Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 17:41)
Ir dar klausimas, ten kur rasoma kad lempoj 1 minute, o jei as 2 palaikysiu, nieko, ir aplamai kur laika raso, tai svarbu tiek islaikyt ir ne maziau o kad daugiau, nieko, taip? g.gif

Nuvalau as su dezinfekavimo priemone,su nuriebalintoju arba tiesiog nagu lako nuemeju
Niekada neperlaikau bazes, o tamsesnes spalvas ir virsutini sluoksni laikau ir ilgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 20 kovo 2013 - 16:51
QUOTE(zuikytiss @ 2013 03 20, 17:50)
Nuvalau as su dezinfekavimo priemone,su nuriebalintoju arba tiesiog nagu lako nuemeju
Niekada neperlaikau bazes, o tamsesnes spalvas ir virsutini sluoksni laikau ir ilgiau

lempa mano turi tik 120 s tai jau taip iseina kad kur kitur turiu sekti, lygiai minute?
kaip kitos daro g.gif jau 120 bus per daug?
ir dar klausimukas biggrin.gif nykscius, sykiu tepat ar po to atskirai? nenubega niekas?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 03 20, 17:37)
Nu jau kaip garzu tie su folija!!! drinks_cheers.gif
paaiskinkit man zaliukei kokia jus folija naudojat?ir kaip?

folija skirta dizainams,visose beveik nagu parduotuvese jos galima isigyti,atspaudi ant lipnaus lako sluoksnio istraukus is lempos ir viskas,perdengi topu 2kart.

Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 16:54)
lempa mano turi tik 120 s tai jau taip iseina kad kur kitur turiu sekti, lygiai minute?
kaip kitos daro g.gif  jau 120 bus per daug?
ir dar klausimukas biggrin.gif  nykscius, sykiu tepat ar po to atskirai? nenubega niekas?

buna ir ilgiau palaikau,nieko nenutinka,bet turiu spec smelio laikroduka tokiem reikalam.NUo igudziu priklauo,vienos atskirai deda,kitos visus is kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2013 - 17:48
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 20, 18:50)
folija skirta dizainams,visose beveik nagu parduotuvese jos galima isigyti,atspaudi ant lipnaus lako sluoksnio istraukus is lempos ir viskas,perdengi topu 2kart.
Papildyta:

buna ir ilgiau palaikau,nieko nenutinka,bet turiu spec smelio laikroduka tokiem reikalam.NUo igudziu priklauo,vienos atskirai deda,kitos visus is kart.

as geli dedant, dedu atskirai nykscius, na del visa ko, kad nenubegtu kur nereikia, tai sakau gal ir cia imanomi nubegimai, ir reiketu atskirai nykstuka rolleyes.gif
Papildyta:
Kaip sios firmos uv lakai?
http://www.salonpro....-nagu-lakas-121
raso kad butinas sios firmos gruntas ir topas. kazin su harmoniu tikrai nesigaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 20 kovo 2013 - 19:26
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 18:57)
as geli dedant, dedu atskirai nykscius, na del visa ko, kad nenubegtu kur nereikia, tai sakau gal ir cia imanomi nubegimai, ir reiketu atskirai nykstuka rolleyes.gif
Papildyta:
raso kad butinas sios firmos gruntas ir topas. kazin su harmoniu tikrai nesigaus?

man siti lakai nepatiko,gali drasiai maisyt su Hg smile.gif
Atsakyti
Aciu, o del ko nepatiko, gal neverta susigundyt akcija biggrin.gif

Tiesa, kas turit porankius, gal pasakys kokie ismatavimai jo? ar visokiubuna, ar eina standartas, kad patogus butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 19:54)
Aciu, o del ko nepatiko, gal neverta susigundyt akcija biggrin.gif

Tiesa, kas turit porankius, gal pasakys kokie ismatavimai jo? ar visokiubuna, ar eina standartas, kad patogus butu g.gif

Man jis per skystas,prastai laikesi....
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 19:57)
Papildyta:

turiu šitą laką laiko tik savaitę, naudoju HG bazę ir HG topą
Atsakyti
labas mergaites, bandziau skaityti temas bet vistiek nieko, tai rizikuosiu klausti smile.gif esu visiska pradininke, is priemoniu nieko visai neturiu kaip ir supratimo, tikuosi man patarsite visu pirma zinoma reikia lempos kazin kokia geriausia pirkti gal net is eBay verta kazka paziureti. Na ir jei kuri is profiu netingi gal parasykit ka pirmai pradzei reiktu nusipirkti, kokiu firmu,gal seip dar yra ka reiktu zinoti....ir kur perkate viska. Kaip cia kainos geros ar verta ziuret
http://www.cosmetics...n...=63&sort=4a
aciu labai 4u.gif

Na ir zinoma negaliu nepagirti jusu darbeliu, tie kur su folija nerealus, gal ir as kada galesiu kazkuo panasiu pasigirti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 18:57)
Papildyta:

buvau susigundzius sia akcija ir pirkau butent sita 121 spalva, spalva nerealiai grazi, bet neimanoma buvo tepti, nes ejo vien burbuliukais, niekaip negalejau ju islyginti. grazinau atgal, tai gal jums ta mano geli ir siulo biggrin.gif mirksiukas.gif pinigu neemiau tai pakeiciau i sios firmos auksini blyzguti. pats blizgutis laikosi gerai, nors vieno dar netepiau ant nago tik maisiau su kitom spalvom. gal tik istikruju reikia dengti topu is tos pacios firmos, nes HG topu reikia dengti 2 sluoksnius, nes po pirmo topas kazkaip isigeria i blizguti. 4u.gif
Atsakyti
Nieko ypatingo, lyginant su meistriu darbais, bet ryskiomis spalvytemis pavasario neprisisaukiau vis tiek, ryskios pabodo doh.gif Gal atsilus pasiryskinsiu smile.gif
BA-HA strukturinis, HG Light elegant (2) ir zvyneliai su dulkelem is Nagavitos
user posted image
Atsakyti
Jusu visu tokie grazus darbeliai, paziurejau albuma tai net seiles tysta ir kas labiausiai patiko tai kelios pamnokeles zalioms kaip as kaip pasidaryti ornamentini lakavima smile.gif Butu klausimas gal butu galima daugiau tokiu pamokeliu ideti i albuma, kad butu is kur pasisiemti ziniu ir ideju smile.gif O gal tiesiog internete yra pamokeles kaip pasidaryti grazu lakavima?
Atsakyti