Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Just Mummy, kaip kiculės gyvena? Ruošiasi žiemai?
Maniškės jau arčiau radiatorių persikėlė (patys kūrenam, nereik laukt, kol įjungs šildymą).
O ir laukinis mūsų išdrąsėjo, jau nebebijo mano ponių. Į kambarį dar užeit nedrįsta, bet prie laiptukų sėdėdamas į išsišiepusias pilkąsias jau nekreipia dėmesio. O ir jos jau tik pašnypčščia, papurškia, bet taip aršiai nebeveja.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Karts nuo karto vis uzsuku pas Jus i svecius, tyliai paskaitineju ax.gif Turiu ir as toki grozi namuose 9 men. Gal ne sitoje temuteje tureciau destyti savo mintis, bet , kadangi turiu tokia grazuole, todel rasau cia, prasydama Jusu patarimo. Praeita ketvirtadieni sterilizavau savo rusiuke, gydytoja minejo jog minimum 10 dienu reikia laikyti ja ivilkta i kojine, siandien 7d. negaliu kaip man jos gaila, vakarais leidziau pasidziaugti laisve zinoma su prieziura, kad nepradetu draskytis ar kasytis zaizdeles.Ar tikrai reikalingas toks terminas? Ir dar, klausiau pas gydytoja kokiais siulais susiuvo zaizdele, sake tirpstanciais, bet nelabai suprantu, kaip tie siulai kurie matosi isoreje istirps???Gal po kurio laiko jie nukris? Klausiau pas gydytoja ar tikrai man jos daugiau nereiks atvezti apziurai, sake jeigu islauksite 10 dienu, neisidraskys zaizdos, tuomet tikrai ne. Ar gali taip buti?
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 25, 10:04)
Just Mummy, kaip kiculės gyvena? Ruošiasi žiemai?
Maniškės jau arčiau radiatorių persikėlė (patys kūrenam, nereik laukt, kol įjungs šildymą).
O ir laukinis mūsų išdrąsėjo, jau nebebijo mano ponių. Į kambarį dar užeit nedrįsta, bet prie laiptukų sėdėdamas į išsišiepusias pilkąsias jau nekreipia dėmesio. O ir jos jau tik pašnypčščia, papurškia, bet taip aršiai nebeveja.

Ačiū, gerai jos gyvena. Šiems mokslo metams grįžo į namus mažoji - pabaigti studijas, tai džiaugiasi katės, kad turi dar vieną žmogų, kurį gali kankinti. smile.gif Mes su vyresnėliu kiek pailsime. smile.gif Gyvena beveik draugiškai, kartą nuo karto padūksta, pasiaučia ir vėl sugula bendrai miego terapijai. lotuliukas.gif
katės namie - laimė... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 25, 09:20)
Labas rytas 4u.gif
Turiu ir as toki grozi namuose 9 men. Gal ne sitoje temuteje tureciau destyti savo mintis, bet , kadangi turiu tokia grazuole, todel rasau cia, prasydama Jusu patarimo. Praeita ketvirtadieni sterilizavau savo rusiuke, gydytoja minejo jog minimum 10 dienu reikia  laikyti ja ivilkta i kojine, siandien 7d. negaliu kaip man jos gaila, vakarais leidziau pasidziaugti laisve zinoma su prieziura, kad nepradetu draskytis ar kasytis zaizdeles.Ar tikrai reikalingas toks terminas?

žinot, geriau palaikykit visgi. Kelios dienelės teliko. Man irgi savosios buvo labai gaila, atpalaidavu jai tuos marškinėlius, tai paskui ji juos taips kažkur nusivilko, kad suradau tik po metų biggrin.gif Bet pilvukas nukaro.. Visgi reikėjo, matyt, prilaikymo.
Dėl siūlų negaliu pasakyt. Maniškes siuvo paprastais, ištraukiamais. O jūsiškės net antibiotikų nereikėjo vežiot leist po operacijos? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2014 09 25, 09:32)
Ačiū, gerai jos gyvena. Šiems mokslo metams grįžo į namus mažoji - pabaigti studijas, tai džiaugiasi katės, kad turi dar vieną žmogų, kurį gali kankinti. smile.gif Mes su vyresnėliu kiek pailsime. smile.gif Gyvena beveik draugiškai, kartą nuo karto padūksta, pasiaučia ir vėl sugula bendrai miego terapijai.  lotuliukas.gif
katės namie - laimė...  wub.gif

nugis smagu ir šeimynai, ir katėms biggrin.gif
Aha, laimė wub.gif Pas jus - net triguba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 25, 13:37)
žinot, geriau palaikykit visgi. Kelios dienelės teliko. Man irgi savosios buvo labai gaila, atpalaidavu jai tuos marškinėlius, tai paskui ji juos taips kažkur nusivilko, kad suradau tik po metų  biggrin.gif  Bet pilvukas nukaro.. Visgi reikėjo, matyt, prilaikymo.
Dėl siūlų negaliu pasakyt. Maniškes siuvo paprastais, ištraukiamais. O jūsiškės net antibiotikų nereikėjo vežiot leist po operacijos?  blink.gif

