ŽYDROJI FĖJA * LT, parašykit savo elektroninį paštą į až, nes nežinau kokiu adresu viską atsiųst
Dėl gėlyčių tai gal ir kvailokai skambės, bet ėmėmės jau visko ko tik sugebėjom, nes pusę neveikė patarimų ir iš čia, ir dar iš kitur.. Aplink gėlytes ir ant jų pačių prikarpiau lipnios juostelės gabaliukų ir apdėliojau aplink vazonus ir ant pačių gėlių. Atrodo tikrai mano augalai kvailai - įspūdingai , bet esmė,kad iki šiolei stovi nepaliesti ,nes buvo katašnikovas prilipęs jau , ir gyvuoja
Labai graži Jūsų Aktios spalvytė ir katulė pati pozuotoja puiki
O dėl energijos ,kol mažas katinukas tai jo.. Pati turiu gyvą sidabrą namie, bet aš tokio ir norėjau, tai ramybės namie tikrai ilgai nebus dar ir pas Jus hi tiesiog prie to priprast reik ir kitaip jau neįsivaizduoji,kad gali būti
QUOTE(hi )
Mum jis taip pat patinka. O žmonės, kurie priglaudė iš gatvės mums pradžioje nepasakė apie skirtingas akis manydami, kad persigalvosim.
Geriau priminkit nuo kokio amžiaus skiepijami.
Geriau priminkit nuo kokio amžiaus skiepijami.
Jei tarp kilmingųjų tokie kačiukai gimsta, tada jų kaina išauga. Tai egzotika
Pirmą skiepą mano kačiukai gauna 2 mėn amžiaus, antrąjį po mėnesio. Tik nepamirškit 10 d. prieš skiepą suduot vaistukų nuo helmintų.
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 20, 10:33)
ŽYDROJI FĖJA * LT, parašykit savo elektroninį paštą į až, nes nežinau kokiu adresu viską atsiųst
Aplink gėlytes ir ant jų pačių prikarpiau lipnios juostelės gabaliukų ir apdėliojau aplink vazonus ir ant pačių gėlių. Atrodo tikrai mano augalai kvailai - įspūdingai
Labai graži Jūsų Aktios spalvytė
Aplink gėlytes ir ant jų pačių prikarpiau lipnios juostelės gabaliukų ir apdėliojau aplink vazonus ir ant pačių gėlių. Atrodo tikrai mano augalai kvailai - įspūdingai
Labai graži Jūsų Aktios spalvytė
Eglinaini, rast mano el pašto adresą tikrai nesudėtinga, įeinat į svetainę ir randat. Na, galiu supaprastint, kad nereiktų ieškot. zydrojifejalt@gmail.com
Įsivaizduoju kaip juokingai atrodo gėlytės aplinkiniams.
Ačiū už komplimentus mano Aktiai.
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 20, 10:33)
tai ramybės namie tikrai ilgai nebus dar ir pas Jus hi tiesiog prie to priprast reik
Priprasim. Tiesiog man pačiai pasirodė, kad šio katuko elgesys skiriasi, nors ir pirmasis "nepėščias".
QUOTE(lolce @ 2013 03 20, 08:49)
Hi, mes savąją skiepijom 4 mėnesių.
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 20, 15:45)
Pirmą skiepą mano kačiukai gauna 2 mėn amžiaus, antrąjį po mėnesio. Tik nepamirškit 10 d. prieš skiepą suduot vaistukų nuo helmintų.
Dėkui už atsakymus, kažkur įskaičiau apie 3 mėn., todėl ir kiek pasimečiau (nes 3 dar neturi).
+2013 03 20, 16:33-->
Tai dabar pats laikas skiepyti, po to po mėnesio pakartot, tik + pasiutligės skiepas. Na, o paskui tik po metų.
QUOTE(hi @ 2013 03 20, 16:33)
Dėkui už atsakymus, kažkur įskaičiau apie 3 mėn., todėl ir kiek pasimečiau (nes 3 dar neturi).
Tai dabar pats laikas skiepyti, po to po mėnesio pakartot, tik + pasiutligės skiepas. Na, o paskui tik po metų.
