Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 10:43)
Viliana, jūs gal visai neseniai katytę parsivežėt ir ji dar neprisitaikė prie jūsų namų tvarkos? Po kurio laiko tikriausiai apsipras katytė, ūgtels, prisiderins.
Maniškės kai dvi buvo, tai joms žmonių kompanija žaidimams nelabai reikalinga. Siusdavo abi kada susimaniusios, pagal savo grafiką. O kai katytė viena, žaidimų draugai bus vaikai  smile.gif Prie jų ir turėtų prisiderinti.

4u.gif jo, dar net savaites nera, viskas bus gerai, va nagucius tik pakirpti reikia smile.gif
Atsakyti
Labs rytas 4u.gif
Kokios smagios diskusijos kunkuliuoja temuteje smile.gif

Norejau paklausti, ar verta pirkti didele draskykle??? nusiziurejusi viena, jau ir uzsisakiau, bet pradejau dvejoti ar laipios maniske g.gif , nors taip tai eina visur kaip torpeda biggrin.gif Buvau nupirkusi guoli, tai net i ta puse ziuret nenorejo, nu gal su draskykle bu kitaip
Stai kokia bus maniske draskykle smile.gif

http://www.part.lt/i...4567ed88511.jpg

o stai ir mano grozis smile.gif

http://www.part.lt/i...dfb7732d118.jpg
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 11 19, 11:24)
Labs rytas 4u.gif

Norejau paklausti,  ar verta pirkti didele draskykle??? nusiziurejusi viena, jau ir uzsisakiau, bet pradejau dvejoti ar laipios maniske g.gif , nors taip tai eina visur kaip torpeda biggrin.gif  Buvau nupirkusi guoli, tai net i ta puse ziuret nenorejo, nu gal su draskykle bu kitaip
Stai kokia bus maniske draskykle  smile.gif

o stai ir mano grozis  smile.gif

http://www.part.lt/i...dfb7732d118.jpg

turim namie net 3, ne 4 draskykles, viena didesne, mazesne, maza ir ant sienos, kiekviename kambaryje pastateme, nei ji naudoja nei ka doh.gif vis nesu rodau, kad nagus reikia galastyt, nors sake veiseja, kad naudojasi ja pas save, na tikiuosi dar naudosis, nes kolkas visur kitur pasigalanda nagucius.

Gulta ir mes turime, tik as pati pasiuvau, gerai,k ad nepirkau irgi, nes neziuri ir maniske i ta puse, cia matyt tos naudojasi kates, kurios daugiau tinginiukes ir megejos pasnausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2014 11 19, 10:42)
turim namie net 3, ne 4 draskykles, viena didesne, mazesne, maza ir ant sienos, kiekviename kambaryje pastateme, nei ji naudoja nei ka  doh.gif  vis nesu rodau, kad nagus reikia galastyt, nors sake veiseja, kad naudojasi ja pas save, na tikiuosi dar naudosis, nes kolkas visur kitur pasigalanda nagucius.

Gulta ir mes turime, tik as pati pasiuvau, gerai,k ad nepirkau irgi, nes neziuri ir maniske i ta puse, cia matyt tos naudojasi kates, kurios daugiau tinginiukes ir megejos pasnausti smile.gif

Mes turim mazute draskykle, tai ji kartas nuo karto vis pagalna nagucius, o geriausia- tai fotelis, gerai, kad ne naujas, tai net negaila biggrin.gif
Atsakyti
Maniškės draskyklėmis irgi nesinaudoja. Bet vėlgi - jos laksto lauke, nagus pasigalanda.
Bet net ir bute gyvendamos mieliau durų staktas nagais akėdavo smile.gif
Atsakyti
Nu kaip bus taip bus, preke ja uzsakyta, nesinaudos, bus kambario puosmena biggrin.gif , bet turiu vilti, jog laipios ji ten, nes maniske i lauka neina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 11 19, 10:24)

o stai ir mano grozis  smile.gif

labai super draskyklė thumbup.gif Man rodos, tokia turėtų patikt, nes čia ne šiaip priėjus nagus pakasyt, o gerokai pasilakstyt aukštyn-žemyn galima.

Katė gražuolė wub.gif
Atsakyti
mes tai stalo koja apvyniojom stora virve- tai tokia draskyklė naudojama thumbup.gif . Manau kad katinai nemėgsta nestabilių draskyklių- tokių kurios juda. O stalas praktiškai nepajudinamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 11:01)
labai super draskyklė  thumbup.gif  Man rodos, tokia turėtų patikt, nes čia ne šiaip priėjus nagus pakasyt, o gerokai pasilakstyt aukštyn-žemyn galima.

Katė gražuolė  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2014 11 19, 12:01)
mes tai stalo koja apvyniojom stora virve- tai tokia draskyklė naudojama  thumbup.gif . Manau kad katinai nemėgsta nestabilių draskyklių- tokių kurios juda. O stalas praktiškai nepajudinamas smile.gif

thumbup.gif va cia tai ideja
Atsakyti
Mūsiškis kuo puikiausiai naudojasi draskykle, bet mėgsta ir seną sofą. Buvom netyčia sulaužę draskykle ir ji buvo nestabili, tai nesidraskydavo, dabar vyras sutaisė ir vėl viskas ok.

"Namelis" pas mus naudojamas tik jo žaislams sudėt, bet radau info, kad katės tiesiog nemėgsta gulėt ant žemės. Kas turit gultukus, pabandykit užkelt aukščiau. Tiesa, nusipirkom naują kilimą, tai mūsų katinėlis, visai mielai ant jo miega, bet tik ryte, kai išspiriu netyčia iš lovos. O labiausiai mėgstama gulėjimo vieta, jei ne naktis ant palangės, ant viršutinės spintos lentynos, ant suolelio prie radiatoriaus (po remonto šis daiktas niekaip nerado savo vietos, tai matyt liks kaip katino suolelis).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 17, 21:31)
gal šeštadienį buvo, o sekmadienį jau ne. Šiaip jos ir dairiausi, bet..

Saintlina, buvau abi dienas. mirksiukas.gif Kaip gaila, kad nesusipažinom asmeniškai. verysad.gif Pirmą dieną buvau viena iš rusiukų veisėjų, išstatinėjau Iris ir Charovnitsą. Antrą dieną dar rusiukas berniukas buvo, tik aš jo šeimininkės nepažįstu.

QUOTE(Denira76 @ 2014 11 19, 11:24)
Labs rytas 4u.gif

Norejau paklausti,  ar verta pirkti didele draskykle???

Nusižiūrėjot puikios kokybės draskyklę. Jei įsigysit draskyklę iš SUPERKATĖ - neapsiriksit. Tikrai stabili ir kokybiška! Pati tokią katinui nupirkus. O katinas sveria 5 kg. Atlaiko. Į lizdelį sugula net trys ir lankas nenulinksta.

user posted image

user posted image

user posted image

Vieni mano kačiukų šeimininkai štai kaip sugalvojo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 20 lapkričio 2014 - 12:33