Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

o kam norite daryti? tik sau ir draugems? Na tada lempa galite parsisiusti is kinijos, arba supermAmoj paieskoti:) taip pat daznai parduodama Harmony baze ir topas uz 100lt. removeri ir lipnumo valikli (tinka ir cutasept is vaistines) galite nusipirkti nagavitoj, taip pat ten ir apziureti siulomas spalvas. jei lakuosite nedaug galite pirkti Harmony mini 9ml buteliukus, arba ieskotis pvz supermamoj naudotu ar nauju:) nedaug lakuojant tikrai neisnaudosit spalvu.

QUOTE(ErnestaKaunas @ 2013 03 25, 15:50)
Sveikos mergaites  4u.gif

norėčiau ir aš nusipirkti viską, kad pradėti darytis ilgalaikį gelinį lakavimą namuose smile.gif Gal galite patarti ką susipirkti ir kur pigiau, geriau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 25, 14:01)
Pirmam puslayje labai aiskiai parasyta ka susipirkti. O jeigu norit pigiau tai ziurinekit prekes siustis is US.

OI nepaslkaičiau pirmo psl blush2.gif Ačiū labai. Iš ebay siustis? o kokios firmos geriau žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2013 03 25, 15:52)
OI nepaslkaičiau pirmo psl  blush2.gif  Ačiū labai. Iš ebay siustis? o kokios firmos geriau žiūrėti?

kokios firmos irgi pirmam psl parasyta smile.gif Galit eBay, galit amazon, galit per tarpininkes. Nepatingekit paskaitineti sita nuostabia tema ir gausit 98% atsakymu i jums rupimus klausimus. Jusiskiai jau buvo aptarti desimtis kartu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 25, 14:38)
Ir su simtuku lyginat nagus, o 180 siausiat? smile.gif Ir su simtuku lyginat nagus, o 180 siausiat? smile.gif As turiu befirme tokiu pat grit tai atrodo  per siurksti... Gal del to kad fuflo smile.gif

aš šiaušiu su 180 wink.gif
Atsakyti
Nuo 220-240 gritu pradedant jau nago nelabai susiausi. Reikia siek tiek grubesnes, 180-200, bet siausti labai svelniais judesiais nespaudziant dildes, ar blokelio.
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 03 26, 00:39)
Nuo 220-240 gritu pradedant jau nago nelabai susiausi. Reikia siek tiek grubesnes, 180-200, bet siausti labai svelniais judesiais nespaudziant dildes, ar blokelio.

Su ta savo prasta ka tik siausiau 100/180, tai visai normaliai pasisiause.. matyt nagas jau buvo toks pazeistas, kad man gaila buvo ju matant toki vaizda, o kai atsigavo tai visai liux smile.gif

Mano bandymai lakuotis smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 24, 21:22)
Grazu, turiu klausima, kiek sluoksniu pagrindas, ir kiek galiuko spalvos sluoksniu? ar nesijaucia kur tamsi spalva, siek tiek iskilimas?
O prie nago pagrindo, ties odelemis, taip lygiai uzlakavot, ar apvalot teptuku? rolleyes.gif
ir paskutinis klausimas, smile linija darant, kaip cia kazkuri rase, kad ja palyginti, galima i lipnumo nuemimo skysti suvilgintu teptuku, tai idomu, ar nepakenkia ten tas pavalymas ties smile linija, pacio pagrindo spalvai? paskui gerai topas limpa? supratot ko klausiu blush2.gif

Pagrindas keturi sluoksniai, nes spalva siek tiek dryzuojasi, galiukas- vienas sluoksnis, bet siaip manau geriau du plonesnius sluoksnius deti, siek tiek iskilimas ant galiuko jautesi.
Visada po ranka turiu svaru sausa teptuka, su juo patikslinu linija prie odeliu ir juo pataisau prancuzo linija, bet i joki skysti nemirkau, tiesiog svariu teptuku svelniai braukiu.

Malonu kad daugkas pagyre 4u.gif Nemeluosiu, desines rankos nagiukai atrode prasciau ir surijo didziaja dali nervu doh.gif

Spalvos- pagrindas- HG Need a tan, galiukai- IBD Dolomite

DiStyle grazus bandymai, ypac paskutinis wub.gif jei ne paslaptis koks pavadinimas morkines spalvos? Nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kis Kis Kis: 26 kovo 2013 - 08:57
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 26, 08:54)

DiStyle grazus bandymai, ypac paskutinis  wub.gif 

drinks_cheers.gif man irgi morkavukai dailiausi.
Atsakyti
Distyle,o koks lakas morkavu? Labai grazu ypac man patiko sitie tie violetiniai wub.gif
Atsakyti
Pasiemiau vakar pagaliau savo lempa thumbup.gif
Labai džiaugiuosi, nes kartais lakuoju paprastu laku, o ten yra kaip fenas paprastam lakui thumbup.gif
O kita funkcija lempa galiniam lakui thumbup.gif
Atsakyti
Mano bandymai...
HG 01334+birūs morkiniai blizgučiai
user posted image

HG 01467+ HG 01530
user posted image

Pagrindas PN(nepamenu pavadinimo doh.gif ) +Orly balta+Senses juoda ir HG 01355
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 26, 10:01)
Mano bandymai...
HG 01334+birūs morkiniai blizgučiai

bigsmile.gif grazu grazu grazu,apelsinais pirmieji kvepia,kas cia darosi,uzvilko mane ant morkos spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti