Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Imetu ir as savo "margucius" Velykinius, aisku siek tiek paveluotai ir prastos kokybes foto, bet siaip temai pagyvinti.. ax.gif mirksiukas.gif
Cia ivairiu spalvyciu miksiukai.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį, Jums yra taip buvę, kad iš amazon.com neleidžia parsisiųsti kai kurių prekių į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(Agniukas* @ 2013 04 03, 13:04)
Sveikos, turiu klausimėlį, Jums yra taip buvę, kad iš amazon.com neleidžia parsisiųsti kai kurių prekių į Lietuvą?

Taip, tai normalu. Nes netgi UK amazonas ne viska siuncia smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar vertas demesio sis daiktas?
user posted image
Atsakyti
kiek skaiciau tai nevertas:)

QUOTE(xeditux @ 2013 04 03, 16:16)
Merginos, ar vertas demesio sis daiktas?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 04 03, 11:32)
Imetu ir as savo "margucius" Velykinius, aisku siek tiek paveluotai ir prastos kokybes foto, bet siaip temai pagyvinti.. ax.gif  mirksiukas.gif

Nu grazumelis velykinis, linksmutis, nuotaikai pakelt thumbup.gif. Ir prie visko tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neja @ 2013 04 03, 15:26)
kiek skaiciau tai nevertas:)

As ta pati skaiciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 03, 10:21)
Oi, kokia graži spalvytė smile.gif užsinorėjau ir aš  ax.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Estoniax @ 2013 04 03, 11:02)
Wow, tikrai pavasarine daili spalvyte.. thumbup.gif  Jau ir man reikia.. lotuliukas.gif
Blyn, dabar galvoju pries vaziuojant i Pelene, reikia banka koki "istustinti"..  lotuliukas.gif

Mano vyras kai suzinojo, kad si savaitgali Pelene, teij tik uz galvos susieme ir viskas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 03, 16:29)
lotuliukas.gif

Mano vyras kai suzinojo, kad si savaitgali Pelene, teij tik uz galvos susieme ir viskas  biggrin.gif  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, dar klausimas ax.gif Gal kuri turite tokia lempa?
user posted image
ar gerai stingdo?

gal kokia kita parekomenduotumet?
Atsakyti
Kokia idomi? smile.gif reikia ir man lempos labai, tik is uzsienio parduotuviu niekada nepirkus, baisoka truputi, o LT pigiausia LED 600 LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulika: 03 balandžio 2013 - 17:12
man patikimesnes atrodo su stipresnem lemputem....o cia ju bent foto 50 matos....tai koks vienos stiprumas?
QUOTE(xeditux @ 2013 04 03, 18:54)
Merginos, dar klausimas  ax.gif  Gal kuri turite tokia lempa?
user posted image
ar gerai stingdo?

gal kokia kita parekomenduotumet?

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 04 03, 20:02)
man patikimesnes atrodo su stipresnem lemputem....o cia ju bent foto 50 matos....tai koks vienos stiprumas?

Cia raso 12w, bet nezinau ar cia bendrai ar viena...
Atsakyti