Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 20, 10:08)
Įmetu paskutinius įdomesnius lakavimus, fcb jau buvau įkėlusi, įkeliu ir čia...

IBD My Babe+ HG 01530+ HG 01467 ir ant viršaus IBD blizgutis

O as dar kart paskutinius pagirsiu, nu nerealus wub.gif wub.gif cia ant slapio lako po bruksneli palieta?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 20, 11:45)
O as dar kart paskutinius pagirsiu, nu nerealus wub.gif  wub.gif  cia ant slapio lako po bruksneli palieta?

Jo ant šlapio lako
eiga:
1. pagrindo spalva (kuo skystesnė, kad geriau išsilietų) aš naudojau 01423;
2. su dostu dėlioju norimas spalvas (visus 5 pirštus, jei nori klientė kad daugiau išsibėgiotų, o jei mažiau tai po vieną tada); dažniausiai ir gražiausiai atrodo išdėstymas burbuliukų kaip prancūziško juostelė ir užkeltas vienas šonas, na gal supratai? blush2.gif
3. varto varto ranką klientė pati ir jau kai jai patinka esamas vaizdas tada į lempą;
4. ant viršaus blizgutį (praktiškai visada jo norisi);

Klausyk, norėjau tavęs paklausti? Ar tau ant tos senses juodos gerai folija atlimpa? Nu man tai šakės doh.gif vopšie nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 20 kovo 2013 - 11:37
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 20, 11:36)
Jo ant šlapio lako
eiga:
1. pagrindo spalva (kuo skystesnė, kad geriau išsilietų) aš naudojau 01423;
2. su dostu dėlioju norimas spalvas (visus 5 pirštus, jei nori klientė kad daugiau išsibėgiotų, o jei mažiau tai po vieną tada); dažniausiai ir gražiausiai atrodo išdėstymas burbuliukų kaip prancūziško juostelė ir užkeltas vienas šonas, na gal supratai? blush2.gif
3. varto varto ranką klientė pati ir jau kai jai patinka esamas vaizdas tada į lempą;
4. ant viršaus blizgutį (praktiškai visada jo norisi);
Klausyk, norėjau tavęs paklausti? Ar tau ant tos senses juodos gerai folija atlimpa? Nu man tai šakės  doh.gif vopšie nelimpa  schmoll.gif

O jei kaip tu cia smulkiai,aciu aciu smile.gif Ne visos folijos gerai limpa,bet siaip kad visai neliptu-da tep nebuvo unsure.gif tau nuslysta tiesiog ania?pabandyk vos vos pavirsiu perbraukt kempiniuku vos paliesdama,biski gal to slidumo nusiims ir sukibimas geresnis bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 20, 12:40)
O jei kaip tu cia smulkiai,aciu aciu smile.gif Ne visos folijos gerai limpa,bet siaip kad visai neliptu-da tep nebuvo unsure.gif tau nuslysta tiesiog ania?pabandyk vos vos pavirsiu perbraukt kempiniuku vos paliesdama,biski gal to slidumo nusiims ir sukibimas geresnis bus smile.gif

nu foliją turiu tik vieną tai tą pačią ir naudoju visiems variantams, bet ant kitų spalvų ji super gerai atlimpa nu tik ant tos senses juodos ne...(kažkoks košmaras man su ta spalva doh.gif ), nu možetbyt ir padės tavo tas kempiniukas, o klausyk jei nuiimti lipnumą ir užtepti tų folijos klijų? ar gerai laikytūsi?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 03 19, 19:40)
sveikos siand gavau PN 7.8 spalvyte,bet kokia ji tirsta doh.gif ir sepetelis pasirode toks didelis g.gif  kaip jum sios firmos lakai?

turiu PN 6.8 spalvą, tai jau vengiu lakuoti, šepetėlis, kaip šepetėlis, gal ir ne pats patogiausias, bet negražiai lakuojasi, tiršta, nesidengia ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 20, 07:28)
kokia dar koraline galit rekomenduot?  be perlamutro, blizgiu

CND Shellac Tropix 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 20, 00:01)

Ir Lechiat "campari soda" su isidirbinejimais biggrin.gif
user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]

sia spalvyte irgi megstu...ypac kad gerai tepasi ir nereikia daug sluoksniu tepti- grazi ideja!
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 03 20, 12:16)
nu foliją turiu tik vieną tai tą pačią ir naudoju visiems variantams, bet ant kitų spalvų ji super gerai atlimpa nu tik ant tos senses juodos ne...(kažkoks košmaras man su ta spalva  doh.gif ), nu možetbyt ir padės tavo tas kempiniukas, o klausyk jei nuiimti lipnumą ir užtepti tų folijos klijų? ar gerai laikytūsi?

velnias zino,ar topas nesiluptu poto nuo folijos ir tu kliju.Pabandyk sau ant kokio nago,net man dabar idomu pasidare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2013 - 15:43
Mergaites,kur perkat lechat geli laka angels breez termo ta,kur kazkuri idejusi nuotraukyte?Ar yra kur kaune?nagavita neprekiauja..
Atsakyti
Noriu paklaust, jei ant odeliu patenka kurios nors priemones, na sakykim prisiliecia prie odeliu ir tt. tai kuo pavalot? spalva, topas ar baze? bijau kad is pradziu gali nesigauti uzlakuot taip kad nekliudyti odeliu...kad reik pavalyt kol ne lempoj tai jo, o kuo valyt, sausu kazkuo ar i skysti koki?
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 03 20, 17:07)
Mergaites,kur perkat lechat geli laka angels breez termo ta,kur kazkuri idejusi nuotraukyte?Ar yra kur kaune?nagavita neprekiauja..

Yra lechat.lt, o as pati is ebay.com parsisiunciau 4u.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas, ten kur rasoma kad lempoj 1 minute, o jei as 2 palaikysiu, nieko, ir aplamai kur laika raso, tai svarbu tiek islaikyt ir ne maziau o kad daugiau, nieko, taip? g.gif
Atsakyti