Įkraunama...
Įkraunama...

Tu negimdei - CP..

QUOTE(rasarasa... @ 2013 03 20, 10:59)
Svarbiausia, kad yra tas vaikelis ir kad jis sveikas. Viskas. Taskas. Dziaukimes ir dekokime Dievuliui  4u.gif

Man ir atrodo, kad tai svarbiausia, juk vaiko norim susilaukt, nu koks skirtumas kaip gimdai, jei tik sklandziai ir puiku thumbup.gif
QUOTE(Fungu @ 2013 03 20, 13:27)
Na jau, tada eikite ir į depresikių temą joms paaiškinti, kaip žmonės lygioje vietoje problemų ieško biggrin.gif Ir niekas tokių dalykų neišsigalvoja, lyg po vaiko gimimo nebūtų kas veikti doh.gif
toli gražu negalima visais ginekologas pasitikėti, lyg jie šventieji būtų. Daugelis darosi biznį iš CP, ir kiek tokių atvejų žinau.

koks jiems biznis is CP paaiskinkit? Bent is manes tai jiems jokio biznio g.gif Visais negalima, bet tikrai labiau verta pasitiket savo gine, o ne forumu patarejomis, kurios siulo pabandyt gimdyt vel paciai, nors priziurinti gydytoja kitokios nuomones. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2013 03 20, 13:37)
Man ir atrodo, kad tai svarbiausia, juk vaiko norim susilaukt, nu koks skirtumas kaip gimdai, jei tik sklandziai ir puiku thumbup.gif

koks jiems biznis is CP paaiskinkit? Bent is manes tai jiems jokio biznio g.gif Visais negalima, bet tikrai labiau verta pasitiket savo gine, o ne forumu patarejomis, kurios siulo pabandyt gimdyt vel paciai, nors priziurinti gydytoja kitokios nuomones.  mirksiukas.gif

kaip daro bizni is CP? O jus paziurekit i CP "stavkes", yra tokiu ginekologu, kurie "pripaiso" reikiamu indikaciju ir moters noru jai daro cezari, is TLK daugiau gauna ligonine pinigu, yra tikrai tokiu gydytoju, kurie pelnosi...

O del ko jums siulomas CP?
Juk tikriausiai sutiksite su tuo, kad pirmas CP nevisada yra indikacija antrajam CP, mes atspet negalim, kaip bus antrakart.. Zinoma, jei jus sventai pasitikite savo daktare ir tik del to nebandysite konsultuotis su kitu daktaru - tai jusu valia. Bet tada kiltu klausimas - gal jus pati nenorite naturaliai gimdyti, gal jums paciai CP yra gera iseitis, Nes tada tai jau kitas reikalas...

O del gimdziusiu per CP moteru jausmu - zinau, ju tikrai visokiu kyla.. Bet is tiesu tai juk svarbiausia laiminga pabaiga, kai gerai pagalvoji.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 20, 14:44)
kaip daro bizni is CP? O jus paziurekit i CP "stavkes", yra tokiu ginekologu, kurie "pripaiso" reikiamu indikaciju ir moters noru jai daro cezari, is TLK daugiau gauna ligonine pinigu, yra tikrai tokiu gydytoju, kurie pelnosi...

Juk tikriausiai sutiksite su tuo, kad pirmas CP nevisada yra indikacija antrajam CP, mes atspet negalim, kaip bus antrakart.. Zinoma, jei jus sventai pasitikite savo daktare ir tik del to nebandysite konsultuotis su kitu daktaru - tai jusu valia. Bet tada kiltu klausimas - gal jus pati nenorite naturaliai gimdyti, gal jums paciai CP yra gera iseitis, Nes tada tai jau kitas reikalas...

