Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Mamyte_35 @ 2013 03 21, 22:42)
Labas visoms
  tik kelias dienas nebuvau cia,o jau visokiu groziu prideta  thumbup.gif

Pasid thumbup.gif alinsiu ir as savo pirmom patirtim. Kadagi esu visa rinkini isigijusi PN , tai pirmas lakavimas man laike v thumbup.gif iena savaite.. doh.gif
Maniau,kad del mano darbo ilgiau ir negali laikytis,bet dukrom taip pat atsokinejo kampiukai.. Idomu ar cia tos firmos marke nekokia,ar tiesiog as kazka negerai dariau.. g.gif  g.gif
    Nusivale aisku puikiai,tik truputukas bazes buvo palike ant nagu ploksteles.. ax.gif

Tai dabar galvoju isigyti baze ir topa HM.. blush2.gif

As irgi tos pat firmos visa komplekta turiu. Tai pradzioj maniau, kad kazka blogai darau, bet va drauge puikiai isvaiksto 2 savaites, o man laiko tik savaite doh.gif nors pati laka HG tepu, bet kazkas ne to ten pas juos su baze ir topu, bes dabar nusipirkau Orly smart'a, kur baze ir topas 2in1, tai taip nerealiai fainai plonai tepasi wub.gif ir vaikstau jau visa savaite, o tfu tfu tfu dar viskas kaip nauja thumbup.gif
Atsakyti
help.gif
profes padekite prasau
uzketejo sepetukas topo, bandziau valyt, bet pasidare toks nelygus, plaukialiai sukasi i visas puses biggrin.gif kaip istasyt, arba kokiu galima pakeisti? nuo gelinio lako lisniu neturiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos. As noriu paklaust:
1. Ar butina visasad, nuvalyti baze, istraukus is po lempos? Valau sausu gelio teptuku, na tai jei ten to perteklaisu buna, ir teptukas ji sugeria, tai kur paskui nuvalyt ta teptuka, pries kitus nagus apdirbant? tiesiog i servetele, sausai nuvalyt ir toliau darbuotis, ar kaip?
2. ar spalva tepat labai plonai? Dryzuoja g.gif (hg bella's vampire) ar taip ir turi buti? na ir po 3-4 sluoksniu atrodo normaliai? Kokio mazdaug storio tepat sluoksniukus spalvos? nu istraukiat sepeteli is buteliuko, viena sona nubraukiat, kitu tepat? (na kaip paprastu laku lakuojant) ar dar ir ta kit apuse pavalot?
Klausiu nes ne ant visu nagu sekasi vienodai spalvos uztepti, ko rezultate ciut skiriasi spalva g.gif O kai bandziau palygint, mat ant nykscio kazkaip mazai uzsitepe, tai matyt per daug jau jo pakabinau, tai nubego spalva doh.gif

zodziu kol dar ikirsiu tecnika matyt daug laiko prireiks doh.gif g.gif

gal kokiu patarimu galit pameteti biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
pas mane taip pat uzkietejo topo sepetukas, nesuprantu kodel verysad.gif
remover'iu bandyt valyt????
nu bet nesuprantu kaip taip gali atsitikti, kai pradejau lakuot vienas krastas pakietejes buvo, o jau bebaigiant visas sepetukas blink.gif g.gif
be to, ar normalu, kad spalva nusidazo ant topo sepetuko g.gif

Rutele, na tiksliai as nepasakysiu, gal ir pati blogai darau, bet sepetelio, nuvaliusi bazes pertekliu, niekur nevalau. Bandziau i servetele, tai tik dulkem apsivele.
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2013 03 24, 15:41)
Labas,
pas mane taip pat uzkietejo topo sepetukas, nesuprantu kodel verysad.gif
remover'iu bandyt valyt????
nu bet nesuprantu kaip taip gali atsitikti, kai pradejau lakuot vienas krastas pakietejes buvo, o jau bebaigiant visas sepetukas blink.gif  g.gif
be to, ar normalu, kad spalva nusidazo ant topo sepetuko g.gif

