Denira - smagu, kad viskas tvarkosi po operacijos. Greitai pamirš katytė.
Jo, šios veislės judrumas mane ir veža. Fibi išsigelbėjimas - laukas, ji kaip torpeda lipa į medžius, karstosi tvorom, draugauja su visai kaimynais - šeimininkai bendravimo poreikų nepatenkina Nuotraukoj matosi ir "komunikabilumo" pasekmė - išdrėkstas gabalytis ausies. Jau užgijo, nedaug matosi. Bet panelei labai reikia sekioti visus katinus - vdrug kažkuris ims ir susidraugaus Na tai kai jau kuris atsisuka, tai ir gauna į kailį manoji...
Dabar kažko vėl imant ant rankų kniauksi, muistosi - matyt bus kas koją suspaudęs ar ką Nors nešlubuoja, jokių kitų požymių, tai niekaip neištiriu, kas nutiko..
Fibs dėkoja už komplimentus
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 08, 17:04)
Denira - smagu, kad viskas tvarkosi po operacijos. Greitai pamirš katytė.
Jo, šios veislės judrumas mane ir veža. Fibi išsigelbėjimas - laukas, ji kaip torpeda lipa į medžius, karstosi tvorom, draugauja su visai kaimynais - šeimininkai bendravimo poreikų nepatenkina Nuotraukoj matosi ir "komunikabilumo" pasekmė - išdrėkstas gabalytis ausies. Jau užgijo, nedaug matosi. Bet panelei labai reikia sekioti visus katinus - vdrug kažkuris ims ir susidraugaus Na tai kai jau kuris atsisuka, tai ir gauna į kailį manoji...
Dabar kažko vėl imant ant rankų kniauksi, muistosi - matyt bus kas koją suspaudęs ar ką Nors nešlubuoja, jokių kitų požymių, tai niekaip neištiriu, kas nutiko..
Vargsiuke Mes gyvename bute, kuomet praveriam buto duris, musiske niekad nepraleidzia progos, kaip mat sauna i lauka, vaikiausi viena diena pusvalandi po kiema kol pagavau . Taip tai mes ja bijome paleisti viena, vedziodavau su pavadeliu, vat kaip gyvensime name, tuomet gal bus drasiau, tu zmoniu maziau aplinkui, gal tuomet leisiu i lauka ir viena. Nezinau kaip jusiskes katytes, bet nuo mano Deizes kencia mano orchidejos numeta ir numeta nuo palangiu, nespeju persodinti. Kaimyne cia kada klause, ka as darau orchidejom, kad taip graziai zydi praktiskai istisus metus, sakau isigykit rusu melynaja katyte ir pas jus taip zydes geles, nes persodinu vos ne kas savaite
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 08, 17:04)
.....
ar Fibi vis dar tokia pat gastrolierė? Ar jau nebetenka pas tolimus kaimynus ieškot?
Katė gražuolė
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 09, 07:49)
Nezinau kaip jusiskes katytes, bet nuo mano Deizes kencia mano orchidejos numeta ir numeta nuo palangiu, nespeju persodinti.
ne, maniškės nuo palangių nieko nenumeta, labai grakščiai apeina. Betgi jos kada susigalvojusios gali išlėkti į lauką, palangės nebe tokios aktualios kaip bute..
Esu ir aš vieną orchidėją persodinus, bet dar visai mažiukė Fibi buvo. Nieko nėra prizbitkinus kažkaip. Gal iš tikro dėl to, kad lauke yra kur išsilieti? Bet jau geriau man visas orchidėjas persodint, negu pasitikt su vovere dantyse....
O kad gastroliuoja tai tikrai, ir dabar. Tiesiog grįžta anksčiau, apie 20 val jau kur nors taisosi namie nakties miegui, tai šiek tiek ramiau. Ir dar žiauriai gerai, kad atidarius duris ir pašaukus, ji atbėga, kad ir kur bebūtų. Ne visada. Kartais tenka šukaut, ūbaut gerklę paleidus... Kaimynai turbūt visai kvankšt mane laiko
O kad gastroliuoja tai tikrai, ir dabar. Tiesiog grįžta anksčiau, apie 20 val jau kur nors taisosi namie nakties miegui, tai šiek tiek ramiau. Ir dar žiauriai gerai, kad atidarius duris ir pašaukus, ji atbėga, kad ir kur bebūtų. Ne visada. Kartais tenka šukaut, ūbaut gerklę paleidus... Kaimynai turbūt visai kvankšt mane laiko
o maniske vakar pauksciuka nugalabijo balkone jau trecias jos trofejus
numirus tema visiškai..
