i | Lenteles įkėliau į pirmą žinutę. Bet nereikėjo visos paklodės cituot. Kaip žinia, draudžiama cituoti daugaiu nei vieną nuotrauką. |
QUOTE(Saulutė @ 2013 03 24, 22:29)
matau, kad nepavyko jusu pirkimas, bet vistiek parasysiu, Bugati pirkom jau ne vienus batus, dydziai atitinka
Aciu
Vienos geranoriskos nares pagalba, batai jau uzsakyti
Kita pirkima, manau, galesiu jau pati daryti, nes kortele bus pagaminta per savaite
QUOTE(Dideja @ 2013 03 25, 14:17)
Vienos geranoriskos nares pagalba, ...
Kita geranoriska nare nori perspeti - SAUGOKITES AFERISTU
aisku cia gali buti ne tas atvejis
QUOTE(ra2ga @ 2013 03 25, 14:22)
Kita geranoriska nare nori perspeti - SAUGOKITES AFERISTU
Oj, ne, siaip nepasirasyciau
pazistamos esam mes su ta nare
Sveikos, ar galima rasti info prisijungus prie savo duomenu, kad butu ne tik isvardintos prekes, bet ir kainos?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 25, 22:31)
Sveikos, ar galima rasti info prisijungus prie savo duomenu, kad butu ne tik isvardintos prekes, bet ir kainos?
Man atrodo, kad ne. Bet galite pasižiūrėti emailu gautus patvirtinimus po pirkimo, ten būna kainos.
Kokie gražūs
40 d. ir 41 d. 29 eur
http://www.javari.de...H...=/mythings/
QUOTE(Jolė*** @ 2013 03 24, 18:09)
O kurie Buffalo domina? Yra dvi pagrindinės linijos Girl ir London ir dar kitokių. Pirmosios nebandžiau, nes jų net ir pradinė kaina neaukšta, man pasirodė, kad gali būti nelabai. O London turiu žieminius, pirkau pernai jau pavasariop, tai išbandžiau šią žiemą, man patiko, pasirodė kokybiški - ir pirmas vaizdas, ir panešiojus, ir patogūs, nors su kulnu, ir modelis pakankamai įdomus, dabar tokio prekyboje nebėra. Dėl dydžio - merginos diskutavo jau, kai kurioms atitiko, kai kurioms nelabai, aš nepamenu, pabandykit ankstesnės informacijos paieškoti šioje temoje. Manieji 41 dydžio man tiko puikiai, bet mano koja neproblematiška - pėda vidutinio platumo, keltis neaukšta.
na, tiek aš dar nepažengus , ir iš įdomumo susiradau balerinas , pasirodo, london linija, lengvos, pilnai odinės, tik ta oda labiau primena popierių ir nėra maloni liesti. kadangi pabandžiau už gerą kainą, sueis, bet kitiems buffalo sakau ne.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 25, 21:31)
kainos matosi įėjus giliau į užsakymą.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 25, 21:31)
Kaip supratau, susirasti pirktą prekę savo pirkimų istorijoj žinot kaip, o jei domina pirktų batų kaina, tai spaudžiat ne ant prekės, kurią pirkote, nuorodos, o mygtuką "Bestellung anzeigen" (vokiškam javary) ir išmeta visą informaciją
40 dydis uz 60 eur -Tommy Hilfiger - beveik tobula, ane?
Sveikutes,užsisakiau batukus iš Javari.de.parašyta,kad išsiųsta 13d ir gavimo data 23d.Nesulaukiu nei kurjerio nei iš pašto lapelio. Ar skubu labai
QUOTE(adi82 @ 2013 03 25, 14:39)
ačiū už koduką kolekcija tokia marga. Ne bateliai, bet Velykiniai margučiai
Papildyta:
QUOTE(saltaarbata @ 2013 03 26, 10:34)
Sveikutes,užsisakiau batukus iš Javari.de.parašyta,kad išsiųsta 13d ir gavimo data 23d.Nesulaukiu nei kurjerio nei iš pašto lapelio. Ar skubu labai
mano paskutinai bateliai 3 dienas vėlavo, lyginant su data, kurią patys nurodė, kaip gavimo. Dabar dar vienų lauku - irgi vėluoja. Belieka tik laukti, kantrybės