Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

tik asmeniniam naudojimui led lempa galima tikrai nebrangiai isigyti:) ir niekad nereiks sukti galvos, ar tiks nusipirktos lemputes ar netiks:) man asmeniskai nusibosta laukti tas 2 min, del to laukiu kol uzsilenks lemputes ir pirksiu maza orly:) plius labai kompaktiska o ne gargaras kaip 36w uv:)

quote=xeditux,2013 03 29, 13:34]
LED greiciau stingsta, bet lempa brangi ir lemputes taip pat. UV laikyti reikia 2 min, bet palyginus pati lempa daug pigesne... as turiu paprasta su 4 9W UV lemputem, uztenka pilnai thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 03 29, 14:03)
tik asmeniniam naudojimui led lempa galima tikrai nebrangiai isigyti:) ir niekad nereiks sukti galvos, ar tiks nusipirktos lemputes ar netiks:) man asmeniskai nusibosta laukti tas 2 min, del to laukiu kol uzsilenks lemputes ir pirksiu maza orly:) plius labai kompaktiska o ne gargaras kaip 36w uv:)

Gal gali imesti nuoroda tos lempos, kur cia pigiai? As dar neseniai lakuojuos, bet jau irgi atsibodo tas dvi min laukti, noris greiciau susisukti biggrin.gif
Atsakyti

reikia per tarpininke siustis http://www.amazon.co...p;condition=new. (gautus 140-160lt, nzn kaip su taksais).
analogiska http://www.sensation...-nail-lamp.html

QUOTE(DiStyle @ 2013 03 29, 15:11)
Gal gali imesti nuoroda tos lempos, kur cia pigiai? As dar neseniai lakuojuos, bet jau irgi atsibodo tas dvi min laukti, noris greiciau susisukti biggrin.gif

Atsakyti
na normalios/geros LED lempos kainuoja nuo 1000 lt ax.gif , tai nezinau kokia kokybe buna tu uz 200 mirksiukas.gif
Atsakyti

na normali Uv lempa , tinkama darbui salone irgi 1000lt. http://www.manikiura...3...--UV-lempa
sau naudoju kiniska uz 50lt, ir nieko, stingdo:) o ta orly Lietuvos parduotuveje apie 300lt. manau viskas susideda i tai kam tu ja naudosi. del to prirasiau asmeniniam naudojimui:)

QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 29, 16:46)
na normalios/geros LED lempos kainuoja nuo 1000 lt ax.gif , tai nezinau kokia kokybe buna tu uz 200  mirksiukas.gif

Atsakyti
As naudoju Harmony Gelish Mini pro 45, tai juk is viso miniatiurine, i kosmetycka telpa:) bet stingdo labai puikiai ir greitai, negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 29, 12:46)
na normalios/geros LED lempos kainuoja nuo 1000 lt ax.gif , tai nezinau kokia kokybe buna tu uz 200  mirksiukas.gif

As naudoju Sensationail, ta papigam laugh.gif . Labai patenkinta esu didis.gif
Atsakyti
O gal kuri esat kinietiska LED pirkusi? idomu ar nesuduzta kol atkeliauja g.gif paziurejau ebay geru variantu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 03 29, 17:02)
As naudoju Harmony Gelish Mini pro 45, tai juk is viso miniatiurine, i kosmetycka telpa:) bet stingdo labai puikiai ir greitai, negaliu atsidziaugt  thumbup.gif

o i ja telpa 5 pirstai?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 03 29, 09:49)
Kiek reikia sluoksniu tiek ir dedu. Pvz juodo man reikėjo viena karta 7  blink.gif  doh.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 29, 10:06)
as ir dedu tiek kiek reikia, IBD smokey plum dazniausiai reikai 4 sl

QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 29, 10:46)

drinks_cheers.gif butent si spalvyte man irgi reikalauja 4sl,bet del spalvos verta pasikankinti,nes ji - nuostabi murziuke wub.gif

Aciu,
tik galvoju pasitikslinsiu, ar as jau pernelyg plonai lakuoju, spalvyte tai labai labai grazute. Ir keista, kad ant baltu ranku labai graziai ziurisi, bijojau, kad nesusilietu su oda biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau truputeli informacijos. nusilakavau HG It's a Lilly laku ir nepraejus savaitei pradejo blukti spalva,ar gali taip buti?
Atsakyti
Na, pagelbekit dar karta.. Vel nagu lakas su baze pradeda nusilupti nuo nago po 5 dienu. Naudoju bonda, atrodo normaliai pasiausiu, bet... Kas gali buti negerai.. Turejau itarima, kad nelabai moku lakuoti, 'apgaubti' naga, bet dabar dariau labai atsakingai tam skirdama daug demesio, bet rezultatas tas pats... Kas gali buti blogai? Ar tiesiog nagai tik tiek laiko ir viskas? Cia nieko nepadarysiu? g.gif
Atsakyti