Labas rytas,
Eglinaini, net neabejoju, kad viskas bus gerai. Aš irgi pergyvenau, kai savąja vežiau, o merginos mane ramino. Parašykit, kai parsivešit
Na va ... Namuose vėl miauksys jau porą valandžiukių ... Stovėjau ryte prie klinikos durų dar kai nė nebuvo jie atsidarę , kaip skaant nepasikuklinau atlėkt anksčiausiai
Viskas gerai su juo, žinojau,kad taip turi būti, nes ne vieną kastraciją šeškam apturėję esame, tik katinėliui savo asmeniniui pirmą kart, tai gal dėl to ,kažkoks kirmina smane griaužė
Šeip jau labai moka parodyti,kad dabar jis "pasaulio ligonis", meilės reikia daug, užuojautos ir t.t sakau eik ilsėtis, bet ne, iš paskos kaip uodegaitė visur .. Žodžiu, dabar dūšia ,kaip sakant, vėl mano rami
Viskas gerai su juo, žinojau,kad taip turi būti, nes ne vieną kastraciją šeškam apturėję esame, tik katinėliui savo asmeniniui pirmą kart, tai gal dėl to ,kažkoks kirmina smane griaužė
Šeip jau labai moka parodyti,kad dabar jis "pasaulio ligonis", meilės reikia daug, užuojautos ir t.t sakau eik ilsėtis, bet ne, iš paskos kaip uodegaitė visur .. Žodžiu, dabar dūšia ,kaip sakant, vėl mano rami
Na, kaip sakoma, kai prie šono jau, tai tikrai ramiau
Eglinaini - tikiuosi katinukas jau pamiršo visas skriaudas ir toliau mėgausis gyvenimu
ŽF - nuostabūs mažiukai. Hello Kity man mieliausia, nes pati turiu tokio švelnaus veidelio mergytę - katytę Smagu, kad visi taip greitai randa mylinčius namus
Šiandien Fibytei ištraukiau erkę - fiau fiau... Lėksiu pirkti lašiukų. Namo grįžta tik paėst ir nakvot - naujas ritualas - atsiranda, kai vaikai eina vakare praustis ir beveik šliaužiamuoju būdu slenka į vyresnėlės lovą. Tada kaip skudurėlis suglemba vidury ir miega iki ryto pas ją. Netgi galima kaip nori ją perguldyt, perdėliot - nepyksta Šeip tai nepaglostysi kai nenori, ant kelių nenulaikysi.. reikalai nesibaigiantys
ŽF - nuostabūs mažiukai. Hello Kity man mieliausia, nes pati turiu tokio švelnaus veidelio mergytę - katytę Smagu, kad visi taip greitai randa mylinčius namus
Šiandien Fibytei ištraukiau erkę - fiau fiau... Lėksiu pirkti lašiukų. Namo grįžta tik paėst ir nakvot - naujas ritualas - atsiranda, kai vaikai eina vakare praustis ir beveik šliaužiamuoju būdu slenka į vyresnėlės lovą. Tada kaip skudurėlis suglemba vidury ir miega iki ryto pas ją. Netgi galima kaip nori ją perguldyt, perdėliot - nepyksta Šeip tai nepaglostysi kai nenori, ant kelių nenulaikysi.. reikalai nesibaigiantys
Nu nieko sau!!!! O atgal nusiropste be problemu?
QUOTE(Odilija5 @ 2013 05 06, 21:13)
ji laipioja be pamastymų, tyliai sugalvoja kaip nulipt; aukštis neribojamas. Užtat namie gal dėl to baldų nedrasko.
Jai pirmas kartas buvo, tai gal dėl to kiek skyrė laikui pasiaiškint. Viena nelinksma proga gavo daugiau laisvės po kiemą pasibaškyt, tai nusitaikė ten kur jai reikėjo. :] Baltasis tai seniai kaime po kiemą visiškai laisvai vaikšto, bet per tiek metų kiek jį turim visiškai pasitenkina obelim ir į didžiuosius klevus nesikėsina. O šita iškart nuo maksimumo... :]
na, Kobrytė ne medyje, bet pasirodom
kai katė taip jaukiai įsitaisiusi, tiesiog neįmanoma praeit pro šalį jos nepaniurkius