Buvom vakar su vaiku kačių parodoj Panoramoje. Tik žmonių jūra, normaliai visko ir neapžiūrėjom. Bet visos katės - gražuolės O rusiukės nė vienos nematėm. Ar jų ten ir nebuvo, ar tiesiog pražiūrėjom?
Apie kačių medžioklę - Basta genį namo parnešė
Buvom vakar su vaiku kačių parodoj Panoramoje. Tik žmonių jūra, normaliai visko ir neapžiūrėjom. Bet visos katės - gražuolės O rusiukės nė vienos nematėm. Ar jų ten ir nebuvo, ar tiesiog pražiūrėjom?
Apie kačių medžioklę - Basta genį namo parnešė
saintlina
ŽF turėjo būti Panoramoje...
Basta - Va, čia tai katė: turi veiklos, nuo kurios pavargsta. Ne taip, kaip mūsiškės: visą dieną snaudžia, o vakarais vaidina, kaip jos pavargo ir 21 h varo žmones į lovą...
Basta - Va, čia tai katė: turi veiklos, nuo kurios pavargsta. Ne taip, kaip mūsiškės: visą dieną snaudžia, o vakarais vaidina, kaip jos pavargo ir 21 h varo žmones į lovą...
maniske panele be veiklos ryte eina per kambarius dainuodama. Labai nori, kad su ja zaistum, jos ieskotum, gaudytum o paskui patenkinta atsigula ir miega
QUOTE(Lusasita @ 2014 11 17, 12:23)
maniske panele be veiklos ryte eina per kambarius dainuodama. Labai nori, kad su ja zaistum, jos ieskotum, gaudytum o paskui patenkinta atsigula ir miega
O, tiklsiai! Rytais, kai skubame į darbus, katės žiauriai mėgsta padainuoti, kad mes suteiktumėm joms tiek dėmesio, kiek panelėms norisi.
Bet šiuo metu penktą savaitę esu "naminukė", tai ir matau: kai tik vaikai išeina pro duris, katės mikliai sugula dienos siestai. Joms visiškai dzin, kad aš namie... O kai vaikėzai sugrįžta, prasideda spektakliai. Tada jau ir mano dėmesio žūtbūt reikia, lyg visą dieną nemiegojo šalia manęs... Žaidžia jos pas mus tarpusavy, kartais tie žaidimai primena muštines, bet visgi - žaidžia.
QUOTE(Just Mammy @ 2014 11 17, 10:26)
gal šeštadienį buvo, o sekmadienį jau ne. Šiaip jos ir dairiausi, bet..
Aha, tikrai veiklos turi. Dieną irgi snaudžia, bet vakarop ir anksti ryte tiesiai pro duris, nėr kada šeimininkams iš paskos slankiot
Sveikos
mano katinukui naktim užėjo siutimo priepuoliai. Vakar gavo pamoką - buvo neįleistas į miegamąjį, tai kniaukė, draskė duris, paskui jau įleidau. Tai ramus iki pat ryto buvo, nežinojo prie kurio eit, murkdamas, kad įleidau
mano katinukui naktim užėjo siutimo priepuoliai. Vakar gavo pamoką - buvo neįleistas į miegamąjį, tai kniaukė, draskė duris, paskui jau įleidau. Tai ramus iki pat ryto buvo, nežinojo prie kurio eit, murkdamas, kad įleidau
Sveikutes
pries kelias dienas isigijome rusu melynaja katyte Bela Riva, tai smagu butu pasidalinti ir kartu auginti
pradzioje katyte buvo labai baili, slepesi, kol po truputi apsipratineja, laksto dabar kaip stirna, kartais idreskia vaikui netycia, na ir sia nakti siaute kaip torpeda
nusipirkome is veislyno tik kolkas dar neturime kilmes dokumento, jau sterilizuoja atvyko, 4 menesiai
pries kelias dienas isigijome rusu melynaja katyte Bela Riva, tai smagu butu pasidalinti ir kartu auginti
pradzioje katyte buvo labai baili, slepesi, kol po truputi apsipratineja, laksto dabar kaip stirna, kartais idreskia vaikui netycia, na ir sia nakti siaute kaip torpeda
nusipirkome is veislyno tik kolkas dar neturime kilmes dokumento, jau sterilizuoja atvyko, 4 menesiai