Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Erszebeth @ 2013 04 06, 11:25)
Kažin, patogios šitos Calvin Klein basutės?

man tai ko tais neatrodo jos patogiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(NNata @ 2013 04 05, 20:53)
Kazkas jau rase, kad tiesiog paste galima atsisakyti ir neimti siuntos, tada pastas privalo grazinti ir nereiks moket uz grazinima ax.gif
Ir as dar kovo 10d. laukiu verysad.gif

Imetu jei kam prireiktu realius clarks batu ismatavimus mm, mano seimynai atitinka super o tai jie gana mazesni pagal javari nurodytas lenteles , tik vat ju batu plocio ir neissiaiskinau iki siol mistika g.gif

CLARKS BATU ISMATAVIMAI

Man atitinka mirksiukas.gif Bet dar nuo pločio priklauso, parduotuvėje vienų neapsioviau, nes siauri buvo ax.gif
Atsakyti
[quote=2Ditute,2013 04 06, 08:50]
[quote=2Ditute,2013 03 27, 10:11]
sveikos, šiandien nusipirkau tokius

http://www.javari.de...%...=/mythings/

Šiandien gavau savo batus, bet nesu visai patenkinta aš jais: dydis atitinka man ( bet šiaip tai mažinti gerokai, gerai, kad didesnį ėmiau), bet aulas toks platus nuo pačios apačios g.gif , reiktų paklaust ar įmanoma įsiūt, bet, jei susiaurins visą, kojos neįkišiu doh.gif . Žodžiu, dar dvejoju ką man su jais daryt g.gif
[/quote]
Oi, kokie faini,paprasti, bet kažkuom labai patrauklūs. Nuotraukoj neatrodo platūs.. gal bandykit siaurint ir užtrauktuką dėt.. bet nemažai kainuos.. ar apsimoka..
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 04 06, 08:46)

Gal kas pirko Aster batukus vaikams? Pamazinti-padidinti-atitinka? Ziuriu siuos
http://www.javari.de...../shoppingCart

turim balerinas Aster tai sakyčiau mažintos visu dydžiu, nes dukrytė dabar nešioja 28, o Aster balerinos 29 dydžio tik vos vos laisvokos
Atsakyti
Gal uzmatet graziu pavasariniu batuku mergytei? 23-24 ismiera.
Aisku ir kainos grazios noris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 06 balandžio 2013 - 15:23
QUOTE(orchidejaa @ 2013 04 06, 16:10)
turim balerinas Aster tai sakyčiau mažintos visu dydžiu, nes dukrytė dabar nešioja 28, o Aster balerinos 29 dydžio tik vos vos laisvokos

Ups, jauciu mazus nusipirkau, nesulaukiau komentaru doh.gif O su kokia pedute 29 nesiojat? Dukriuko +-17.5, paemiau 28 g.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 04 06, 17:30)
Ups, jauciu mazus nusipirkau, nesulaukiau komentaru doh.gif O su kokia pedute 29 nesiojat? Dukriuko +-17.5, paemiau 28 g.gif

dar tų balerinų nenešiojam , jos bus vasarai, o pėdutė maždaug 17,2 cm, tikėkimės kad tiks batukai jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2013 04 06, 19:48)
dar tų balerinų nenešiojam , jos bus vasarai, o pėdutė  maždaug 17,2 cm,  tikėkimės kad tiks batukai jums mirksiukas.gif

Mazai tiketina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 04 06, 12:08)
Pirmą kartą užsakiau iš britų javario - žiūrėsim, per kiek laiko atsiųs. Pirkau Dr. Martens kerzus. Pas britus jie gerokai pigesni, nei pas prancūzus ir vokiečius. Kėlė abejonių ta pločio D raidė, bet gamintojo puslapyje neradau info apie jų pločių žymėjimą. O jau sumokėjus prie dydžio užrašė "Regular", tai išeitų, kad normaliai pėdai.

Oooo, aš labai lauksiu Jūsų komentarų 4u.gif Seniai varvinu seilę į keletą Dr.Martens batų ir nedrįstu pirkti... Ir aišku laukiu geresnės kainos, dabar maniškiai apie 120-140 EUR. Nesu gyvai jų mačiusi, labai jau jei kerzai, gremėzdiški ar visai gražiai g.gif

Šie man labai patinka Dr.Martens
ir šiti Dr.Martens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 07 balandžio 2013 - 18:52
QUOTE(janta @ 2013 04 07, 18:50)
Oooo, aš labai lauksiu Jūsų komentarų 4u.gif Seniai varvinu seilę į keletą Dr.Martens batų ir nedrįstu pirkti... Ir aišku laukiu geresnės kainos, dabar maniškiai apie 120-140 EUR. Nesu gyvai jų mačiusi, labai jau jei kerzai, gremėzdiški ar visai gražiai g.gif

Šie man labai patinka Dr.Martens
ir šiti Dr.Martens

Na, Dr. Martens yra kerzų klasika - vargu, ar bus mažučiai lengvučiai, nebent neklasikinis modelis. Galėsiu nufotkint ant kojos, kai parkeliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 06, 10:22)
nu keista, bet man neatitinka  g.gif turiu clarksu nzn kiek poru, peda mano lygiai 26 cm, tai visi clarksai UK7-EUR41 g.gif o su tokia peda pagal lentele kaip minimum tureciau 41.5 imti g.gif

Man irgi ta lentelė neatitiko g.gif Mano pėda 26,6 cm, Clarksų puikiai žinau, kad idealiausiai tinka 7,5 UK (ne vieną porą turiu), o pagal šitą lentelę man reiktų kone 8,5 UK blink.gif Tai nebent tikrai metrai skirtingi biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 04 06, 13:24)
Pirkau 41 dydi su peda 26.6, tiko bigsmile.gif Siaip ir aviu 41 d.
Ir patiko, kokybiskos, lankstus padukas, turetu gerai avetis 4u.gif

Dideja, negaliu atsistebėti - mūsų ir pėdos ilgiai identiški bigsmile.gif
O šiaip sveikinu - smagu, kad ir patiko, ir tiko thumbup.gif Gražios man jos labai wub.gif

O aš šiandien pasiryžau išbandyt, kas čia per firma Les Tropeziennes. Kaina pasirodė nebloga, atsiliepimai puikūs, dar pasiskaičiau, kad kaip tik siauresnei blauzdai, tai ir neatsilaikiau rolleyes.gif Lauksiu dabar ir laikysiu kumščius, kad tik dydis tiktų.
Atsakyti
Info visoms laukiančioms:

vakar gavau savo batus, kuriuos vokiečių javaryje užsakiau kovo 11 d.
Gerokai paklaidžiojo!
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 04 07, 20:50)

O aš šiandien pasiryžau išbandyt, kas čia per firma Les Tropeziennes. Kaina pasirodė nebloga, atsiliepimai puikūs, dar pasiskaičiau, kad kaip tik siauresnei blauzdai, tai ir neatsilaikiau rolleyes.gif Lauksiu dabar ir laikysiu kumščius, kad tik dydis tiktų.

as sitos firmos jau atsikandau neigiamai labai doh.gif gal batai (pirkau kitokius) butu ir nieko, bet gavau apipelijusius visus kazkokius, deze su dulkiu sluoksniu:( francai per penkias minutes atsake, kad apmokes ir grazinimo islaidas biggrin.gif pamoralizavau jiems kaip reikiant cool.gif
Atsakyti