Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 22:13)
mano Basta paauglystėje irgi siaubas buvo  biggrin.gif Na, nepuldavo, nesidraskydavo, bet toooks energijos perteklius buvo  doh.gif  Kaip užsukta lėkdavo per galvas, per sienas, per spintų viršus. O dar mamytę įjungdavo.. ryte nuo keturių kaip arklių tabūnas per galvas lekdavo abi. O kiek kartų besikardama kur per sekciją viršun, durelės atsidarydavo ir kiek visko išdaužydavo  doh.gif  Ypač musę jei gaudydavo - nieks pakeliui nesvarbu buvo. Vėliau jau į sodybą šiltajam metų laikui išsiveždavau, tai ten erdvės daug, išsiduodavo lauke, namie ramu buvo.

o as jau buvau pamirsus, kad taip tikrai buvo doh.gif lotuliukas.gif yra dar nuotrauku, kur nika guli ant uzuolaidu karnizo ir ziuri i mus is auksto biggrin.gif lekdavo kaip raketa ir dzin kad su mezginiu ant sopkutes guliu, per mane su nagiukais , jei kokia muse reik pagaut , ar naktini drugeli biggrin.gif ...
tiesa drugelius pagaut ir dabar 10metei tiesiog butinybe. Jei i kandi kokia ar muse nebereaguoja ( persmulkme) , tai jei iskrenda pro bakona drugeis, butinai reik pagaut ji. Pries pora dienu davesi po balkona kol pagavo, ant stiklu soko, bijojau kad su visais stiklais ir remais zemyn neiskristu doh.gif na ir pagavo. nusoko nuo stalo zemyn, tipo atnese man parodyt. padejo ant zemes, o drugelis tik sast ir isplasnojo pro atvira langa. Koks nusivylimas buvo doh.gif doh.gif paskui ilgai ilgai paskui mane sekiojo, gal galvojo, kad as ji paslepiau kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 07 29, 21:38)
Kas čia per keista reakcija? Ar jas nervuna mažio judrumas? Tipo, nesutampa bioritmai?  lotuliukas.gif Nes anksčiau priglausdavau pažįstamos suaugusį katiną, nekastruotą - ir jokios reakcijos. Jis - pats sau, mūsiškės - pačios sau relaksuodavo. Apsiuosto ir ramu. O čia... Trys gyvatės ir vienas katinas.  biggrin.gif

maniškės bet kokį svetimą katiną ar katę kaip velnienės lauk iš kiemo varo. Apie svetimo padarėlio atnešimą į namus nė kalbos negali būti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 29, 23:48)
Koks nusivylimas buvo  doh.gif  doh.gif  paskui ilgai ilgai paskui mane sekiojo, gal galvojo, kad as ji paslepiau kur biggrin.gif

teks dabar šeimininkei drugelių pagaudyt ir katei parnešt smile.gif

O dėl musių - man rodos, esu skaičius kažkokį rusiukų veislės aprašymą, kur buvo paminėta, jog ten, kur yra rusiukė, namie nebus nė vienos musės biggrin.gif
Ir nenuostabu, šios katės ypač judrios ir šoklios. Maniškės, kai jaunos buvo, rodos, visai be jokių pastangų nuo žemės ant spintos viršaus užšokdavo. Dėl tos begalinės energijos jos ir nerekomenduojamos tiems žmonėms, kurie nori ramios katės. Čia jau rinktis katę labai atsakingai reikia. Va, kaimynai turi persą - na, aš neįsivaizduoju, koks džiaugsmas iš tokios flegmatiškos katės.. toks vaizdas, kad tik namų papuošalas - kur padėjai, ten ir guli.
Atsakyti
Musu irgi energijos kamuoliukas smile.gif jam ner kas veikt and duru uzsokti, tik man duru gaila. O jis sau tupi ten patenkintas. Musiu, uodu, drugeliu, voru pas mus nera. Visus isgaudo dar prie lango smile.gif

O jusiskes vaiksto i lauka, nebijot erkiu?

Ai ir dar klausimukas, kiek sveria jusu kates? As siandien pasveriau 4 kg. Nemazai sakyciau, bet toks kudas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 30, 08:36)
O jusiskes vaiksto i lauka, nebijot erkiu?

Ai ir dar klausimukas, kiek sveria jusu kates? As siandien pasveriau 4 kg. Nemazai sakyciau, bet toks kudas atrodo.

yra lašiukai nuo blusų ir erkių. Sulašini ant sprando, ir ramu.

Normalus svoris katinui. Tiek sverdamas ir turi atrodyti kūdas.
Aš saviškių jau labai seniai nesvėriau. Sodyboj nėr tokių svarstyklių, kurios 'pagautų' svorį vos katę ant jų pastačius. Bet Basta 4 kg tikrai sveria, jei ne daugiau, - ji apvalesnė. Katia, manau, kokius 3,5 kg.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 30, 08:52)
yra lašiukai nuo blusų ir erkių. Sulašini ant sprando, ir ramu.

