QUOTE(muce @ 2013 03 20, 11:17)
Man irgi nebuvo pilna narkoze, bet neisivaizduoju kaip butu reikeje pasirupinti vaiku, nes buvo naktis, gulejau toj intensyvios terapijos palatoj prie aparato prijungta, vyrui neleido but, puses kuno nejauciau, liepe gulet tik ant nugaros, visa laika drebejau, jau buvo kokios dvi paros kaip nemiegojus, jegu buvo 0. Dukryte atveze pamaitinti po 4 val., paskui isveze iki kol perklels i palata ir vyras atvaziuos. Jei butume is karto gave mokama palata, tai manau tikrai leistu vyrui vaikeli pasiimti.
Jei ne paslaptis, kiek priaugote per pirmaji ir antraji nestumus? Nors tiesa sakant as netikiu, kad kudikio svoris priklauso nuo mamos priaugto svorio... Tiesiog sprendziu is draugiu pavyzdziu
Tikrai esate labai smulkute
. Kokio svorio antras vaikelis gime?
KAi pasiskaitau kitu isgyvenimus, tai galvoju mano CP tikrai buvo super lengvas tu saremiu skausmo tikrai dar nebuvo tokie tokie gimdos susitraukimai nuo 15 , o apie 18 jau operavo, nors vandenys buvvo jau nubege 15, paskui kiek ten tetrunka ta operacija, o po mazdaug 2 val ir kojas pradejau jausti, aisku keltis negalejau bet vaikelis su manim lovoj buvo ir kad pamaitinti tik pati sukinejaus
sesutes ateidavo tik pakeisti sauskelnes 3 k per nakti net prireike
jos juokesi, nes zindo jis visa nakti irgi matyt nebuvo isvarges po tokia lengvo jam gimimo, tai sugalvojo pasistirpinti
Jom, sake lengviau ateiti pas mane (KGN juk ten viskas kitame aukste tik gimdyklos ir operacine, pooperacines palatos pirmame )nei laikyti vaikeli ir raminti jei verkia, aisku buvo pasiuliusios pasiimti, bet as tai tikrai nenorejau nebuvo man kada ten pavargti :)Vyrui irgi leido p asilikti, tik neprireike man tos jo pagalbos nes tik zindziau ir snaudziau is kart ismokau zindyti miegodama
As tai per pirma 17, per antra 20kg, kuriu nelikdavo per kelis pirmus men. O siaip as tai norejau ,akd vaikelis didesnis butu, nes maciau kaip sesuo vargo su zindymu , vien del mazo vaikelio svorio(gime 2,7kg) ,jie tokie vangus, silpnuciai. Nors irgi manau, tai nelabai pirklauso nuo priaugto svorio, nes sesuo buvo daug rpiaugusi. O kas juokingiausia ji tokia pati gan stamboka, bet pati gimusi tokia pat mazyte, o as atvirksciai gimiau 3,7 , o esu smulki
Pirmas gime 3,7 antra 3,9kg. Bet dukrytes buvo gana didele galvytes apimtis, net gydytoja nusistebejo, sako matyt del to buvo sunkoka istumti man ja, bet su dubeniu matut viska sgerai. TAigi isorine klubu apimtis visiskai noieko nereiskia, koks viduj dubuo.
DAbar galvoju svarbiausia rasti patikima gydytoja, kuris nuosirdziai ir teisingai patartu