Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

[quote=neja,2013 04 02, 14:47]
priemones nekokios tai nekaip ir laiko:)

quote=Birmania,2013 04 02, 14:45]
na taip doh.gif priemones naudojau Gelpolish.
[/quote]
[/quote]

Vat ir nebutinai! As naudoju Harmony ir vistiek nesilaiko! Lengviausia yra keikti nefirmines priemones. Tai kodel man td nelaiko?
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 04 02, 14:36)
Mamos kojų nagai.

Aš naudoju foliją, todėl nemanau, kad jie labai reikalingi. Bet gal mergaitės, turinčios galėtų kažką pakomentuoti wink.gif

tavrkingi ir grazus thumbup.gif

lakavau pagal technika, kurios buvo, berods, temos pradzioj nuoroda. t.y., pagrindas passion, tada vienas plonas sluoksnis good gossip ir nedziovinus pataskuoji topo mirksiukas.gif

folija naudoju ir as, bet sakau, gal su tom formelem patogiau ir paprasciau. laukiam komentaru bandziusiu/naudojanciu.

QUOTE(sm2002 @ 2013 04 02, 14:51)
Man geriausiai laiko kai patepu klijais po to dedu šilką, tada dar kartą klijus tepu, kad šilkas priliptų gerai. Kai išdžiūna pakartoju viską. Pastoviai remontuoju taip nagučius  bigsmile.gif

as taip ir dariau, ir pagaliuku bandziau spausti, bet tada man kitose vietose oro burbulai susidaro. galbut padariau klaida, kad pirmojo silko gabaliuko gerai nenudziovinusi jau dejau kita g.gif
Atsakyti
Su praejusiom sventem smile.gif gal kas turit ir zinot kokios spalvos butu is IBD laku kurios atitiktu is naujos HG kolekcijos? kalba apie tas zalias abi 4u.gif smile.gif grazus derinukas man ju blush2.gif
Atsakyti
[quote=DiStyle,2013 04 02, 16:59]
[/quote]

Vat ir nebutinai! As naudoju Harmony ir vistiek nesilaiko! Lengviausia yra keikti nefirmines priemones. Tai kodel man td nelaiko?
[/quote]

Taip, yra merginų, kurioms apskritai gelis nelaiko - tiek priauginamų nagų, tiek gelio lako. O kad drąsiai sakyti - man nelaiko - reikia bent pas tris manikiūristes nueiti, nes galbūt kažkas daro klaidas. ax.gif

Lakuojat pati? Pagal visas taisykles? Naudojat tinkamas priemones? Ir vis tiek nelaiko - tada jūsų iš tų nelaimingųjų, kurių organizmas atstumia gelį.

O su nefirminėm oi kiek bėdų yra prisidariusios merginos. Ir nelaikymas - menkiausia problema. doh.gif

Nesuprantu to noro taupyti savo nagų sąskaita. g.gif

Atsakyti
Merginos, gal zinot ar imanoma atgaivinti kaip nors HG laka? Esu nusiirkusi rudeni mini HG qeen of hearts is Nagavitos, bet va paskutini karta kai lakavausi, tai kazkokia nesamone doh.gif traukiasi spalva nuo krastu link vidurio unsure.gif kelis kartus turejau pereiti per nagucius, kad nors pusetinai atrodytu doh.gif dejau orly 2 in 1 base-top. Kazkaip neitiketina, kad cia nuo jos taip galetu buti g.gif ar cia reikia, kad jam jau kaput? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 02 balandžio 2013 - 20:38
QUOTE(xeditux @ 2013 04 02, 20:38)
Merginos, gal zinot ar imanoma atgaivinti kaip nors HG laka? Esu nusiirkusi rudeni mini HG qeen of hearts is Nagavitos, bet va paskutini karta kai lakavausi, tai kazkokia nesamone  doh.gif traukiasi spalva nuo krastu link vidurio  unsure.gif kelis kartus turejau pereiti per nagucius, kad nors pusetinai atrodytu  doh.gif dejau orly 2 in 1 base-top. Kazkaip neitiketina, kad cia nuo jos taip galetu buti  g.gif ar cia reikia, kad jam jau kaput? verysad.gif