Normalus svoris katinui. Tiek sverdamas ir turi atrodyti kūdas.
Aš saviškių jau labai seniai nesvėriau. Sodyboj nėr tokių svarstyklių, kurios 'pagautų' svorį vos katę ant jų pastačius. Bet Basta 4 kg tikrai sveria, jei ne daugiau, - ji apvalesnė. Katia, manau, kokius 3,5 kg.

Eee smile.gif mat apie tokias priemones nei nepagalvojau. Reiks ir sunims paziuret, musiskis kaime pastoviai prisirenka erkiu. Aisku jis laukinis jau smile.gif bet vistiek gaila suniuko.

As pasisveriu pati ir su katinu ant ranku smile.gif Jis cia nuo geguzes paaugo puse kilo.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 30, 08:57)
Eee smile.gif mat apie tokias priemones nei nepagalvojau. Reiks ir sunims paziuret, musiskis kaime pastoviai prisirenka erkiu. Aisku jis laukinis jau smile.gif bet vistiek gaila suniuko.

As pasisveriu pati ir su katinu ant ranku smile.gif Jis cia nuo geguzes paaugo puse kilo.

nupirkit būtinai, yra ir šunims tų lašų. Perkam ir mes šuniui savo. Tik geriau pirkit vet.vaistinėj. Pagal instrukciją mėnesį apsaugo nuo erkių ir du mėnesius nuo blusų, bet realiai kokius tris-keturis mėnesius tikrai veikia.
Prekiauja ir Kikos, bet tie jų lašiukai trumpiau saugo.

Tai minėjot, kad pakeitėt maistelį ir dabar jo suėda gerokai daugiau. Gal todėl ir priaugo? Bet katinas ir turi sverti daugiau nei katė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 30, 09:12)
nupirkit būtinai, yra ir šunims tų lašų. Perkam ir mes šuniui savo. Tik geriau pirkit vet.vaistinėj. Pagal instrukciją mėnesį apsaugo nuo erkių ir du mėnesius nuo blusų, bet realiai kokius tris-keturis mėnesius tikrai veikia.
Prekiauja ir Kikos, bet tie jų lašiukai trumpiau saugo.

Tai minėjot, kad pakeitėt maistelį ir dabar jo suėda gerokai daugiau. Gal todėl ir priaugo? Bet katinas ir turi sverti daugiau nei katė.

Aciu uz patarima.

Tikriausiai jam sitas skanesnis smile.gif Buvau nupirkus pasteto, o jis jo beveik nevalge blink.gif paprastai pastetas jo megstamiausias is visu konservuotu maistu. Tik su tunais ir lasisa nelabai megsta.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 30, 09:37)
Buvau nupirkus pasteto, o jis jo beveik nevalge blink.gif paprastai pastetas jo megstamiausias is visu konservuotu maistu. Tik su tunais ir lasisa nelabai megsta.

va su tais maisteliais kartais labai įdomiai būna. Aš paprastai perku Royalio sausiako 10 kg maišą. Labai noriai jos ėda. O vienąkart pirkau mažesnę pakuotę. Tokio paties, RC, sterilizuotoms. Ir ėsti katės jo nenorėjo blink.gif Kažkas joms ten ne taip pasirodė. Vėliau pirkau vėlgi didelį maišą - vėl puikiausiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 30, 11:22)
va su tais maisteliais kartais labai įdomiai būna. Aš paprastai perku Royalio sausiako 10 kg maišą. Labai noriai jos ėda. O vienąkart pirkau mažesnę pakuotę. Tokio paties, RC, sterilizuotoms. Ir ėsti katės jo nenorėjo  blink.gif Kažkas joms ten ne taip pasirodė. Vėliau pirkau vėlgi didelį maišą - vėl puikiausiai tinka.

as RC indoor pirkdavau sveriama is didelio maiso. o dabar perku tokius akcijinius maisiukus kur 400 g +400 gr. kaina gaunasi pigiau nei sveriamas 14.90 lt uz tuos 800 gr . O sveriamo kg berods apie 22 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 30, 10:48)
as RC indoor  pirkdavau sveriama is didelio maiso. o dabar perku tokius akcijinius maisiukus kur 400 g +400 gr. kaina  gaunasi pigiau nei sveriamas  14.90 lt uz tuos 800 gr . O sveriamo kg berods apie 22 lt  g.gif

Aš už maišą 180 lt moku. Ir patogiau man taip, nereik dažnai važinėt pirkt. Kokiems keturiems mėnesiams užtenka.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 30, 12:06)
Aš už maišą 180 lt moku. Ir patogiau man taip, nereik dažnai važinėt pirkt. Kokiems keturiems mėnesiams užtenka.

man vienai katei atrodo labai daug tas 10 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 30, 12:38)
man vienai katei atrodo labai daug tas 10 kg  ax.gif

kai nuperku, tai iškart man ir dviems katėms labai daug atrodo biggrin.gif Bet kažkaip nepastebimai greit praeina laikas ir staiga pamatai, kad maisto tai jau nebėr blink.gif
Atsakyti