Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(burbulka69 @ 2013 03 15, 11:54)
panos kuom jus dezinfekuojate dildes, koju penzas, pedikiuro voneles?

Kojų dildes vienkartines, apie penzas net kalbos nėr pas mane, vienkartines. I pedikiuro vonelę maisas, po procedūros dezinfekuoti.

Estoniax pavasariskai thumbup.gif labai gražus spalvų derinukas thumbup.gif gėlytes thumbup.gif
Atsakyti
Estoniax, nuostabiai grazu, toks "veluojantis pavasaris" biggrin.gif

kartoju klausima, ar stampuojant butinas specialus stampavimo lakas?
QUOTE(Nonna @ 2013 03 15, 13:30)
Kojų dildes vienkartines, apie penzas net kalbos nėr pas mane, vienkartines. I pedikiuro vonelę maisas, po procedūros dezinfekuoti.

O dildes ranku naguciams?

n-taji karta skaiciaus pirmaji posta, ir uzstrigau ties strukturiniu geliu g.gif
tai nago skilimui suklijuoti galima naudoti strukturini geli ARBA silko juosteles?
geliu tepti visa naga ar tik ta skylimo vieta?kiek sluoksniu?
kuris variantas geresnis?
Papildyta:
beje, vakar pirma karta nuiminejau gelini laka, nu man kazkaip sunkiai, o ir bazes dar kiek ant nago liko, nemazai nudildziot turejau g.gif ar tai normalu g.gif
Atsakyti
as tai cutaseptu dezinfekuoju` ax.gif

mergaites, cia kur buvot imete pardavejo skelbimuka, kur lakai po 40, kazkas sake seniau po 45 buvo, ar drasiai is jo pirkt galima, orginalios prekes? imciau baze, topa, dar gal spalvyte kokia, baisu kad neikistu sudo g.gif
Atsakyti
sveiki vienareiksmiskai vienkartines priemones i siuksline o kitos cutasept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 15, 10:32)
Gera Penktadieni, nagu Grazintojos.. bigsmile.gif
Imetu ir as savo dabartinius nagucius.
Pilkoji tai Geleration Mystic, o va ta pavasarine tai Artistic (tik pavadinimo nepamenu, berods Orange kazkokia) su blizguciu, tokia kaip saldainiukas, niam niam.. wub.gif  bigsmile.gif
[

bigsmile.gif bigsmile.gif OI ta orange kokia spalvaaaa aaaa noriu ir as biggrin.gif
Atsakyti
a tiesa, gal kas uv lempa pirko kinietiska? papasakokit atsiliepimus biggrin.gif
ilgai laukt, kone menesi kol atsius unsure.gif o dar klasimas ar nesudauzys ten nieko siunciant g.gif bet pas mus skelbimuose pilna tu lempu is kinieciu, aisku 30-40 lt brangesnes biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kas turi EzFlow Greystone spalvyte, ar ji labai panasi i IBD Smokey Plum?
Atsakyti
Sveikios mergaites,
as pati darausi sau nagucius namuose. Esu visiska savamoksle, todel nelabai gaudausi firmu gausybeje blush2.gif Esu nusipirkusi is nailshop rinkinuka, bet paskutiniu metu man labai pradejo prastai laikytis lakas unsure.gif dar dedu ir orly galiuku pastiprintoja, bet vis tiek man jie max 1 savaite atlaiko doh.gif nors padarau draugei, tai ji puikiai 2-3 atvaiksto
Galvoju gal reitu baze keisti? gal man ji netinka g.gif kokios firmos base coat patartumet? esu kelis gelish lakus nusipirkus, tai jais labai patenkinta. bet va drauge girdejo, kad ir IBD geri.... tai dabar visai pasimetus ax.gif
Please help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 14:51)
a tiesa, gal kas uv lempa pirko kinietiska? papasakokit atsiliepimus biggrin.gif
ilgai laukt, kone menesi kol atsius unsure.gif  o dar klasimas ar nesudauzys ten nieko siunciant g.gif  bet pas mus skelbimuose pilna tu lempu is kinieciu, aisku 30-40 lt brangesnes biggrin.gif

nieko ten nesudaužo (bent jau man nieko nesudaužė). Viskas ok su tom lempom. Vieną kartą siuntė tik 2 savaites, kitą kartą kai pirkau, tai laukiau daugiau kaip mėnesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 03 15, 12:32)

Imetu ir as savo dabartinius nagucius.

Nu labai gražu bigsmile.gif Pavydžiu tokios nago plokštelės blush2.gif
Atsakyti
Dar turiu klausima, ar tiesa, nezinau ar sake kas ar skaiciau, nepamenu, nu kad negalima tu paciu lempuciu, liesti rankomis, atseit neveiks ar prastai veiks. tiesa ar melas?
klausimukas, spalvyte Harmony Gelish Midnight Caller 01368
 ar labiau juoda ar tamsiai pilka? bandau guglint bet realiu foto nemeta g.gif
ir dar, klausimas, ar tos naujos kolekcijos spalvos, na kur cia kazkas sake sunkiai lakuojasi persikine lyg tokia labai jau grazi, tai ar visos jos sunkiai lakuosis?
man kaip dar nepatyrusiai, bukit geros, profes, parasykit, kurios spalvos sunkiai lakuojasi, nenoriu uzsiraut iskarto ant tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2013 03 15, 15:02)
Estoniax, nuostabiai grazu, toks "veluojantis pavasaris" biggrin.gif

kartoju klausima, ar stampuojant butinas specialus stampavimo lakas?

Aciukas bigsmile.gif
Galima naudoti stampukams ir ne spec laka, bile butu gerai pigmentuotas.
Pati HG strukturinio niekaip neisigyju, tai nzn, bet iskilimams jis naudojamas KARTU su silku, nagas padengiamas geliu ir imurkdomas silkas ir sustingdomas, na zodziu kazkas panasaus kaip ir su klijais.. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti