Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

Man irgi patogiau pirkti dideli kieki. Bet as pirkdavau po 4 kg. Du menesius ramu. O dabar tai maziukais pirkalioju, vis ziuriu kas jam skaniau smile.gif ir nuo ko kailis graziau atrodys.
Atsakyti
gerai, kad Minskutis ėda skirtingus. Aš kiek kokių bepirkau - paniekinančiai apkapstyta viskas. Gėdingai pralaimėjau kovą dėl raciono pakeitimo. Royalis forever pas mus smile.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau patarimo,auginame namie suaugusi katina,kastruotas,nusprendeme kad norime isigyt rusu melynuju veisles atstova,galvojam rinktis katyte,bet nezinau ir bijau pasekmiu kaip reguos musu katinas,jis siaip labai bijo laukiniu kaciu ir pacio lauko,grynai naminukas,turim kokerspanieli,tai abu gerai sutaria,gal galit ka patart,ar verta zvalgytis i sios veisles atstova,nes bijau kaip bendraus visi,plius namie auga mazameciai.is anksto dekoju uz patarimus
Atsakyti
sveikos,dar syki,norejau paklaust pora klausimu,nuo keliu menesiu pradeda keistis kaciuku akiu spalva?ar galima maziems kaciukams duot paskanaut pieno produktu,kaip varske,jogurtas,grietine?nes siandien ryte viriau varskecius,uzuodusi mazoji 2men atbego ir pradejo kniaukimu prasyt,tai daviau truputeli paskanaut 9 proc riebumo varskes,o gal blogai padariau?gal negalima?kazkaip nepasidomejau iskart,tai buciau dekinga,jei kas atrasytumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 08 07, 15:51)
sveikos,dar syki,norejau paklaust pora klausimu,nuo keliu menesiu pradeda keistis kaciuku akiu spalva?ar galima maziems kaciukams duot paskanaut pieno produktu,kaip varske,jogurtas,grietine?nes siandien ryte viriau varskecius,uzuodusi mazoji 2men atbego ir pradejo kniaukimu prasyt,tai daviau truputeli paskanaut 9 proc riebumo varskes,o gal blogai padariau?gal negalima?kazkaip nepasidomejau iskart,tai buciau dekinga,jei kas atrasytumet  smile.gif

nelabai supratau - tai jau spėjot įsigyt katytę? Rusiukę? Ir kaip ji jaučiasi? Kaip katinas reaguoja?

Senokai mano katės buvo kačiukais, tai kada ta spalva pradėjo keistis, nelabai ir pamenu.. gana anksti, man rodos. Kokių trijų mėnesių jau tikrai žalios akys buvo. O gal ir anksčiau. Jei užsuks Žydroji Fėja, pasakys tiksliai.

Pieno produktų katėms nerekomenduojama duoti. Bet jei truputį davėt, tai nieko baisaus, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 rugpjūčio 2014 - 20:11
QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 20:02)
nelabai supratau - tai jau spėjot įsigyt katytę? Rusiukę? Ir kaip ji jaučiasi? Kaip katinas reaguoja?

Senokai mano katės buvo kačiukais, tai kada ta spalva pradėjo keistis, nelabai ir pamenu.. gana anksti, man rodos. Kokių trijų mėnesių jau tikrai žalios akys buvo. O gal ir anksčiau. Jei užsuks Žydroji Fėja, pasakys tiksliai.

Pieno produktų katėms nerekomenduojama duoti. Bet jei truputį davėt, tai nieko baisaus, manau.

