Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Labas rytas,
Eglinaini, net neabejoju, kad viskas bus gerai. Aš irgi pergyvenau, kai savąja vežiau, o merginos mane ramino. Parašykit, kai parsivešit ax.gif
Atsakyti
Na va ... Namuose vėl miauksys jau porą valandžiukių ... Stovėjau ryte prie klinikos durų dar kai nė nebuvo jie atsidarę , kaip skaant nepasikuklinau atlėkt anksčiausiai blush2.gif

Viskas gerai su juo, žinojau,kad taip turi būti, nes ne vieną kastraciją šeškam apturėję esame, tik katinėliui savo asmeniniui pirmą kart, tai gal dėl to ,kažkoks kirmina smane griaužė blush2.gif

Šeip jau labai moka parodyti,kad dabar jis "pasaulio ligonis", meilės reikia daug, užuojautos ir t.t sakau eik ilsėtis, bet ne, iš paskos kaip uodegaitė visur .. Žodžiu, dabar dūšia ,kaip sakant, vėl mano rami blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Na, kaip sakoma, kai prie šono jau, tai tikrai ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Eglinaini - tikiuosi katinukas jau pamiršo visas skriaudas ir toliau mėgausis gyvenimu 4u.gif

ŽF - nuostabūs mažiukai. Hello Kity man mieliausia, nes pati turiu tokio švelnaus veidelio mergytę - katytę wub.gif Smagu, kad visi taip greitai randa mylinčius namus smile.gif

Šiandien Fibytei ištraukiau erkę - fiau fiau... Lėksiu pirkti lašiukų. Namo grįžta tik paėst ir nakvot - naujas ritualas - atsiranda, kai vaikai eina vakare praustis ir beveik šliaužiamuoju būdu slenka į vyresnėlės lovą. Tada kaip skudurėlis suglemba vidury ir miega iki ryto pas ją. Netgi galima kaip nori ją perguldyt, perdėliot - nepyksta lotuliukas.gif Šeip tai nepaglostysi kai nenori, ant kelių nenulaikysi.. reikalai nesibaigiantys smile.gif
Atsakyti
Tsakant... Zylė kaime
Atsakyti
Nu nieko sau!!!! O atgal nusiropste be problemu?
Atsakyti
Na kiek kebliau, su pamąstymais ir patrypčiojimais, bet nusiropštė :]
Atsakyti
hi patinka man tokios zylės biggrin.gif Sezonas atidarytas.

dar nuotrauka snieginė, bet esmė matosi. Fibi džiaugiasi, kad yra jos pasekėjų biggrin.gif
user posted image
ji laipioja be pamastymų, tyliai sugalvoja kaip nulipt; aukštis neribojamas. Užtat namie gal dėl to baldų nedrasko.
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2013 05 06, 21:13)
ji laipioja be pamastymų, tyliai sugalvoja kaip nulipt; aukštis neribojamas. Užtat namie gal dėl to baldų nedrasko.

Jai pirmas kartas buvo, tai gal dėl to kiek skyrė laikui pasiaiškint. Viena nelinksma proga gavo daugiau laisvės po kiemą pasibaškyt, tai nusitaikė ten kur jai reikėjo. :] Baltasis tai seniai kaime po kiemą visiškai laisvai vaikšto, bet per tiek metų kiek jį turim visiškai pasitenkina obelim ir į didžiuosius klevus nesikėsina. O šita iškart nuo maksimumo... :]
Atsakyti
jei jau tema 'katės medžiuose', pasirodom ir mes smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

na, Kobrytė ne medyje, bet pasirodom biggrin.gif
Atsakyti
kai katė taip jaukiai įsitaisiusi, tiesiog neįmanoma praeit pro šalį jos nepaniurkius smile.gif
Atsakyti