Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 28, 18:46)

Labai gražus prancūzas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 28, 19:46)

Va cia pvz vienu sluoksniu teptas galiukas su Orly smile.gif

man Jolkuce's daromi prancuzai patys graziausi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Isigyjau IBD smokey plum ir road to paris
Siandien lakavau draugei smokey plum (nenufotkinau,pamirsau visai, gal ryt uzleksiu nufotkint,) ir po 3 sluoksniu reikejo 4, bet del laiko stygiaus, nes dejom 2 sluoksnius strukturinio daugiau nelakavom doh.gif
O kaip jums su siom spalvom,ar dedad po 4 sluoksnius? 4u.gif
Atsakyti
kokia tvarka reiketu lakuoti strukturini, taip pat kaip gelini laka?
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 29, 00:05)
O kaip jums su siom spalvom,ar dedad po 4 sluoksnius?  4u.gif

Kiek reikia sluoksniu tiek ir dedu. Pvz juodo man reikėjo viena karta 7 blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 29, 00:05)
Isigyjau IBD smokey plum ir road to paris

as ir dedu tiek kiek reikia, IBD smokey plum dazniausiai reikai 4 sl
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 28, 19:46)
1.As vienu darau ax.gif
2.Galima ir taip.
Va cia pvz vienu sluoksniu teptas galiukas su Orly smile.gif
user posted image

Labai kruopsciai padaryta..tiesiog nuostabiai:-)Man kazkaip baltas "dryzuojasi",nemoku uztepti turbut g.gif .O kai reikia pataisyti smile linija teptuku,'nepasiausia' jums pagrindo spalvos?man lieka tokie nubraukimai..
Ir dar noriu paklausti del folijos.Pirkau raudona,tai iseina prilipinti ja,o sidabrines blizgancios ne per kur doh.gif Ar cia gali nuo folijos priklausyti?
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 03 29, 09:41)
Labai kruopsciai padaryta..tiesiog nuostabiai:-)Man kazkaip baltas "dryzuojasi",nemoku uztepti turbut g.gif .O kai reikia pataisyti smile linija teptuku,'nepasiausia' jums pagrindo spalvos?man lieka tokie nubraukimai..
Ir dar noriu paklausti del folijos.Pirkau raudona,tai iseina prilipinti ja,o sidabrines blizgancios ne per kur doh.gif Ar cia gali nuo folijos priklausyti?

tai jei ir lieka koks nubraukimas jis poto su topu pertepus pradingsta smile.gif
Gali ir nuo folijos,jei prasta kokia.Pabandyk su folijos klijais pameginti,gal geriau seksis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 29, 09:06)
as ir dedu tiek kiek reikia, IBD smokey plum dazniausiai reikai 4 sl

drinks_cheers.gif butent si spalvyte man irgi reikalauja 4sl,bet del spalvos verta pasikankinti,nes ji - nuostabi murziuke wub.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 28, 22:29)
man Jolkuce's daromi prancuzai patys graziausi  ax.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif ,bet tikrai buna daug grazesniu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 03 29, 10:46]
tai jei ir lieka koks nubraukimas jis poto su topu pertepus pradingsta smile.gif
Gali ir nuo folijos,jei prasta kokia.Pabandyk su folijos klijais pameginti,gal geriau seksis 4u.gif
Papildyta:

Abi pirkau is PN.Tik va beda,kad kliju nenusipirkau doh.gif Aciu,Jolkuce uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti

as irgi is Pn bet va sidabrines is ju neturiu,net idomu pasidarei smile.gif kodel nesispaudzia ten tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 kovo 2013 - 10:01
Na ka, uzsikrieciau ir as ta "naguciu liga" biggrin.gif
pradedu nuo nulio. Bet labai daug ziurejau youtube, daug skaiciau, paciai jau daug metu lakuoja mergaite ( o kai lakuoja tai ir pasakoja kaip- kas )
tai daugmaz zinau kaip ka daryt. Tik va nezinau kaip cia su ta lempa. Pagelbekit kokios reikia is tikruju, nes labai daug visokiu variantu ir kainos skirtingos g.gif
paaiskinkit kokios reikia ir kuoom skirias LED nuo UV?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2013 03 29, 13:19)
Na ka, uzsikrieciau ir as ta "naguciu liga"  biggrin.gif
pradedu nuo nulio. Bet labai daug ziurejau youtube, daug skaiciau, paciai jau daug metu lakuoja mergaite ( o kai lakuoja tai ir pasakoja kaip- kas )
tai daugmaz zinau kaip ka daryt. Tik va nezinau kaip cia su ta lempa. Pagelbekit kokios reikia is tikruju, nes labai daug visokiu variantu ir kainos skirtingos  g.gif
paaiskinkit kokios reikia ir kuoom skirias LED nuo UV?

Aciu!

LED greiciau stingsta, bet lempa brangi ir lemputes taip pat. UV laikyti reikia 2 min, bet palyginus pati lempa daug pigesne... as turiu paprasta su 4 9W UV lemputem, uztenka pilnai thumbup.gif
Atsakyti