Sveikos, rusiukų mylėtojos
seniai buvau užsukus, tai žiūriu i tema nauja
Žydroji Fėja, kaip visada nuostabūs namai (mano senas nikas buvo Kristabelly), tai jei nesunku kitam koliaže pakeiskit ant nuotraukytės
kaip smagu atėjusm atyti tiek pilkiukų nuotraukyčių ir naujai prisijungusių augintojų
pas mus naujienų kaip ir nėra gyvena Rydikas po senovei, laksto laimingas po namus ir saugosi mažosios šeimos narės, kuri pradėjusi šliaužti stengiasi jį pagauti pasirodo be reikalo pergyvenau būdama - paaiškėjo, kad mūsų kailiniuotis labai tolerantiškas ir pakantus
Pasirodom, kad nepamirštumėt:
labai dažnai kailiniuotislenda po sofa, kad išvengtų mažų kibių rankyčių:
Papildyta:
naujai atrastas guolis - nebenaudojamas lopšys
Papildyta:
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę
seniai buvau užsukus, tai žiūriu i tema nauja
Žydroji Fėja, kaip visada nuostabūs namai (mano senas nikas buvo Kristabelly), tai jei nesunku kitam koliaže pakeiskit ant nuotraukytės
kaip smagu atėjusm atyti tiek pilkiukų nuotraukyčių ir naujai prisijungusių augintojų
pas mus naujienų kaip ir nėra gyvena Rydikas po senovei, laksto laimingas po namus ir saugosi mažosios šeimos narės, kuri pradėjusi šliaužti stengiasi jį pagauti pasirodo be reikalo pergyvenau būdama - paaiškėjo, kad mūsų kailiniuotis labai tolerantiškas ir pakantus
labai dažnai kailiniuotislenda po sofa, kad išvengtų mažų kibių rankyčių:
Papildyta:
naujai atrastas guolis - nebenaudojamas lopšys
Papildyta:
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę
Laba diena,visiems,
pas mus saulės vonios nuo pat ankstaus ryto..Visą rytą katašnikovas visokiom pozom bandė parodyt,kad jam jiegelė
ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu
Dukati , kokia jūsų katanuko nosė faina, ten ,kur tamsi tokia.. Kažkodėl mintys tokios iškart pamačius - noris jam į ją įgnybt Dėl tolerantiškumo tai labai pasisekė jums, smagu,kad šitoks žvėriukas su jumis, nes ne kartą tekę ir susidurt ir matyt, ir skaitinėti,kad neretai problemų būna,kai atkeliauja mažiukas ir gyvūnai namuose.. O gal vėlgi tai ir nuo auklėjimo priklauso ir kaip paruoši žvėriuką prieš ateinant mazgiui?
pas mus saulės vonios nuo pat ankstaus ryto..Visą rytą katašnikovas visokiom pozom bandė parodyt,kad jam jiegelė
ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu
Dukati , kokia jūsų katanuko nosė faina, ten ,kur tamsi tokia.. Kažkodėl mintys tokios iškart pamačius - noris jam į ją įgnybt Dėl tolerantiškumo tai labai pasisekė jums, smagu,kad šitoks žvėriukas su jumis, nes ne kartą tekę ir susidurt ir matyt, ir skaitinėti,kad neretai problemų būna,kai atkeliauja mažiukas ir gyvūnai namuose.. O gal vėlgi tai ir nuo auklėjimo priklauso ir kaip paruoši žvėriuką prieš ateinant mazgiui?
nauja Kobrytės vieta
fainuoliai katinėliai Ir vietos, ir pozos
kažkaip pražiopsojau naują temą
sveikos
mes tuo tarpu su Tiggy jos garbingą penkmetį atšventėm
o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį )
hi, wow - na nerealūs pas jus abu katukai, bus labai įdomu pamatyti juos vienoj fotkėj arba kas iš panelės Konklavos išaugs
sveikos
o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį )
hi, wow - na nerealūs pas jus abu katukai, bus labai įdomu pamatyti juos vienoj fotkėj arba kas iš panelės Konklavos išaugs
QUOTE(Dukati @ 2013 03 21, 12:00)
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą, čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę
ir pastebėjau, kad kai išeina į lauką, tai elgiasi labai tvarkingai - kaip šuniukas laksto tik po mūsų kiemą, čia viena iš žiemos akimirkų, kai tupėdavo medy ir stebėdavo gatvę
Dukati, pataisiau, sekančioj temoj būsi nauju nicu. Tik gaila, kad ir visą koliažą reiks perdarinėt, daug darbo...
Nuostabi nuotrauka, tos stebėtojas , kaip iš sargybinio bokštelio.
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 22, 13:02)
pas mus saulės vonios nuo pat ankstaus ryto.
ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu.
ŽYDROJI FĖJA * LT , ką aš žinau, mačiau aš tą adresą, bet galvojau patikslinsiu, gal ne tuo adresu po to nusiųsiu.
Po žiemos visi katinai, ir ne tik katinai pasiilgę saulės spindulių. Vartosi visom pozom, nori, kad kiekvienas kailio lopinėlis būtų pašildytas.
Tik nepamiršk, nes liksit neįtraukti.
QUOTE(lolce @ 2013 03 23, 16:07)
nauja Kobrytės vieta.
Kur čia ji įsipatoginus, vazoj?
QUOTE(moocho @ 2013 03 25, 00:59)
o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį.
o čia ponia ramybė trukdoma kažkokių kvailų jauniklių (iškart po šito momento kai kas gavo į nosį.
Tuomet pavėluoti sveikinimai penkmečio proga!
Mano Foma kovo 29 d. švęs 4 m. Dar ne jubiliejus, bet pasveikinsiu, nupirksiu skanėstų, kuriuos labai mėgsta.
Kiek suprantu, tos artimos draugystės tarp jūsų katyčių jau ir nebus, gaila...
QUOTE(moocho @ 2013 03 24, 23:59)
sveikinam
Kokios dar visos jaunos katytės Mano senjora šį mėnesį jau dvylikto gimtadienio sulaukė..
QUOTE(Eglinainis @ 2013 03 22, 12:02)
manau, kad daug kas nuo bendro auklėjimo priklauso...
QUOTE(moocho @ 2013 03 24, 23:59)
kažkaip pražiopsojau naują temą
sveikos
sveikos
su gražia sukaktim, šią gražuolę sveikina Rydikas
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 26, 12:39)
Dukati, pataisiau, sekančioj temoj būsi nauju nicu. Tik gaila, kad ir visą koliažą reiks perdarinėt, daug darbo...
manau nieko tokio, jei koliaže liksiu ir senuoju niku vis tiek kai kažkada atnaujinsit, tai tuomet, o gal ir katinukus kas keis paradinėse foto