Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

O gal kas nors turi Debbie batelius? Ar atitinka dydžiai?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2013 04 10, 19:35)

Man atitinka, 25,5 cm. peda tinka 39 dydis, bent kiek jau teko matuotis.

4u.gif 4u.gif Ačiū Olimpiete
Atsakyti
QUOTE(adi82 @ 2013 04 10, 20:36)
4u.gif  4u.gif Ačiū Olimpiete

jei esate is Kauno, senamiestyje yra avalynes parduotuve, kurioje yra Marc batu, tai galima pasimatuoti ivairius modelius ir paziureti, koks geriausiai tinka.
Atsakyti
o sakykit, jei issiuncia ne per DHL tai sekimo nuorodos kaip ir neimanoma gaut? : g.gif
Atsakyti
Per visą pirkimo Javaryje istoriją esu turėjusi ir aš vieną žiaurų, tiesiog protu nesuvokiamą nesklandumą - gavau apdulkėjusią dėžutę, galvoju, gal reikėjo pretenzijas pareikšti g.gif
Kažkaip vardinant baisius minusus, lyginant su kitom labai puikiom parduotuvėm, neradau išvardintų pliusų, kurių nepastebėjau kitur - metinė grąžinimo galimybė, atpigus prekei pinigų skirtumo padengimas. Nemanau, kad kokia drabužinė, panešiojus kelis mėnesius ir drabužiui suplyšus, pakeistų jį nauju ar sugrąžintų pinigus. Ir nerandu, kad javaris būtų kažkur įsipareigojęs visas prekes siųsti kartu, DHL-u ar UPS-u, tad minti ant jų sąžinės dėl to kaip ir nereikėtų, kaip ir vyrui, kuris niekaip nesiūlo tuoktis, nes lyg ir nebuvo tokių vilčių suteikęs, nors ir kaip norėtusi. Juolab, kad prekės gali būti net ne iš to pačio sandėlio.
O brokuotą prekę draugė gavo ir iš to paties GAP-o, nors jam pretenzijų aš irgi neturiu.
Mane to begalinio preciziškumo ieškojimas šiek tiek juokina, bet čia gal tik aš tokia, kuriai gyvenime yra tekę turėti daugiau bėdų, nei apdulkėjusi dėžutė ar išskaidytas siuntinys, todėl nei siuntinius seku, nei nervus dėl tų menkų nesklandumų gadinu, na negausiu po kokio mėnesio, parašysiu, pagrąžins pinigus, na nebebus tų batų, bus kitų šimtai, nemačiau dar nei vienos moteriškės, negavusios batų ir dėl to morge atsidūrusios. Tobulumo nepakenčiu, būtų žiauriai nuobodu.
Šiaip tai, kuo daugiau bus supykusių ant vargšo, senus batus stumdančio javario, kuris turėtų dievui ir visiem šventiem dėkoti, kad iš jo perkam, tuo man tik geriau - daugiau batų liks biggrin.gif Visada galima ieškoti tobulybės - internetinių parduotuvių begalės, batus parduodančių tarp jų irgi ne viena.
Prašom nesupykti ir lauksiu, kad pasidalintumėt savo tobulais atradimais biggrin.gif

Labiau į temą - Marc bateliai man atitiko dydį.
Atsakyti
Pirkau vaikui Kamik botus, dydi atitiko smile.gif
Kaip uz 14 eur visai gerai bus i soda ax.gif
Si karta i namus pristate rolleyes.gif

botai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 10 balandžio 2013 - 20:33
QUOTE(Olimpiete @ 2013 04 10, 19:35)
Pirkejas visada teisus. Ir gali ir piktintis, ir dziaugtis smile.gif Nes Javaris turi savo minusu - ne taip retai pasitaiko visokiu nemalonybiu - atsiuncia isvis ne ta preke, batai buna brokuoti, brokas akivaizdus, o vis tiek siuncia, nes turbut jie isvis ju netikrina, supainioti dydziai, padulkeje ir papelije dezutes, kaip jau teko skaityti. Ir mes cia jiems darom paslauga, kad superkam senu kolekciju nukainuotus batus, kuriu neispardave parduotuves nebeturi kur deti  biggrin.gif
O nemokamai siuncia ne tik Javaris. [color=yellow]Pvz. NEXT irgi siuncia, bet

