Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

ŽYDROJI FĖJA * LT, parašykit savo elektroninį paštą į až, nes nežinau kokiu adresu viską atsiųst smile.gif

Dėl gėlyčių tai gal ir kvailokai skambės, bet ėmėmės jau visko ko tik sugebėjom, nes pusę neveikė patarimų ir iš čia, ir dar iš kitur.. Aplink gėlytes ir ant jų pačių prikarpiau lipnios juostelės gabaliukų ir apdėliojau aplink vazonus ir ant pačių gėlių. Atrodo tikrai mano augalai kvailai - įspūdingai biggrin.gif , bet esmė,kad iki šiolei stovi nepaliesti ,nes buvo katašnikovas prilipęs jau , ir gyvuoja smile.gif

Labai graži Jūsų Aktios spalvytė smile.gif ir katulė pati pozuotoja puiki smile.gif

O dėl energijos ,kol mažas katinukas tai jo.. Pati turiu gyvą sidabrą namie, bet aš tokio ir norėjau, tai ramybės namie tikrai ilgai nebus dar ir pas Jus hi smile.gif tiesiog prie to priprast reik ir kitaip jau neįsivaizduoji,kad gali būti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hi )
Mum jis taip pat patinka. O žmonės, kurie priglaudė iš gatvės  mums pradžioje nepasakė apie skirtingas akis manydami, kad persigalvosim. biggrin.gif

Geriau priminkit nuo kokio amžiaus skiepijami.  smile.gif

Jei tarp kilmingųjų tokie kačiukai gimsta, tada jų kaina išauga. Tai egzotika biggrin.gif

Pirmą skiepą mano kačiukai gauna 2 mėn amžiaus, antrąjį po mėnesio. Tik nepamirškit 10 d. prieš skiepą suduot vaistukų nuo helmintų. mirksiukas.gif

QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 20, 10:33)
ŽYDROJI FĖJA * LT, parašykit savo elektroninį paštą į až, nes nežinau kokiu adresu viską atsiųst  smile.gif

Aplink gėlytes ir ant jų pačių prikarpiau lipnios juostelės gabaliukų ir apdėliojau aplink vazonus ir ant pačių gėlių. Atrodo tikrai mano augalai kvailai -  įspūdingai 

Labai graži Jūsų Aktios spalvytė   smile.gif

Eglinaini, rast mano el pašto adresą tikrai nesudėtinga, įeinat į svetainę ir randat. mirksiukas.gif biggrin.gif Na, galiu supaprastint, kad nereiktų ieškot. mirksiukas.gif zydrojifejalt@gmail.com

Įsivaizduoju kaip juokingai atrodo gėlytės aplinkiniams. lotuliukas.gif

Ačiū už komplimentus mano Aktiai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 20 kovo 2013 - 14:47
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 20, 10:33)
tai ramybės namie tikrai ilgai nebus dar ir pas Jus hi smile.gif tiesiog prie to priprast reik

Priprasim. smile.gif Tiesiog man pačiai pasirodė, kad šio katuko elgesys skiriasi, nors ir pirmasis "nepėščias".

QUOTE(lolce @ 2013 03 20, 08:49)
Hi, mes savąją skiepijom  4 mėnesių.

QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 20, 15:45)
Pirmą skiepą mano kačiukai gauna 2 mėn amžiaus, antrąjį po mėnesio. Tik nepamirškit 10 d. prieš skiepą suduot vaistukų nuo helmintų.  mirksiukas.gif

Dėkui už atsakymus, kažkur įskaičiau apie 3 mėn., todėl ir kiek pasimečiau (nes 3 dar neturi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 kovo 2013 - 15:35
smile.gif+2013 03 20, 16:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 03 20, 16:33)
Dėkui už atsakymus, kažkur įskaičiau apie 3 mėn., todėl ir kiek pasimečiau (nes 3 dar neturi).

Tai dabar pats laikas skiepyti, po to po mėnesio pakartot, tik + pasiutligės skiepas. Na, o paskui tik po metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, rusiukų mylėtojos 4u.gif
seniai buvau užsukus, tai žiūriu i tema nauja thumbup.gif
Žydroji Fėja, kaip visada nuostabūs namai wub.gif (mano senas nikas buvo Kristabelly), tai jei nesunku kitam koliaže pakeiskit ant nuotraukytės blush2.gif
kaip smagu atėjusm atyti tiek pilkiukų nuotraukyčių ir naujai prisijungusių augintojų thumbup.gif
pas mus naujienų kaip ir nėra rolleyes.gif gyvena Rydikas po senovei, laksto laimingas po namus ir saugosi mažosios šeimos narės, kuri pradėjusi šliaužti stengiasi jį pagauti smile.gif pasirodo be reikalo pergyvenau būdama nestuke.gif - paaiškėjo, kad mūsų kailiniuotis labai tolerantiškas ir pakantus thumbup.gif

Pasirodom, kad nepamirštumėt:
labai dažnai kailiniuotislenda po sofa, kad išvengtų mažų kibių rankyčių:
user posted image

