o vau kokia susiplojus Alita. net sunku nuspėt, koks tai gyvūnas
Dėkui už sveikinimus
labai labai miela nuotrauka, Kopka
Oi, Kopka, nuotrauka nereali
QUOTE(Kopka @ 2013 04 12, 12:47)
Aš su Alita primenam apie save.
grožių grožis
Kopka, o ausytė palinkus nuo paklodės svorio?
Dėkui mergaitės
Aha, nuo jos, čia paklodė su guma, tai matosi tik lakstantis kauburėlis po ja Beje, jūsiškės ausytės buvo užsilenkusios? Ar pasitaisė?
Eleonora, atnešu vakarykštės progos sveikinimus ir čia - su gimtadieniu! Ir ačiū, kad auginate pačius mieliausius padarėlius ant šio svieto
QUOTE(saintlina @ 2013 04 14, 22:32)
Kopka, o ausytė palinkus nuo paklodės svorio?
Aha, nuo jos, čia paklodė su guma, tai matosi tik lakstantis kauburėlis po ja Beje, jūsiškės ausytės buvo užsilenkusios? Ar pasitaisė?
Eleonora, atnešu vakarykštės progos sveikinimus ir čia - su gimtadieniu! Ir ačiū, kad auginate pačius mieliausius padarėlius ant šio svieto
QUOTE(Odilija5 @ 2013 04 09, 09:45)
Sekmadienį Fibytei suėjo metukai
Kokia damutė!!!
Papildyta:
QUOTE(Kopka @ 2013 04 12, 13:47)
Aš su Alita primenam apie save. Patalynės keitimas pas mus ilgas procesas, nes vien tik paklodę pakloti su tykančiu užpuoliku - reikalas rimtas
Kokia šauni pagalbininkė O jau Alitos akys...
Papildyta:
ŽYDROJI FĖJA, su gimimo diena!
Merginos, kur dingot visos? Ar kartu su rusiukais saule gaudot?
Labas vakarėlis.
Dėkoju už gimtadienio sveikinimus.
Pavėluoti sveikinimai katytei.
Odilija, tikrai daviau tokį vardą.
Alita Rusų melsvoji nulėpausė
Man atrodo, kad ne pas tave vieną patalynės keitimas ilgas procesas. Pas mane jis dar ilgesnis, nes kai supuola 4 maži, tai išvis...
Labas, Lolce.
Aš išlindau iš letargo miego. Bandysiu parodyt savo H vados kačiukų nuotraukas. Beje, jau visi mažyliai surado naujus namučius ir gegužę galės kraustytis.
Na, pasirodom...
Dėkoju už gimtadienio sveikinimus.
QUOTE(Odilija5 @ 2013 04 09, 09:45)
Lauksim ir naujų mažiukų nuotraukų čia. Rimtai davėte vardą Hello Kity?
Pavėluoti sveikinimai katytei.
Odilija, tikrai daviau tokį vardą.
QUOTE(Kopka @ 2013 04 12, 13:47)
Aš su Alita primenam apie save. Patalynės keitimas pas mus ilgas procesas, nes vien tik paklodę pakloti su tykančiu užpuoliku - reikalas rimtas.
Alita Rusų melsvoji nulėpausė
Man atrodo, kad ne pas tave vieną patalynės keitimas ilgas procesas. Pas mane jis dar ilgesnis, nes kai supuola 4 maži, tai išvis...
QUOTE(lolce @ 2013 04 23, 21:50)
Merginos, kur dingot visos? Ar kartu su rusiukais saule gaudot?
Labas, Lolce.
Aš išlindau iš letargo miego. Bandysiu parodyt savo H vados kačiukų nuotraukas. Beje, jau visi mažyliai surado naujus namučius ir gegužę galės kraustytis.
Na, pasirodom...
Hardys, Honey, Hello Kitty ir Hugo
Honey išvyksta į Angliją
Hardys išvyksta į Vilnių
Hello Kitty išvyksta į Vilnių
Hugo išvyksta į Šiaulius
Honey išvyksta į Angliją
Hardys išvyksta į Vilnių
Hello Kitty išvyksta į Vilnių
Hugo išvyksta į Šiaulius
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 04 24, 20:58)
Na, pasirodom...
Na, pasirodom...
Ir vardai, ir kačiukai -
ŽF, jau foto . Aš visiems atidarinėju ir rodau, koks grožis
QUOTE(Just Mammy @ 2013 04 24, 21:11)
Ir vardai, ir kačiukai -
Ačiū, brangute.
QUOTE(lolce @ 2013 04 24, 21:14)
ŽF, jau foto . Aš visiems atidarinėju ir rodau, koks grožis
Dėkoju, Lolce. Taip, be abejo, Fb kur kas daugiau nuotraukų. Ir tai dar nesudėjau, nes tikrai daug šį kartą.
Labas vakarėlis visoms !
Kaip laikotės visos, kaip nuotaikos atšilus orams?
Hello kitty... NU kažkas nerealaus superinis vardelis
Bet ,bent foto, tai man "į akį" kritęs labiausiai Hardys .. Toks pasiutėliškas velniukas, bent foto atrodo, labai žavus mažylis
O pas mus šiandien keista dienelė, palikom klinikoj savo miauksių kastracijai ir ryt ryte pasiimsim.. Kažkokie visokie keisti jausmai užplūdę, vis dar nesimiega, norisi greičiau pasiimti jį ir ,kad būtų jau namuose.. Niekur visgi priežiūra,kad ir po kastracijos , nebus geresnė nei namuose.. Tikiuosi greičiau sulaukti ryto ir skuosti pasiimti savo kniaukliuko.. Atrodytų tai tik kastracija, bet na, tas palikimas kažkur kitur, kai teko su visokiais gydytojais susidurti , man kažkodėl pasitikėjimo didelio nekelia, per daug viskam atsargi pasidariau.. Tikiuosi jau ten atsigavęs po narkozės jis ir išlauks labai nestresuodamas ryto ir mūsų atvažiuojant...
Kaip laikotės visos, kaip nuotaikos atšilus orams?
Hello kitty... NU kažkas nerealaus superinis vardelis
Bet ,bent foto, tai man "į akį" kritęs labiausiai Hardys .. Toks pasiutėliškas velniukas, bent foto atrodo, labai žavus mažylis
O pas mus šiandien keista dienelė, palikom klinikoj savo miauksių kastracijai ir ryt ryte pasiimsim.. Kažkokie visokie keisti jausmai užplūdę, vis dar nesimiega, norisi greičiau pasiimti jį ir ,kad būtų jau namuose.. Niekur visgi priežiūra,kad ir po kastracijos , nebus geresnė nei namuose.. Tikiuosi greičiau sulaukti ryto ir skuosti pasiimti savo kniaukliuko.. Atrodytų tai tik kastracija, bet na, tas palikimas kažkur kitur, kai teko su visokiais gydytojais susidurti , man kažkodėl pasitikėjimo didelio nekelia, per daug viskam atsargi pasidariau.. Tikiuosi jau ten atsigavęs po narkozės jis ir išlauks labai nestresuodamas ryto ir mūsų atvažiuojant...