Cia as as as rasiau apie dulketa dezute biggrin.gif , bet butent - esme ir yra tame, kad neaisku, kur ir kaip tie batai laikomi. Manau, si karta prancuzams nebe pagrindo rasiau. Galit pasmalsauti, kaip atrode mano pelesiniai batukai doh.gif
Buvau soke, dabar jau juokinga lotuliukas.gif Bet vistiek neisduosiu Javariaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2013 04 10, 21:20)
Cia as as as rasiau apie dulketa dezute biggrin.gif , bet butent - esme ir yra tame, kad neaisku, kur ir kaip tie batai laikomi. Manau, si karta prancuzams nebe pagrindo rasiau. Galit pasmalsauti, kaip atrode mano pelesiniai batukai doh.gif
Buvau soke, dabar jau juokinga lotuliukas.gif Bet vistiek neisduosiu Javariaus tongue.gif

Geras lotuliukas.gif Tai apie tokius atvejus, manau, ir reikia rašyti, nes pvz. mano apdulkėjusioj dėžutėj buvo kuo puikiausios ir dailiausios, naujumu kvepiančios balerinos biggrin.gif Problemų tikrai visur gali pasitaikyti, gal ten jiems stogas prakiuro ar koks šildymas sugedo, gal dar kas pasitaikė, koks nedamiegojęs ar pagiringas darbininkas supakavo net nepažiūrėjęs, o gal buvo piktas dėl per mažos algos ir sugalvojo taip atkeršyti. Priežasčių įvairių gali būti, kaip ir problemų. Bet, bent jau man, javaryje patinka būtent tų problemų sprendimas. Viskas ten vyksta tikrai daug sparčiau ir lanksčiau, nei pvz. La Redoutej, SD ar kokiam Littlewoodse biggrin.gif
Juk gyvenime svarbiausia ne nedaryti klaidų, o jas laiku ištaisyti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar Ecco basutes tinka placiai pedai? Siandien nuvaziavau i Ecco parduotuve Panoramoj, tai vos neisvirtau is koju. Paprasiau berniuko parodyti man didesni dydi, o jis atsake, kad kam man ji ziureti, jis taip pat atrodo, kaip ir tas, kuris stovi lentynoj, tik didesnis blink.gif Sakau, kaip kam, o tam, kad paziureciau, ar jos tinka placiai kojai, sako, o ka jus jas pirksit??? Sakau, ne nepirksiu, bet paziuret vistiek noriu, tai taip surauke nosi, atnese siaip ne taip tik viena modeli, o kito net nenese, nors ir prasiau schmoll.gif
Ir atrodziau visai padoriai, isskyrus paltuka, kuri mazis apspardes buvo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2013 04 10, 20:23)
O gal kas nors turi Debbie batelius? Ar atitinka dydžiai?

As turiu aukstakulnius. Dydis atitinka sakyciau. Su 25.5cm peda 40d perlaisvas. Tikrai nedidinti.
Mano labai siaurai pedai platoki.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 10, 23:01)
As turiu aukstakulnius. Dydis atitinka sakyciau. Su 25.5cm peda 40d perlaisvas. Tikrai nedidinti.
Mano labai siaurai pedai platoki.

Ačiū, na užsisakiau, tik pas mane pėda didesnė, na bet gal tiks tas 40:)
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2013 04 10, 13:10)
Sveika, ir sau ir vyrui pirkau Oliver, puse ismieros mažinti..(o gal net ir visa)

Man tai nemažinti, sakyčiau atitinka.
Atsakyti