Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

apie 35 lt, gerai nesiojasi ir nusiima be vargo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, profės! smile.gif) Aš irgi bandau susidaugauti su UV ilgalaikiu lakavimu! smile.gif
(Gal galėtumėte paaiškinti, kaip įkelti foto? Įkelčiau savo pirmąjį darbuką smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniukas*: 01 balandžio 2013 - 22:13
QUOTE(Agniukas* @ 2013 04 02, 00:13)
Sveikos, profės! smile.gif) Aš irgi bandau susidaugauti su UV ilgalaikiu lakavimu! smile.gif
(Gal galėtumėte paaiškinti, kaip įkelti foto? Įkelčiau savo pirmąjį darbuką smile.gif)))

geriausia per radikal.ru, ten belieka nukopijuoti juoroda i IMG langeli mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Tai va, mano pirmasis darbukas! Nekokia foto kokybė ir tiksliai nesimato, kad lakas yra su blizgučiais smile.gif)
Per daug nepeikit smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Agniukas* @ 2013 04 01, 23:24)
Tai va, mano pirmasis darbukas! Nekokia foto kokybė ir tiksliai nesimato, kad lakas yra su blizgučiais smile.gif)

Sveika naujoke tongue.gif
nors ir nelabai gerai matos, bet atrodo graziai viskas atlikta thumbup.gif , tik kai keli nuotraukas nepamirs parasyti su kokios firmos laku lakavai ir spalvos pavadinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 01 balandžio 2013 - 22:49
QUOTE(Agniukas* @ 2013 04 01, 22:24)
user posted image

oho, nu nieko sau.... pirmas darbukas ir taip šauniai atliktas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galėtumėte kuri nors paaiškinti kame gali būti problema jei nesilaiko lakas? ar čia pagrindas kaltas ar lakas? gal kuri turėjote tokią problemą ir galite paaiškinti.man pabūna keletą dienų ir galiukai pradeda lupinėtis gal tos priemonės yra nekokybiškos kuriomis dažau?Ačiū atsakiusioms aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 02 balandžio 2013 - 10:41
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 01, 21:25)
apie 35 lt, gerai nesiojasi ir nusiima be vargo  thumbup.gif

jau tiek privargau su nuemimu, dabar nusilpe naguciai kad ir visas noras praejo su geliu lakuotis. Sakot sis lengviau nusiimantis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 04 02, 11:38)
Sveikos,gal galėtumėte kuri nors paaiškinti kame gali būti problema jei nesilaiko lakas? ar čia pagrindas kaltas ar lakas? gal kuri turėjote tokią problemą ir galite paaiškinti.man pabūna keletą dienų ir galiukai pradeda lupinėtis gal tos priemonės yra nekokybiškos kuriomis dažau?Ačiū atsakiusioms  aciuks.gif

Kadangi minčių iš mūsų nė viena neskaito, tai gal parašykite iš pradžių, su kokiomis priemonėmis dirbate? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 01, 22:49)
Sveika naujoke  tongue.gif
nors ir nelabai gerai matos, bet atrodo graziai viskas atlikta  thumbup.gif , tik kai keli nuotraukas nepamirs parasyti su kokios firmos laku lakavai ir spalvos pavadinimas

Oj, labai atsiprašau smile.gif) iš to skubėjimo ir norėjimo greičiau parodyti, taip ir pamiršau tai parašyti smile.gif) čia yra lakuota su Perfect Nails firmos “red gliter” lakiuku smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2013 04 02, 10:35)
oho, nu nieko sau.... pirmas darbukas ir taip šauniai atliktas  thumbup.gif

Ačiū ačiū! Labai stengiausi! wub.gif blush2.gif aišku, dar matau vieną kitą savo klaidelę, bet pačiai labai patinka smile.gif nes šis pirmasis kartas buvo atliktas ant pačios savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 04 02, 11:34)
Kadangi minčių iš mūsų nė viena neskaito, tai gal parašykite iš pradžių, su kokiomis priemonėmis  dirbate?  tongue.gif

na taip doh.gif priemones naudojau Gelpolish.
Atsakyti
Sveikos, su praejusia svente 4u.gif

cia mano dar priessventiniai
HG Passion + Good Gossip(fotkes spalvos tikroves neatitinka)
user posted image

bandziau klijuoti nago skilima silku, na nelabai man sekesi schmoll.gif butent ties skilimo pradzia dziudamas silkas neprilipa unsure.gif kaip ji prilaikyti? o gal kliju per mazai? bet jei butu daugiau tai jau jie teketu per pirsta g.gif

beje, antpirsciais nadojates nuimdamos laka? daiktas reikalingas?
Atsakyti