QUOTE(Jolė*** @ 2013 03 19, 21:25)
Visos čia mes šiek tiek pasiligoję Bet Jūs, jaunos mamkos, tai ir kitų ligų visokių turit - vaikams visko reikia ir norisi, savo norų gal mažiau belieka. Manasis mažylis jau užaugintas, aš galiu daugiau sau dėmesio skirti. Man tos ligos bangom užeina - pradėjau nuo knygų pirkimo, kol visur sausakimšai užkroviau, dar žurnalus moteriškus, kokie tik iš spaustuvės išeidavo, paskui pirkau kvepalus, gal virš 20 buteliukų sukaupiau - stop, perėjau prie saulės akinių, apie 15 - irgi stop, kaupiau bare alkoholį, bet baras nedidelis - vėl stop ženklas, o vat nuo batų kol kas nepasveikstu, bet kas žino, gal pasireikš naujos ligos požymiai. Čia, tikriausiai, sovietmečio deficito laikų įspaustos žymės
Tokiam kontekste tas jau nuvalkiotas rusiškas klausimas "Если я каждый день покупаю водку - я шопоголик ???" visai nekaltai skamba
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2013 03 20, 17:14)
o kaip siunciate grazinamus batukus? registruotu pirmenybiniu ar paprastu bet skubiu?
Aš visada registruotu nepirmenybiniu. Į Europos šalis paprastai greitai nueina ir nepirmenybiniai, gal ilgiau kokių pora dienų, bet tos kelios dienos man neturi didelės reikšmės.