O del gimdziusiu per CP moteru jausmu - zinau, ju tikrai visokiu kyla.. Bet is tiesu tai juk svarbiausia laiminga pabaiga, kai gerai pagalvoji..  wub.gif

o tai kam tos stavkes, jos neprivalomos, jei nori moket, mokek. Juk del planinio Cp buna koncoliumas ir jei 10 gydytoju nusprendzia, kad CP butinas, tai priestaraut jiems butu kvaila. Negirdejau, kad del CP viena gydytoja sprestu.
O jums darytas CP, nes toks jausmas, kad nelabai susigaudot, kaip tai vyksta, cia viena gydytoja nieko nesprendzia. Net darant extra CP sueina keli pasitart, ivertint bukle.
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 03 15, 01:31)
Esu praktiškai mąstantis žmogus, visa tai, ką parašėte, žinau. Ir dėkoju kartu Dievui už gydytojus, nes gali būti, kad be operacijos numirusi būčiau. Bet ir kaltinu juos kartu dėl to, kad nepamatavo klubų anksčiau, kad aš nebūčiau sau tų nereikalingų minčių dariusis, kursus lankiusi, pinigų mokėjusi ir t.t.. Manau, jei iš anksto būčiau žinojusi, kad manęs laukia CP kaip pas Sraigę, būčiau su ta mintimi susitaikiusi ir ramiai dabar gyvenčiau, be šito kartkartėm nelauktai užplundančio skausmo ir nusivylimo, kad ne pati gimdžiau.
Žinau, skamba nelogiškai, bet taip yra. Ir kas tai supras, to nepatyręs. doh.gif

man taip pat buvo CP, nes tik gimdymo metu paaiškėjo, kad per siauri dubens kaulai, o tai įvertinti pasakyk gydytojo, galima įvertinti tik prie pilno kaklelio atsidarymo, nes iš anksto numatyti kaip tie kaulai prasidarinės neįmanoma schmoll.gif tą patį po visko perskaičiau ir internete .
Atsakyti
kadangi gimdymo patirtis ir baigtis buvo tokia pati kaip temos autorės, tai aš antrą kartą pasirinkau CP savo noru blush2.gif , nes be proto bijojau vėl atkentėti viską iki galo ir vos vos spėjo CP padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 20, 14:44)

Cia klausimas turetu buti man. Man dar nesiulomas CP, bet greiciausiai jis bus siulomas, kai ateis laikas. Pabreziu siulomas. Del ko kodel, mes dar placiau nesnekejom, nes dar per mazas nestumas, viskas spresis veliau. Su kitu gydytoju man vistiek teks konsultuotis, nes juk, kai turesiu siuntima, vaziuosiu i gimdymo namus konsultacijai ir ten jau vietoj bus priimamas galutinis sprendimas. Gydytoja zino mano nora gymdyti paciai, taip pat zino, kad i tuos gimdymo namus, kur ji dirba, as nevaziuosiu, tai ir neturiu pagrindo abejoti jos sprendimais.
Atsakyti
Paskaiciau tema ir atsidusau, kad ne as viena tokia...
Mano pirmas CP, antra gimdziau pati.
Is tikruju tai problemu niekas nekuria, labai patiko issakyta mintis, kad logika eina sau, o veikia hormonai ir nieko cia nepadarysi...
Pirmaji atvaziavau gimdyti pati, bet ties kiekvienu saremiu pradejus stoti vaiko sirdutei, buvo nutarta daryti CP. Bijojau del vaiko gyvybes, bet jau pasirasydama dokumentus save kaltinau...kvaila...aisku, kad kvaila...bet nieko negali padaryti. Mano sunui jau penki metai, bet dar dabar kartais kirba: o gal daktarai kazka padare ne taip, gal paskubejo, gal ka...O tik parvaziavus namo, vaiksciojau nei siokia nei tokia...Seneliai dziaugesi pirmu anuku, tetis pirmu sunum, o as tarsi ir dziaugiaus, tarsi ir liudejau....
Antraji atvaziavau gimdyti pati. Ne minties nebuvo, kad vel CP. Juolab, kad mane priziurejes ir gimdymus priemes gydytojas pasake, kad tikrai antra pagimdysiu pati. Jau priemime mane pradejo ruosti CP, pagulde i gimdykla, kuruoje mamos ruosiamos CP. Perklausiau seseles kodel. Tada jau atejo mano gydytojas. Isklause manes ir leido veiklai vykti, sake: ziuresim. Ir ka...tik pries pat stumima jis prasitare, kad dabar labiausia bijo jis, tik nesake ko (matyt, bijojo, kad gimdymo metu gali plysti siule). Pagimdziau dideli ir sveika berniuka.
Viskas puiku, abu saunus, abu protingi, abu be galo prie manes prisirise. Ta nuoskauda baigia pranykti...Ir nereikia is to saipytis, nes pvz mano pussesere sitaip pergyveno del to, kad negalejo zindyti savo mergaiciu...Nors jos auga ir sveikos, ir grazios, ir protingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2013 03 20, 14:52)
o tai kam tos stavkes, jos neprivalomos, jei nori moket, mokek. Juk del planinio Cp buna koncoliumas ir jei 10 gydytoju nusprendzia, kad CP butinas, tai priestaraut jiems butu kvaila. Negirdejau, kad del CP viena gydytoja sprestu.
O jums darytas CP, nes toks jausmas, kad nelabai susigaudot, kaip tai vyksta, cia viena gydytoja nieko nesprendzia. Net darant extra CP sueina keli pasitart, ivertint bukle.