Papildyta:
nugis smagu ir šeimynai, ir katėms  biggrin.gif
Aha, laimė  wub.gif  Pas jus - net triguba  thumbup.gif

Nu nereikėjo antibiotiku, nežinau, kaip islaisvinu is tos kojines, tai ji guvi tokia ir eda neblogai, vesiu sestadieni aprodyti gydytojai g.gif
Atsakyti
aš saviškes tai vežiojau kasdien antibiotikų injekcijoms. Ir man pačiai gi po kiekvienos operacijos stabiliai kažkoks kursas antibiotikų priklausydavo, kad infekcija neįsimestų. Užtat ir stebiuosi. Ale gal dabar veterinarijoj kaip nors naujoviškai smile.gif
Atsakyti
labas vakaras,

Denira, būtinai laikykite, mums kažkaip liepė tik dėti tą "satelitą", kad nepasiektų, o dėl kojinės aš dar klausiau, sakė nereikia ir va turim pilvuką nukarusį... Nuo to meilė jai nesikeičia, o ryt jau ir jubiliejus - visi penki metai Kobrytei, namie šventė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolė Kobrytė wub.gif Jaukiai įsitaisius, ruošiasi rudeniui smile.gif
Pavėluoti sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2014 09 26, 21:25)
labas vakaras,

Denira, būtinai laikykite, mums kažkaip liepė tik dėti tą "satelitą", kad nepasiektų, o dėl kojinės aš dar klausiau, sakė nereikia ir va turim pilvuką nukarusį... Nuo to meilė jai nesikeičia, o ryt jau ir jubiliejus - visi penki metai Kobrytei, namie šventė 4u.gif

user posted image

Labas rytas, aciu labai uz patarimus 4u.gif Kokia grazuole pas jus wub.gif wub.gif Su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 29 rugsėjo 2014 - 07:36
SVeiki,
Paskaitinėju ir aš karts nuo karto. Gaila, laiko vis mažiau.
Kad jau kalbam apie pilvukus po sterilizacijos, tai mano rusiukė Fibi irgi tokį turi. Bet kaži, ar ta kojinė būtų ką pagelbėjus g.gif

Kažkaip ji jau kai buvo ir 4 mėn matėsi tas mini pakaręs pilviukas, nors nebuvo dar sterilizuota (žmonės net klausdavo, ar nėra trūkio katei). Pati kūda, o apačioj kažkas yra. Dabar irgi matosi. Bet ji tokia greita ir aukštuminė, kad jau buvau ir pamiršus, kol va perskaičiau čia ir prisiminiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 08, 11:53)
SVeiki,
Paskaitinėju ir aš karts nuo karto. Gaila, laiko vis mažiau.
Kad jau kalbam apie pilvukus po sterilizacijos, tai mano rusiukė Fibi irgi tokį turi. Bet kaži, ar ta kojinė būtų ką pagelbėjus  g.gif

Kažkaip ji jau kai buvo ir 4 mėn matėsi tas mini pakaręs pilviukas, nors nebuvo dar sterilizuota (žmonės net klausdavo, ar nėra trūkio katei). Pati kūda, o apačioj kažkas yra. Dabar irgi matosi. Bet ji tokia greita ir aukštuminė, kad jau buvau ir pamiršus, kol va perskaičiau čia ir prisiminiau  biggrin.gif

Gražuolė Fibi wub.gif

Mūsų Akva irgi turi tokį nukarusį pilvuką, nors pati tokia baleriniška. smile.gif Kaži, ar sveria 2,5 kg?
Atsakyti
Sveiki,

Kokia grazuole Fibi wub.gif wub.gif

Rytoj bus 3 savaites, kaip mano katytei atlikta sterilizacija. 8 dienas stabiliai laikiau su kojine, bet man jos labai pagailo,nes ta kojine labai kauste judesius, net eiti normaliai negalejo (bet po kurio laiko prisitaike), todel neiskentusi to reikiamo laikotarpio nuemiau, ir ka jus manot??? Mano padukele pradejo krapstineti siule, labai issigandau, kaip pamaciau kraujo demele prie siules verysad.gif Nuvezus pas gydytoja, mane nuramino, dave tokios mosteles ir dar liepe palaikyti su kojine kelias dienas. Laikiau 3 dienas. Viskas susitvarke smile.gif Dabar jau viskas praeityje, laksto kaip "torpeda", isdykusi labai, bet mane tas jos judrumas "veza" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 08 spalio 2014 - 13:40