Kad traukiasi tai visai ne lako kalte schmoll.gif gal nagą blogai nukris akinių, gal lempos pasenę. Turiu viena kliente, kuriai apskritai visos spalvos į centra traukiasi, vargo vakarienė ir nesuprantu kodel doh.gif dirbu daugiau nei du metai ir niekam nėra taip buve, o jai ištisai doh.gif jau ta diena kai darom nagus net rankoms krema uzdraudziau teptis, situacija gal šiek tiek geresne.... unsure.gif bandykit užfiksuoti po viena nagą, uzlakave kiškit į lempa kelioms sekundems:)
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2013 04 02, 23:01)
Kad traukiasi tai visai ne lako kalte  schmoll.gif gal nagą blogai nukris akinių, gal lempos pasenę. Turiu viena kliente, kuriai apskritai visos spalvos į centra traukiasi, vargo vakarienė ir nesuprantu kodel  doh.gif dirbu daugiau nei du metai ir niekam nėra taip buve, o jai ištisai  doh.gif jau ta diena kai darom nagus net rankoms krema uzdraudziau teptis, situacija gal šiek tiek geresne....  unsure.gif bandykit užfiksuoti po viena nagą, uzlakave kiškit į lempa kelioms sekundems:)

na reikes pabandyti 4u.gif kazkaip tikrai keista, nes anksciau jis normaliai dengdavosi. dabar ilgesni laika jo isvis nenaudojau, issitraukiau is se tau doh.gif

bet, beja, turiu ir kita gelish - my forbiden love, tai viskas puikiai thumbup.gif del to ir keisciausia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 02 balandžio 2013 - 21:09
[quote=freza80,2013 04 02, 21:23]
[/quote]
Taip, yra merginų, kurioms apskritai gelis nelaiko - tiek priauginamų nagų, tiek gelio lako. O kad drąsiai sakyti - man nelaiko - reikia bent pas tris manikiūristes nueiti, nes galbūt kažkas daro klaidas. ax.gif

Lakuojat pati? Pagal visas taisykles? Naudojat tinkamas priemones? Ir vis tiek nelaiko - tada jūsų iš tų nelaimingųjų, kurių organizmas atstumia gelį.
[/quote]

Man priauginti nagai laikesi puikiai. Na, atlipineti pradedavo viskas po kokiu 3sav, tai manau cia nera blogai... O va su ilgalaikiu doh.gif Paskutinis mano lakavimas isvis buvo keistas. Tepiau labai plonu sluoksniu, tai labai ploni nagai buvo, kazkur trinktelejau ir atsoko lakas nuo vieno nago kampo blink.gif O galvojau, gal atsiklijuoja kad per daug sluoksniu ir storai gaunas... Bet pasirodo ir ne tas... Anytai mano lakavimas jau trecia savaite laiko, tai negaliu kaltinti pacio lakavimo, nes sau dar ir daugiau pasiausiu nei jai... Na, nezinau net... Turiu dar klausima toki gan kvailoka... O nieko tokio jei ilgalaiki laka uztepi iskart ant nago, be bondo ir bazes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 02 balandžio 2013 - 23:14
Sveikos,

Kas nemate FB ikeliu ir cia pasirodyt naujajosios IBD kolekcijos grazuole spalvyte Papaya Princess. Dengta 4 sluoksniais. Bet spalvyte isties laaabai grazi wub.gif Vienas nagiukas IBD Viking Vinter 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 03, 09:12)
Sveikos,

Kas nemate FB ikeliu ir cia pasirodyt naujajosios IBD kolekcijos grazuole spalvyte Papaya Princess. Dengta 4 sluoksniais. Bet spalvyte isties laaabai grazi  wub.gif Vienas nagiukas IBD Viking Vinter  4u.gif

user posted image

Oi, kokia graži spalvytė smile.gif užsinorėjau ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 03, 09:12)
Sveikos,

Kas nemate FB ikeliu ir cia pasirodyt naujajosios IBD kolekcijos grazuole spalvyte Papaya Princess. Dengta 4 sluoksniais.
[

Wow, tikrai pavasarine daili spalvyte.. thumbup.gif Jau ir man reikia.. lotuliukas.gif
Blyn, dabar galvoju pries vaziuojant i Pelene, reikia banka koki "istustinti".. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2013 04 02, 17:21)
as taip ir dariau, ir pagaliuku bandziau spausti, bet tada man kitose vietose oro burbulai susidaro. galbut padariau klaida, kad pirmojo silko gabaliuko gerai nenudziovinusi jau dejau kita g.gif

Sunkiai įsivaizduoju, bet gal šilko gabalėlis per didelis arba pirmas gabalėlis nepermirko pakankamai. Aš viską darau kaip šiame video, tik naudojuos NSI Polybond klijais
Atsakyti