QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 22:13)
mano Basta paauglystėje irgi siaubas buvo Na, nepuldavo, nesidraskydavo, bet toooks energijos perteklius buvo Kaip užsukta lėkdavo per galvas, per sienas, per spintų viršus. O dar mamytę įjungdavo.. ryte nuo keturių kaip arklių tabūnas per galvas lekdavo abi. O kiek kartų besikardama kur per sekciją viršun, durelės atsidarydavo ir kiek visko išdaužydavo Ypač musę jei gaudydavo - nieks pakeliui nesvarbu buvo. Vėliau jau į sodybą šiltajam metų laikui išsiveždavau, tai ten erdvės daug, išsiduodavo lauke, namie ramu buvo.
o as jau buvau pamirsus, kad taip tikrai buvo yra dar nuotrauku, kur nika guli ant uzuolaidu karnizo ir ziuri i mus is auksto lekdavo kaip raketa ir dzin kad su mezginiu ant sopkutes guliu, per mane su nagiukais , jei kokia muse reik pagaut , ar naktini drugeli ...
tiesa drugelius pagaut ir dabar 10metei tiesiog butinybe. Jei i kandi kokia ar muse nebereaguoja ( persmulkme) , tai jei iskrenda pro bakona drugeis, butinai reik pagaut ji. Pries pora dienu davesi po balkona kol pagavo, ant stiklu soko, bijojau kad su visais stiklais ir remais zemyn neiskristu na ir pagavo. nusoko nuo stalo zemyn, tipo atnese man parodyt. padejo ant zemes, o drugelis tik sast ir isplasnojo pro atvira langa. Koks nusivylimas buvo paskui ilgai ilgai paskui mane sekiojo, gal galvojo, kad as ji paslepiau kur