Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

pas man kazkode auksas ant bangos g.gif Senses 900 su blizgiais ir Progel Trophy cup
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 kovo 2013 - 18:12
QUOTE(rogrinta @ 2013 03 15, 18:27)
Nu labai gražu  bigsmile.gif Pavydžiu tokios nago plokštelės  blush2.gif

Aciu,, ax.gif 4u.gif Oij ir as uz ta plokstele baisiai dekinga teciui.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 15, 19:11)
pas man kazkode auksas ant bangos g.gif  Senses 900 su blizgiais ir Progel Trophy cup

Vajei kaip grazu!!!!!! wub.gif wub.gif Nu zodziu antras darbas su juoda ir blizgiais, ir taip nerealiai, kad net seiles taskosi!!! thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 15, 18:14)
Aciu,, ax.gif  4u.gif Oij ir as uz ta plokstele baisiai dekinga teciui.. biggrin.gif
Papildyta:

Vajei kaip grazu!!!!!! wub.gif  wub.gif Nu zodziu antras darbas su juoda ir blizgiais, ir taip nerealiai, kad net seiles taskosi!!! thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif Aciukas,va ka pastebejau jau senai, kad visgi ant juodos geriausiai visos spalvos atsispindi , visad ryshkiai,visad bile kokia spalva dera ir t.t.Visos folijos idealiai atrodo..myliu juoda spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 15, 19:20)
4u.gif  Aciukas,va ka pastebejau jau senai, kad visgi ant juodos geriausiai visos spalvos atsispindi , visad ryshkiai,visad bile kokia spalva dera ir t.t.Visos folijos idealiai atrodo..myliu juoda spalva wub.gif

Pritariu, man irgi juoda wub.gif ir viskas ant jos super atrodo!! thumbup.gif Bet va as kadangi kariauju su HG juoda, tai kazkaip dideles meiles jai nejauciu..speju reiks kitos juodos ieskotis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 15, 18:48)
Pritariu, man irgi juoda  wub.gif  ir viskas ant jos super atrodo!! thumbup.gif  Bet va as kadangi kariauju su HG juoda, tai kazkaip dideles meiles jai nejauciu..speju reiks kitos juodos ieskotis.. ax.gif

As va sitaip iskeiciau savaja Ezflow juoda i senes ir tikrai nepralosiau smile.gif Kas turit Le chat Night at the Cinema? Labai burokas ant nagu ? biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Čia nuoroda iš 1 psl, kaip pasidaryti prancūzišką, bet taip ir likau nesupratus ar čia tikrai ilgalaikiu geliniu lakavo g.gif
Baltą spalvą tai tepė China glaze White on white g.gif Galima dėt paprastą laką, o ant jo viršaus TOP'ą?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 15, 19:56)
http://www.youtube.c...feature=related
Čia nuoroda iš 1 psl, kaip pasidaryti prancūzišką, bet taip ir likau nesupratus ar čia tikrai ilgalaikiu geliniu lakavo  g.gif
Baltą spalvą tai tepė China glaze White on white  g.gif Galima dėt paprastą laką, o ant jo viršaus TOP'ą?

As siandien tokiu budu dariausi ant kojyciu prancuza ir viskas gavosi super.. Net ir balta laka dejau gelini. Labai gerai gaunasi su tuo teptuku nulyginti.. thumbup.gif thumbup.gif
thumbup.gif

https://dl.dropbox.c...15 14.13.07.jpg
Neturejau daugiau nelakuotu nagu lotuliukas.gif ,tik koju,tai eksperimentavau ant ju..
Atsakyti
O i mano klausima apie geriausia baze kas nors atsakys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 03 15, 21:33)
O i mano klausima apie geriausia baze kas nors atsakys?  unsure.gif

aš naudoju HG, man ji labai gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 15:51)
a tiesa, gal kas uv lempa pirko kinietiska? papasakokit atsiliepimus biggrin.gif

pirkit is eurokoso kinietiska, jei sugenda nauja duoda smile.gif mano drauge pirko, kazkas lemputem atsitiko, nauja dave
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 15:26)
mergaites, cia kur buvot imete pardavejo skelbimuka, kur lakai po 40, kazkas sake seniau po 45 buvo, ar drasiai is jo pirkt galima

drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 15, 19:11)
pas man kazkode auksas ant bangos g.gif  Senses 900 su blizgiais ir Progel Trophy cup

Ainenaneee (kaip mano dukryte sako grazu) Labai labai, ypac kai toks pavasaris doh.gif
O as kaip tik ruosiuosi EF Lil Dress juoda uzsakyti, nu brangi ta senses doh.gif Butu po 7 ml, man uztektu...
Siandien uzlakavau, pagaliau gauta Good Gossip ant paletes, salia PN red glitter, pasirodo nieko bendro jos neturi, tik kad is raudonu abi, bet visiskai skirtingai
PN red glitter nusiima tiesiog kaip filmukuose, atsoka kuo puikiausiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2013 03 15, 20:20)
As siandien tokiu budu dariausi ant kojyciu prancuza ir viskas gavosi super.. Net ir balta laka dejau gelini. Labai gerai gaunasi su tuo teptuku nulyginti.. thumbup.gif  thumbup.gif 
thumbup.gif 

https://dl.dropbox.c...15 14.13.07.jpg
Neturejau  daugiau nelakuotu nagu lotuliukas.gif ,tik koju,tai eksperimentavau ant ju..

Su kokiu lako nuemėju valėte? ir kokį teptuką naudojote? tokį kirstą ar kitokį?
Atsakyti