taip,nes buvo sutarta su zmonemis kad atvyksim pasiziuret,pamacius nebuvo ne akimirkos kad dvejociau,esam visa seima laiminga,nes tokio stebuklo senai matem,katyte guvi,meili,mylinti,rupestinga ir protinga,nors atrodo kad tik 2 menesiukai ir turetu but ziopliuke,esu apakus kokios yra protingos sios veisles atstoves,o katinas musu slepiasi nuo jos,bando mazoji pavaikyt tai jis bega salin,didelis tinginys jis,nors atrodo tik 2 metai,bet tik miegot ir valgyt biggrin.gif kaip koks senjoras,matos kad musu mazoji Bela jau dabar laiko virsu namie,vaiksto namie kaip karaliene,be jokios baimes,net sugebejo apsnypst spanieli,kuris per daug lindo susidomejes,bet visumoj esam patenkinti,nes viskas super,gyvunai sutaria smile.gif dabar ziuriu koki geriau maisteli jai nupirkt,nes vienos firmos premium klases needa,keista, pasirinko suns edala,tai ziurineju koki kita,tik nezinau koki geriau rinktis,ieskau kur klaipedoj sveriamo nupirkt ,kad pradzioj pabandyt,o maza ka irgi nees.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 08 rugpjūčio 2014 - 10:45
pirkit super premium klasės maistelį.
Smagu, kad gyvūnai taip gerai sutaria thumbup.gif
Ir patikėkit - jau šitos veislės atstovė negulės ramiai dar dešimt metų biggrin.gif
Atsakyti
nebezinau kas del mano kaciu klause, na, nesutaria jos ir niekada nesutars smile.gif man tai jau buvo aisku po pusmecio, nes nesimate jokio pasikeitimo, ir iki siol taip ir yra. Jos viena kitai pavydi, viena kita vaikosi ir pesasi, na ne iki krauju, bet kailis skraido biggrin.gif . Bet..manau viena be kitos ir negaletu, butu nuobodu ax.gif

ka norejau papasakoti, tai kad mano Tiggy kazkur susimuse koja unsure.gif vakar buvau pas drauge, ir mb isvaziavo manes parsivezti. Isvaziuojant Tiggy miegojo, namie nieko nebuvo gal max 30 minuciu. Grizom namo, o ji slubuoja ir kniaukia verysad.gif zodziu kazkas galinei letenai, lieciant miauke, taip pat miauke kai nugara prie uodegos lietemo. Neisivaizudoju kur ji galejo kazka pasidaryt, ji tokia sokli ir akrobatiska, visaliak be problemu visur sokinejo ir labai sugebejo ir lygsvara islaikyt, ir nuspresti kur koks atstumas, nieko nenuversti..
siandien is ryto mb ja nuveze pas veterinara, tai ten ji nei cypt doh.gif ji taip bijo pas veterinara, visada isispraudzia i viena vieta kaip akmuo ir nejuda, sikart taip pat doh.gif nesvarbu ka gydytoja liete, kate net nemiauktelejo, zodziu baime didesne uz skausma buvo.. bande ja priversti eit, kad pamatytu kaip slubcioja - nesigavo. Nepagalvojom pries tai namie video padaryt. Tai gavo nuskausminamuju, dar pora tableciu kitom dienom, ir paleido namo.. kaulai ir t.t. pagal apciupienjima sveiki, tai turbut tik kazkur susimuse. Na ziuresim, kaip jai sekesis sveikti smile.gif
bet kaip gaila gyvuno, matai kad jam skauda ir kazkas negerai, bet nezinai nei kaip nei kas...baisu unsure.gif
Atsakyti
Na taip, ir pas mus tarp kačių meilės nėr, nieko nebepadarysi...
O katytės tikrai gaila labai. Ypač kai nelabai gali kuo padėt. Gal šiandien jau geriau? Mano Basta pas vetą lygiai taip pat elgiasi, baimė baisinga.
Atsakyti
Sveikos gyvos! 4u.gif Senokai nesilankiau. blush2.gif Turiu prisipažint, kad nebeužtenka laiko. Jei pamenat, buvau minėjus, kad pas mus turi atvykti naujokė. Taigi, gražuolė iš Sankt Peterburgo , vardu Charovnitsa (rusų k. žavėtoja) jau du mėnesiai gyvena pas mus. Net nesitikėjau, kad visi maniškiai ją priims į savo draugiją be jokių šnypštimų, urzgimų ir santykių aiškinimosi, kas čia viršesnis. Manau, jog jūs nieko prieš, jei pasirodysim su Charovnitsa.

user posted image
Atsakyti
WOW, kokia nuostabiai graži katytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ŽYDROJI FĖJA, tikrai, kad Charovnitsa! wub.gif

P. S. Kažkodėl ir vėl negaunu pranešimus apie naujas žinutes... g.gif
Atsakyti