Pretty Ballerinas jeigu galeciau,tai kolekcionuociau
jau vien del to, kaip preciziskai jos pagamintos, nera prie ko prikibt, viskas taip idealiai apsiuta, priklijuota, niekur jokio laselio,jokio tarpelio,jokio nereikalingo siulelio. Skaiciau kazkur, kad daug ranku darbo ju gamyboje - klijuoja rankomis, dekoruoja irgi. Dar Youtubej netgi filmukas yra. Ir pvz sitie batai neturi jokio "batu" ar kliju kvapo. Dydzio neatitinka, kiek matavausi Dolitoje, tai padariau isvada, kad reikia imti puse dydzio didesnes, labai patogios. Sito modeliuko pliusas, kad ne tik isore, bet ir vidus oda, nes daugiausia paziurejau, kad ju vidus tekstile ir dar sviesi, tai gali buti sunkoka valyti. Ir dar man asmeniskai pliusas, kad padas guma, o ne oda, nes musu gatvem oda kazin ar tinkamiausias variantas, nors Dolitoje konsultant dievagojosi, kad Pretty Ballerinas odinis padas tikrai atlaikys du sezonus lietuviskom gatvem
Pagavau uz 45 eurus. Isvis man jos kazkaip daugiau nei vien tik batai
[/quote]
Sveiki, galiu ir aš pasidalinti savo patirtim dėl pretty ballerinas: iš Dolitos esu pirkus puse dydžio didesnes, nei įprastai nešioju, o iš javari.de siunčiausi savo dydžio ir, sakyčiau, atitinka (norėtųsi net kad būtų šiek tiek mažesnės)