Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(DiStyle @ 2013 03 29, 23:10)
Na, pagelbekit dar karta.. Vel nagu lakas su baze pradeda nusilupti nuo nago po 5 dienu. Naudoju bonda, atrodo normaliai pasiausiu, bet... Kas gali buti negerai.. Turejau itarima, kad nelabai moku lakuoti, 'apgaubti' naga, bet dabar dariau labai atsakingai tam skirdama daug demesio, bet rezultatas tas pats... Kas gali buti blogai? Ar tiesiog nagai tik tiek laiko ir viskas? Cia nieko nepadarysiu?  g.gif

Pas mane panasiai - atlaiko savaite, max 10 dienu doh.gif pakeiciau baze, bet vis tiek panasiai.... manau, kad naguose esme. nors ir naudoju buityje visada pirstines, bet vis tiek visokie indai ir t.t.t savo duoda. sakau gal kai iseisiu i darba, tai kas nors pasikeis cool.gif

as tai naudoju bonda, dar nusipirkau orly primeri kur ant galiuku tepasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 29 kovo 2013 - 21:15
Sveikos ir man reikia pasikeisti lempą, galvoju apie tą Sensationail ir aš, įdomu ar ji ir geliu priauginant tinka? Ir ar ne per silpna, tik 7 W... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijaniux @ 2013 03 29, 19:28)
sveikutes,norejau truputeli informacijos. nusilakavau HG  It's a Lilly laku ir nepraejus savaitei pradejo blukti spalva,ar gali taip buti?

Man HG "sveet dream''po keliu dienu irgi negrazi pasidaro, tokia purvina, netvarkinga .
Kad keicia spalva tai gali buti, ne karta esu girdejusi
Papildyta:
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 29, 22:10)
Na, pagelbekit dar karta.. Vel nagu lakas su baze pradeda nusilupti nuo nago po 5 dienu.

Pabandyk nusilakuoti salone. bus matyt kaip laiko.

Papildyta:
JolkucePrancuzas-idealus 4u.gif Kaip pasiziuriu, tai seiles bega tongue.gif Mane stebina linijos tiesumas ir lygumas visu nagu. 4u.gif As kai lakuodavausi, tai I siaure , tai I pietus budavo pas mano manikiuriste.

Tokio kruospstumo visos meistres turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 29, 22:33)

Pabandyk nusilakuoti salone. bus matyt kaip laiko.

Truputi gaila 20 svaru moketi uz paziurejima, kai savo priemones namie turi... Beto mano manikiuriste tokias pat priemones naudoja...
Atsakyti

tada nulakuok kokiai drauge ir paziurek kaip laiko:) o strukturinis nepagerino laikymo?

QUOTE(DiStyle @ 2013 03 30, 01:42)
Truputi gaila 20 svaru moketi uz paziurejima, kai savo priemones namie turi... Beto mano manikiuriste tokias pat priemones naudoja...

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 03 30, 00:50)
tada nulakuok kokiai drauge ir paziurek kaip laiko:) o strukturinis nepagerino laikymo?

Dar nebandziau strukturinio, laukiu atkeliaujant tik. Bandziau lakuoti anytai, sake, kad gerai laiko, nors jau praejo pusantros sav ir pas ja nagai sloksniuojasi, ne taip kaip man... Idomiai...
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 03 24, 12:39)
help.gif
profes padekite prasau
uzketejo sepetukas topo, bandziau valyt, bet pasidare toks nelygus, plaukialiai sukasi i visas puses biggrin.gif kaip istasyt, arba kokiu galima pakeisti? nuo gelinio lako lisniu neturiu 4u.gif

Kai lakuoji topo nelaikyt i lempos spindulius gali est teptuka
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif del naujos HG kolekcijos. Spalvos super thumbup.gif jei norit kad nesigarbanotu tai daryt reikia sitaip:
bazes pertekliu nebenuimti teptuku,
tepti plonai be jokiu pataisymu. gaunasi liuks. jos lb pigmentuotos ir jei pataisai iskart viskas susigadina doh.gif pasibandykit turetu ir jums pavykt thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o kaip vadinasi tie dirbtiniai nagiukai, ant kuriu parodoma lako spalva? Kur galima Klaipedoje galima isigyti?
Atsakyti
daile su folija http://www.youtube.c...digest-subject6 smile.gif
Atsakyti
[quote=DiStyle,2013 03 29, 22:42]

o man atvirkstinis variantas lakuodavo salone (20£) atlaikydavo max 5 dienas ir tai turedavau labai saugoti. apsitrindavo galiukai pirmiausia. pakeiciau salona i namuose dirbancia meistre,ir dziaugiuosi jau beveik savaite ,net nepanasu kad nori trintis. blizga r t.t. tad manau,cia tikrai buvo meistres beda, brokas.
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2013 03 30, 19:09)
o man atvirkstinis variantas lakuodavo salone (20£) atlaikydavo max 5 dienas ir tai turedavau labai saugoti. apsitrindavo galiukai pirmiausia. pakeiciau salona i namuose dirbancia meistre,ir dziaugiuosi jau beveik savaite ,net nepanasu kad nori trintis. blizga r t.t. tad manau,cia tikrai buvo meistres beda, brokas.

Ta meistre tai as lotuliukas.gif Cia kai pati lakuojuos man atsoka lakas su baze nuo galiuku.. Siaip niekas neapsitrina, spalva nedingsta, tiesiog kita naga galiu ikisti tarp nago ir viso lakavimo smile.gif Cia man siule mergaite eiti lakuotis i salona, bet gaila 20 svaru. Beto, ji man buvo nulakavusi, bet nebuvo progos pamatyti kiek laikys, nes (labai nessigilinant del priezasciu) ant virsaus dar kelis sluoksnius lako uzsivariau, tai laike net dvi sav, kol gavau savo priemones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 30 kovo 2013 - 18:28