Papildyta:
naujai atrastas guolis - nebenaudojamas lopšys biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą thumbup.gif čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,visiems,

pas mus saulės vonios nuo pat ankstaus ryto..Visą rytą katašnikovas visokiom pozom bandė parodyt,kad jam jiegelė cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu 4u.gif

Dukati , kokia jūsų katanuko nosė faina, ten ,kur tamsi tokia.. Kažkodėl mintys tokios iškart pamačius - noris jam į ją įgnybt blush2.gif Dėl tolerantiškumo tai labai pasisekė jums, smagu,kad šitoks žvėriukas su jumis, nes ne kartą tekę ir susidurt ir matyt, ir skaitinėti,kad neretai problemų būna,kai atkeliauja mažiukas ir gyvūnai namuose.. O gal vėlgi tai ir nuo auklėjimo priklauso ir kaip paruoši žvėriuką prieš ateinant mazgiui?
Atsakyti
nauja Kobrytės vieta ax.gif

user posted image
Atsakyti
fainuoliai katinėliai wub.gif Ir vietos, ir pozos thumbup.gif
Atsakyti
kažkaip pražiopsojau naują temą g.gif
sveikos 4u.gif

mes tuo tarpu su Tiggy jos garbingą penkmetį atšventėm biggrin.gif
user posted image

o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių doh.gif (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį biggrin.gif )
user posted image

hi, wow - na nerealūs pas jus abu katukai, bus labai įdomu pamatyti juos vienoj fotkėj bigsmile.gif arba kas iš panelės Konklavos išaugs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukati @ 2013 03 21, 12:00)
Žydroji Fėja, kaip visada nuostabūs namai  wub.gif (mano senas nikas buvo Kristabelly), tai jei nesunku kitam koliaže pakeiskit ant nuotraukytės

Pasirodom, kad nepamirštumėt:
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą, čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę

Dukati, pataisiau, sekančioj temoj būsi nauju nicu. mirksiukas.gif Tik gaila, kad ir visą koliažą reiks perdarinėt, daug darbo... g.gif ax.gif

Nuostabi nuotrauka, tos stebėtojas wub.gif , kaip iš sargybinio bokštelio. biggrin.gif

QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 22, 13:02)
pas mus saulės vonios nuo pat ankstaus ryto.

ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu.

Po žiemos visi katinai, ir ne tik katinai pasiilgę saulės spindulių. Vartosi visom pozom, nori, kad kiekvienas kailio lopinėlis būtų pašildytas. lotuliukas.gif

Tik nepamiršk, nes liksit neįtraukti. mirksiukas.gif

QUOTE(lolce @ 2013 03 23, 16:07)
nauja Kobrytės vieta.

Kur čia ji įsipatoginus, vazoj?

QUOTE(moocho @ 2013 03 25, 00:59)
mes tuo tarpu su Tiggy jos garbingą penkmetį atšventėm

o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių doh.gif (iškart po šito momento  kai kas gavo į nosį.

Tuomet pavėluoti sveikinimai penkmečio proga! happybday.gif
Mano Foma kovo 29 d. švęs 4 m. Dar ne jubiliejus, bet pasveikinsiu, nupirksiu skanėstų, kuriuos labai mėgsta. biggrin.gif
Kiek suprantu, tos artimos draugystės tarp jūsų katyčių jau ir nebus, gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 26 kovo 2013 - 12:42
QUOTE(moocho @ 2013 03 24, 23:59)

sveikinam 4u.gif 4u.gif

Kokios dar visos jaunos katytės wub.gif Mano senjora šį mėnesį jau dvylikto gimtadienio sulaukė..
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 22, 12:02)
Dukati , kokia jūsų katanuko nosė faina, ten ,kur tamsi tokia.. Kažkodėl mintys tokios iškart pamačius - noris jam į ją įgnybt  blush2.gif  Dėl tolerantiškumo tai labai pasisekė jums, smagu,kad šitoks žvėriukas su jumis, nes ne kartą tekę ir susidurt ir matyt, ir skaitinėti,kad neretai problemų būna,kai atkeliauja mažiukas ir gyvūnai namuose.. O gal vėlgi tai ir nuo auklėjimo priklauso ir kaip paruoši žvėriuką prieš ateinant mazgiui?

manau, kad daug kas nuo bendro auklėjimo priklauso...

QUOTE(moocho @ 2013 03 24, 23:59)
kažkaip pražiopsojau naują temą g.gif
sveikos 4u.gif

su gražia sukaktim, šią gražuolę sveikina Rydikas 4u.gif

QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 26, 12:39)
Dukati, pataisiau, sekančioj temoj būsi nauju nicu.  mirksiukas.gif Tik gaila, kad ir visą koliažą reiks perdarinėt, daug darbo... g.gif  ax.gif

manau nieko tokio, jei koliaže liksiu ir senuoju niku mirksiukas.gif vis tiek kai kažkada atnaujinsit, tai tuomet, o gal ir katinukus kas keis paradinėse foto mirksiukas.gif
Atsakyti