Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

i tema morkavu tongue.gif , vakarykstis lakavimas manuju

SuperNail ProGel- Poppy + gelytes baltu geliu
user posted image
pastebejimas, spalva labai panasi i IBD Mango
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 26 kovo 2013 - 15:48
kuo skiriasi vegas nights 367 nuo vater fields 358? dedant ant spalvos 1sluoksnio siu blizguziu uztenka?
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 03 26, 11:19)
labai gražu  4u.gif

o kokios spalvytės pirmoje nuotraukoje ?

Aciu smile.gif Pirmoj, tai ta violetine su geltonu ir ruzavais galiukais? Naudojau Bluesky laka, tai nemanau ar galiu ji rekomenduoti smile.gif Man lygtai laike normaliai, bet nefirminiai smile.gif Jeigu domins galesiu surasyti numeriukus smile.gif Bet cia dar ant tu spalvu ir toks svelnus su blizgesiu uzteptas, tai isvis 4 skiirtingos spalvos smile.gif

Ta oranzine man irgi lipo. Labai laukiau butent situ dvieju spalvu IBD iceberg ir ta oranzine IBD infinitely curious wub.gif
Atsakyti
Waterfield and Vegas Nights are both glitters, vegas nights are all one size small holo and Waterfield is small silver with larger holo pieces.
man asmenskai Vegas labiau:), ir vieno sluoksnio uztenka.

QUOTE(vyvukas @ 2013 03 26, 18:02)
kuo skiriasi vegas nights 367 nuo vater fields 358? dedant ant spalvos 1sluoksnio siu blizguziu uztenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 26 kovo 2013 - 16:15
Mergaites, gal kuri galetumet imesti tema, kur parduodami UV lakai? Noriu savuosius kelis parduoti, neisivaizduoju kokios kainos ax.gif
Atsakyti

http://www.supermama...;#entry61701925
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 26, 17:08)
Aciu smile.gif Pirmoj, tai ta violetine su geltonu ir ruzavais galiukais? Naudojau Bluesky laka, tai nemanau ar galiu ji rekomenduoti smile.gif Man lygtai laike normaliai, bet nefirminiai smile.gif Jeigu domins galesiu surasyti numeriukus smile.gif Bet cia dar ant tu spalvu ir toks svelnus su blizgesiu uzteptas, tai isvis 4 skiirtingos spalvos smile.gif

Ta oranzine man irgi lipo. Labai laukiau butent situ dvieju spalvu IBD iceberg ir ta oranzine IBD infinitely curious    wub.gif

aš šita IBD infinitely curious, irgi turiu, nereali spalva,pavasariui pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 26, 01:47)

Mano bandymai lakuotis smile.gif

Uploaded with ImageShack.us

...jau tie oranziniai.. wub.gif wub.gif wub.gif pasakiski!!! thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kadangi draugė atiduoda man lempą UV pagalvojau, ar būtų galima pačiai, nieko nebaigus pasidaryti gelinį lakavimą? Gyvenu kaimuky, vien dėl savęs ir draugių jau man apsimokėtų. Norėčiau nuomonių ar labai sunku, ir gal atsirastų kas man išsamiai viską papasakotų. smile.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamour @ 2013 03 26, 20:55)
Sveikos  4u.gif
Kadangi draugė atiduoda man lempą UV pagalvojau, ar būtų galima pačiai, nieko nebaigus pasidaryti gelinį lakavimą? Gyvenu kaimuky, vien dėl savęs ir draugių jau man apsimokėtų. Norėčiau nuomonių ar labai sunku, ir gal atsirastų kas man išsamiai viską papasakotų. smile.gif Ačiū.  4u.gif

Tikrai nera sunku, as pati viska ismokau pagal instrukcijas ant popieriuko smile.gif o sitos temos pradzioje viskas labai smulkiai papasakota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 03 26, 20:07)
Tikrai nera sunku, as pati viska ismokau pagal instrukcijas ant popieriuko  smile.gif o sitos temos pradzioje viskas labai smulkiai papasakota  4u.gif

Paskaičiau pradžioje, biškį paaiškėjo smile.gif Gal kas nebrangiai ir priemones reikiamas parduoda, nes paskaičiavus pradžiai pirktis šiek tiek brangoka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis po truputi renkuosi informacija, nes jau uzsisakiau ir laukiu priemoniu ir visko kito kor eikia smile.gif Tai va idomu kas gali aprasyti eiga lakavimo kai norisi ideti folija? Ta folija naudoja turbut tokia kur jau tokiais mazais popieriukasi speciali nagu dailei naudojama? Aciu smile.gif
Atsakyti