Sveikutės
Šiandien FB pamačiau savo mergytės Fainos nuotrauką iš Suomijos. Ji dalyvavo parodoje. Laukiu, nesulaukiu vakaro, kuomet šeimininkė parašys kaip jai sekėsi. Nukniaukiau nuotrauką ir noriu parodyti jums.
Faina parodoje Suomijoje
ŽF, Faina tikrai faina
Jovitele, o kur dabar katulis?
Jovitele, o kur dabar katulis?
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 27, 13:38)
labai graži katytė
O kaip sekasi visas mano simpatijas kadaise užkariavusiai Elektrai?
QUOTE(Dukati @ 2013 03 27, 17:01)
ŽF, Faina tikrai faina
Ačiū labai. Ji vadoje buvo gražiausia, todėl gavo tokį vardą. Dabar tikriausiai suomiškai miauksi.
QUOTE(saintlina @ 2013 03 27, 18:56)
labai graži katytė
Ačiū, saulele.
Electra gyvena kaip ponia, morčiai nekankina. Šeimininkai gyvena nuosavame name, po kiemą gastroliuoja, mylima, ko daugiau reik...
Nežinau ar rodžiau, parodysiu jos nuotraukų.
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 27, 19:24)
Dabar tikriausiai suomiškai miauksi.
Electra gyvena kaip ponia, morčiai nekankina. Šeimininkai gyvena nuosavame name, po kiemą gastroliuoja, mylima, ko daugiau reik...
Suomijoj gerai
Electrai irgi pasisekė, geras katiniškas gyvenimas Ji Lietuvoj?
Ačiū už foto Nuostabi katytė
QUOTE(saintlina @ 2013 03 27, 21:58)
Electrai irgi pasisekė, geras katiniškas gyvenimas Ji Lietuvoj?
Ačiū. Taip, ji Lietuvoj, Kaune.
ŽYDROJI FĖJA, nuostabios katytės!
Mano simpatijas užkariavo Faina....
Papildyta:
Dukati, koks gražus Rydiko katiniškas gyvenimas!
Papildyta:
Eglinainis
o jau pozuotojas!
Papildyta:
Pavėluoti sveikinimai gražuolei Tiggy! Atrodo labai jaunatviškai
Koks grožis abisinukės!
Pas mus atvirkščiai: Ryža Akvai dažnokai duoda per nosį. Pilkoji sugebėjo net randą užsitarnauti... Bet miega viena šalia kitos, glaudžiai prisilietusios nugaromis, ėda kartu iš vieno bliudelio - va, ir spėk, ar čia rimtai mušasi, ar čia tokia iškreipta draugystė?
Mano simpatijas užkariavo Faina....
Papildyta:
Dukati, koks gražus Rydiko katiniškas gyvenimas!
Papildyta:
Eglinainis
o jau pozuotojas!
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2013 03 25, 00:59)
Pavėluoti sveikinimai gražuolei Tiggy! Atrodo labai jaunatviškai
QUOTE(moocho @ 2013 03 25, 00:59)
o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį )
Koks grožis abisinukės!
Pas mus atvirkščiai: Ryža Akvai dažnokai duoda per nosį. Pilkoji sugebėjo net randą užsitarnauti... Bet miega viena šalia kitos, glaudžiai prisilietusios nugaromis, ėda kartu iš vieno bliudelio - va, ir spėk, ar čia rimtai mušasi, ar čia tokia iškreipta draugystė?
Atsiprašau kad įsiveržiau į jūsų temą, bet ieškau Rusų mėlynojo kačiuko, nereikia nei dokumentų, nei čipsų, nei geros kilmės, tiesiog ieškau mažo kačiuko mergaitei va tokio kaip šioje nuotraukoje.
Žinau, kad yra atskira skelbimų tema, bet gal besidominčios šia konkrečia veisle galės man padėti.
Žinau, kad yra atskira skelbimų tema, bet gal besidominčios šia konkrečia veisle galės man padėti.
Sekite prieglaudu puslapius, pvz lese.lt, ten daznai siulomi pilki kaciukai.. Ir beje patarciau ieskoti ne visai jaunucio, ypac jei neturite "katiniskos" patirties ir mergaite pati dar mazamete.
Mergaitei 8 m. O namie yra tėtis veterinaras Jis tikrai mokės ir galės padėti mergaitei išmokti rūpintis katėmis. Mama didžioji kačių mylėtoja nuo vaikystės, auginusi ne vieną katiną. Ačiū už patarimą dėl Lesės.
Sveiki visi katinukų gerbėjai Turbūt visi ruošiatės šventėms
Na o mes jau pasiruošėm, aišku be katinėlio pagalbos niekaip nebūčiau pasiruošusi
Visiems linksmų ir jaukių Šv. Velykų
Na o mes jau pasiruošėm, aišku be katinėlio pagalbos niekaip nebūčiau pasiruošusi
Visiems linksmų ir jaukių Šv. Velykų