tai dabar paneigsite, kad Cezario "uzsisakyt" negalima? Laisvai, jei tik reikia, rytoj jums "užsakyt" galiu...
Bet ne apie tai čia.. Man su pirmu vaiku grėsė CP vieno gydytojo nuomone, o kiti AK siėję i konciliumą, sakė, kad nereikia, tegul dar pabando klubus pasukti, pavaikščioti, gal veideli "išims" ir pakaušį įstatys. Įsistatė vaikas. Reikėjo tik man švilptelt, ir "konciliumas" iš apžiūrinčios gydytojos būtų kitaip nusprendęs lotuliukas.gif
Tai, ką jūs rašot, yra idealiam variante, tikrovė būna visokia. Bet ne apie tai čia daina, ar ne? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(muce @ 2013 03 20, 17:00)
Cia klausimas turetu buti man. Man dar nesiulomas CP, bet greiciausiai jis bus siulomas, kai ateis laikas. Pabreziu siulomas. Del ko kodel, mes dar placiau nesnekejom, nes dar per mazas nestumas, viskas spresis veliau. Su kitu gydytoju man vistiek teks konsultuotis, nes juk, kai turesiu siuntima, vaziuosiu i gimdymo namus konsultacijai ir ten jau vietoj bus priimamas galutinis sprendimas. Gydytoja zino mano nora gymdyti paciai, taip pat zino, kad i tuos gimdymo namus, kur ji dirba, as nevaziuosiu, tai ir neturiu pagrindo abejoti jos sprendimais.

šaunuolė 4u.gif viskas eigoje išsispręs - jei reikės CP, tai bus CP, jei pagimdysit pati - tai pati.
Tiesiog ką norėjau pasakyti - kaip vaikas bebūtų gimęs, svarbiausia juk kad jį turim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 20, 17:31)
tai dabar paneigsite, kad Cezario "uzsisakyt" negalima? Laisvai, jei tik reikia, rytoj jums "užsakyt" galiu...

