Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

cia bendrai 12 w. taip atrodo ijungta http://www.dhgate.co...-132942349.html

QUOTE(xeditux @ 2013 04 03, 20:24)
Cia raso 12w, bet nezinau ar cia bendrai ar viena...

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 04 03, 20:49)

O tu 12w pakanka ar dar atipresnes reiktu? Nelabai as juose gaudausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 04 03, 20:49)

ir dar klausimas - ar esat butent is sios parduotuves uzsakineje kas nors?
Atsakyti
Lakuojant IBD whipped cream uztenka 1 sluoksnio prancuzui ar 2 deti?
Atsakyti
user posted imageKadangi niekas imano klausimus taip ir neatsake, tai stai ir rezultatas.... rolleyes.gif Pirmi 3 nagai lakuoti 1 sluoksniu storesniu. 1 galiukas susiraukslejo, ta nutariau likusius 2 sluoksniais lakuot ir tada gavosi ok. Deta orly smart gelbase+top 1sl.+ibd whipped cream 2 sl.+orly smartas (ant akutes 2 sluoksniai) ax.gif mano pirmasis wub.gif nors nelabai idealus, bet gal ir nelabai prisviles biggrin.gif
Atsakyti
Maciau tas led'ines lempas pardavime po 30 svaru, tai irgi masciau ar sau lakuojant apsimoka tokia imti ir ar ji tinkama smile.gif Pati paprasta kinieti naudoju ir atrodo dziovina smile.gif Tik nezinau ar turi silti pirstai ar ne lotuliukas.gif

Mano pavasaris smile.gif 3 sluoksniai IBD Jupiter Blue ir galiukai su kempinele vienas sluoksnis IBD Eden smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 03, 23:37)
Maciau tas led'ines lempas pardavime po 30 svaru, tai irgi masciau ar sau lakuojant apsimoka tokia imti ir ar ji tinkama smile.gif Pati paprasta kinieti naudoju ir atrodo dziovina smile.gif Tik nezinau ar turi silti pirstai ar ne  lotuliukas.gif 

Mano pavasaris smile.gif 3 sluoksniai IBD Jupiter Blue ir galiukai su kempinele vienas sluoksnis IBD Eden smile.gif

user posted image

kaip pavasariškai gražu thumbup.gif o kaip su kempinėle padaryti tokį efektą gal trumpai papasakosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 03, 23:37)
Maciau tas led'ines lempas pardavime po 30 svaru, tai irgi masciau ar sau lakuojant apsimoka tokia imti ir ar ji tinkama smile.gif http://img842.images...4/img0232wy.jpg[/img][/url]

Labai gražiai nulakuota. Ir spalva labai graži, turiu tokią tik EzFlow thumbup.gif

O su tom lempom... tai nepabandžius, nesužinosi wink.gif O gal visai puiki lempa....
Atsakyti
Lakavausi Harmony priemonemis 4men nedarydama pertraukos. nagai labai suprastejo, atsisluoksniavo, trupa, luzta, apie tolesni lakavima nera nei kalbos, nes paprasciausiai nubyretu viskas su visais nagais. o taip budavo patogu ir grazu, jokiu rupesciu, rankos visada tvarkingos. et, kazin kiek laiko reikes dabar vaikscioti nelakuotais atsisluoksniavusiais nagais ir pastoviai kirpti, kad nuaugtu ta sugadinta dalis ir vel butu galima lakuotis ilgalaikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 04 balandžio 2013 - 08:38
QUOTE(levrete @ 2013 04 04, 09:38)
Lakavausi Harmony priemonemis 4men nedarydama pertraukos. nagai labai suprastejo, atsisluoksniavo, trupa, luzta, apie tolesni lakavima nera nei kalbos, nes paprasciausiai nubyretu viskas su visais nagais. o taip budavo patogu ir grazu, jokiu rupesciu, rankos visada tvarkingos. et, kazin kiek laiko reikes dabar vaikscioti nelakuotais atsisluoksniavusiais nagais ir pastoviai kirpti, kad nuaugtu ta sugadinta dalis ir vel butu galima lakuotis ilgalaikiu...

Gaila,kad taip yra verysad.gif Aš lakuojuos ilgalaikiu jau metai laiko,be pertraukos ir nagai nepaprastėjo visai. Gal ne vien tas lakavimas kaltas g.gif Po žiemos pas daug ką susilpnėjo nagučiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2013 04 04, 08:38)

console.gif pas mane irgi tas pats. Pasilakuoju ilgalaikiu, paskui gydausi nailteku. Labai jau sausi patampa, sluoksniojasi ir lupinėjasi. Dabar kaip tik tas nailtekinis periodas. Mąstau, gal kokių vitaminų nagams pagerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 04 04, 11:44)
console.gif  pas mane irgi tas pats. Pasilakuoju ilgalaikiu, paskui gydausi nailteku. Labai jau sausi patampa, sluoksniojasi ir lupinėjasi. Dabar kaip tik tas nailtekinis periodas. Mąstau, gal kokių vitaminų nagams pagerti  g.gif

o kuri nailTek naudojate?
Atsakyti