukiu pagrindo su teptuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 04, 00:37)
Mano pavasaris smile.gif 3 sluoksniai IBD Jupiter Blue ir galiukai su kempinele vienas sluoksnis IBD Eden smile.gif
http://imageshack.us.../img0232wy.jpg/]

labai graziai nulakuota, o spalva(zydra) is vis pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 04, 14:16)
Man irgi labai sunkiai nusiima, todel dedu storesni gabaliuka vatos ir laikau ne 10, o minimum 15min. Tada nusiima be problemu. Seniau, kai naudojau spec serveteles, labai gramdyti reikedavo, nesvarbu ar 10 ar 20 min laikydavau folijoje. Dar lengvas nuemimas priklauso nuo bazes storio ir kiek laiko laikot lempoj (o gal ir bond'o) As viena nakti per skubejima neuztepiau nei bondo, nei bazes ant vienos rankos, tai kai nusiiminejau, po 5 min jau visi dazai su vata nuejo lauk, net kaist pradejo... smile.gif

Ir kiek laiko islaike be bondo ir bazes?bondo as niekada nenaudoju,tik baze tepu,bet susidurusi ir as su tokiom problemom,kaip sunkus nuemimas ir kai kuriu klienciu nago iskilimai..Pasausina nageli turbut tas 'acetonas'
Bet kaip gera,kai kas tris dienas nereikia persilakuodinet kaip su paprastu laku ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau koks geras pusmetis lakuojuos sau ir draugem bei pazystamom namuose:)) ir vis paskaitineju cia, pasizaviu darbeliais:)

Sakykit, norejau paklaust - kazka cia skaiciau apie matini top'ą, ar nieko nemaisau?smile.gif jei taip, tai gal galit pasakyt kokios firmos ir kur ji galima butu gaut?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wjd @ 2013 04 04, 19:53)
Sakykit, norejau paklaust - kazka cia skaiciau apie matini top'ą, ar nieko nemaisau?smile.gif jei taip, tai gal galit pasakyt kokios firmos ir kur ji galima butu gaut?smile.gif

Kol kas matinio topo nera, bet matinius nagucius galima pasidaryti 2 budais:
1. nulakvus spalva paskutini sluoksni nuvalyti lipnuma ir viskas
2. nulakavus topu, svelniai perbtraukti kelis kartus su blokeliu smile.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites, o kaip toki grozi padaryti http://public.fotki....64ad.html#media ?

Arba kaip sita grozi padarot http://public.fotki....pari.html#media? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VNALR: 04 balandžio 2013 - 21:55
mano ilgalaikis lakavimas aisku ir paprastu laku pagalba ( ilgai dariau bet padariau wub.gif )

user posted image]
Atsakyti