Rutele, na tiksliai as nepasakysiu, gal ir pati blogai darau, bet sepetelio, nuvaliusi bazes pertekliu, niekur nevalau. Bandziau i servetele, tai tik dulkem apsivele.

tai gal gavo uv spinduliu, ar per daug saules, man su paprastais geliais buvo taip, nuo saules doh.gif
tiesa, topo sepetelis ir man siek tiek issitepe, tai vis pavalydavau, kad nemurzinti likusio topo g.gif
Atsakyti
Mano pirmasis prancūzas, jau kiek džiaugsmo buvo rolleyes.gif ir vargo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ir man topo sepetelis sukietejo blink.gif ir vienos spalvos blink.gif
Bet jaučiu, kad pagavo saules spinduliu doh.gif
Viena šepetėlį apkirpau, kita pakeičiau nauju.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 03 24, 12:39)
help.gif
profes padekite prasau
uzketejo sepetukas topo, bandziau valyt, bet pasidare toks nelygus, plaukialiai sukasi i visas puses biggrin.gif kaip istasyt, arba kokiu galima pakeisti? nuo gelinio lako lisniu neturiu 4u.gif

man 2sepeteliai topo sukietejo ir nei removeris nepadejo.isikete teptukas i visas puses. man nuo saules spinduliu sukietejo doh.gif pirkau nauja topa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 24 kovo 2013 - 16:56
QUOTE(Nonna @ 2013 03 24, 16:45)
Ir man topo sepetelis sukietejo blink.gif ir vienos spalvos  blink.gif
Bet jaučiu, kad pagavo saules spinduliu  doh.gif
Viena šepetėlį apkirpau, kita pakeičiau nauju.

kokiu nauju? is kur pirkote ir koki?
kai klientei dengiau baze labai sviete saule pro langa, tai paskutini pirsta vos datepiau, taip suketejo teptukas doh.gif bus man pamoka ateiciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 03 24, 12:39)
uzketejo sepetukas topo, bandziau valyt, bet pasidare toks nelygus, plaukialiai sukasi i visas puses biggrin.gif kaip istasyt, arba kokiu galima pakeisti? nuo gelinio lako lisniu neturiu

kaip jau rase merinos pavsarine saulute labai kaitri, uzstingde ne vienos teptukus. Is bedos padeda remuveris, bet sepetelis lieka pasiputes, geriau keis kokiu kitu, as imu is paprastu laku sepeteli, gerai valikliu isvakau, isplaunu vandeliu ir toliau naudoju topa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 24 kovo 2013 - 17:31
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 24, 17:26)
Mano pirmasis prancūzas, jau kiek džiaugsmo buvo  rolleyes.gif ir vargo  ax.gif

Labai labai grazu wub.gif

Ziurekit, turiu klausima del strukturinio. Gal kuri zino kuo skiriasi sitie du, visada man viskas kliuna, jei isvaizda skiriasi ax.gif

http://www.ebay.co.u...=item3a7f60a934

http://www.ebay.co.u...=item53f68d6066
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 24, 17:26)
Mano pirmasis prancūzas, jau kiek džiaugsmo buvo  rolleyes.gif ir vargo  ax.gif
user posted image

Grazu, turiu klausima, kiek sluoksniu pagrindas, ir kiek galiuko spalvos sluoksniu? ar nesijaucia kur tamsi spalva, siek tiek iskilimas?
O prie nago pagrindo, ties odelemis, taip lygiai uzlakavot, ar apvalot teptuku? rolleyes.gif
ir paskutinis klausimas, smile linija darant, kaip cia kazkuri rase, kad ja palyginti, galima i lipnumo nuemimo skysti suvilgintu teptuku, tai idomu, ar nepakenkia ten tas pavalymas ties smile linija, pacio pagrindo spalvai? paskui gerai topas limpa? supratot ko klausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 24 kovo 2013 - 19:26