tikrai galima ir be didelių pastangų.
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 20, 17:14)
Paskaiciau tema ir atsidusau, kad ne as viena tokia...
Mano pirmas CP, antra gimdziau pati.
Is tikruju tai problemu niekas nekuria, labai patiko issakyta mintis, kad logika eina sau, o veikia hormonai ir nieko cia nepadarysi...
Pirmaji atvaziavau gimdyti pati, bet ties kiekvienu saremiu pradejus stoti vaiko sirdutei, buvo nutarta daryti CP. Bijojau del vaiko gyvybes, bet jau pasirasydama dokumentus save kaltinau...kvaila...aisku, kad kvaila...bet nieko negali padaryti. Mano sunui jau penki metai, bet dar dabar kartais kirba: o gal daktarai kazka padare ne taip, gal paskubejo, gal ka...O tik parvaziavus namo, vaiksciojau nei siokia nei tokia...Seneliai dziaugesi pirmu anuku, tetis pirmu sunum, o as tarsi ir dziaugiaus, tarsi ir liudejau....
Antraji atvaziavau gimdyti pati. Ne minties nebuvo, kad vel CP. Juolab, kad mane priziurejes ir gimdymus priemes gydytojas pasake, kad tikrai antra pagimdysiu pati. Jau priemime mane pradejo ruosti CP, pagulde i gimdykla, kuruoje mamos ruosiamos CP. Perklausiau seseles kodel. Tada jau atejo mano gydytojas. Isklause manes ir leido veiklai vykti, sake: ziuresim. Ir ka...tik pries pat stumima jis prasitare, kad dabar labiausia bijo jis, tik nesake ko (matyt, bijojo, kad gimdymo metu gali plysti siule). Pagimdziau dideli ir sveika berniuka.
Viskas puiku, abu saunus, abu protingi, abu be galo prie manes prisirise. Ta nuoskauda baigia pranykti...Ir nereikia is to saipytis, nes pvz mano pussesere sitaip pergyveno del to, kad negalejo zindyti savo mergaiciu...Nors jos auga ir sveikos, ir grazios, ir protingos smile.gif

Smagu skaityti ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 20, 17:31)
Bet ne apie tai čia.. Man su pirmu vaiku grėsė CP vieno gydytojo nuomone, o kiti AK siėję i konciliumą, sakė, kad nereikia, tegul dar pabando klubus pasukti, pavaikščioti, gal veideli "išims" ir pakaušį įstatys. Įsistatė vaikas. Reikėjo tik man švilptelt, ir "konciliumas" iš apžiūrinčios gydytojos būtų kitaip nusprendęs lotuliukas.gif
Tai, ką jūs rašot, yra idealiam variante, tikrovė būna visokia. Bet ne apie tai čia daina, ar ne? ax.gif
Papildyta:
šaunuolė 4u.gif viskas eigoje išsispręs - jei reikės CP, tai bus CP, jei pagimdysit pati - tai pati.
Tiesiog ką norėjau pasakyti - kaip vaikas bebūtų gimęs, svarbiausia juk kad jį turim wub.gif

O kokia jus draugiska, uzsakysit ir gal apmokesit? Gaila man jau nereikia ir siaip nemokamai gaunu tokias paslaugas.
Tai va pati sakot, kad konsoliumas nusprende kitaip, as ir sakau, kad vienas nieko nesprendzia, jus patvirtinat drinks_cheers.gif
O uzsisakius gal ir "galva nupjautu" smile.gif , ka as zinau, kas ka uzsisako, ju reikalas.

Paskutiniam jusu sakiniui pritariu 100 proc.
Atsakyti
Ir natūraliai gimdžiusios moterys jaučia nuoskaudų, toli gražu ne visada patiria "tobulą" gimdymą. Kaip mano atveju - kaip ir visos, buvau prisisvajojusi, prisikūrusi, prisilankiusi kursų pirmąkart besiruošianti gimdyti mamytė. O rezultatas - sunkus gimdymas, pridusęs vaikelis, lūžęs naujagimio raktikaulis, ašaros, nes iškart išnešė, nepaguldė ant krūtinės, nerimas dėl vaikelio sveikatos... Manau, mūsų išgyvenimai panašūs...
Atsakyti