Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

mano damos ilsisi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti, sesuo nusipirko rusu melynaji katinuka,kai jam buvo 6 sav.dabar jam jau 5 menesiai.Viskas kaip ir gerai butu, bet yra tokia problema,jis pastoviai kandziojasi , draskosi , sokineja ant jos ir kitu.I rankas nepaimsi kada nori, meilumo jokio.
Gal jam kas yra-liga kokia ar cia toks charakteris? Paaiskinkit kas nors ,prasau.
Atsakyti
Va musu Minskutis.
user posted image

Virs musu gyvenanciai katei morcius, tai Minskas vis tyko isbegt i laiptine doh.gif
Papildyta:
QUOTE(shimmer @ 2014 07 29, 18:21)
Sveiki,noriu paklausti, sesuo nusipirko rusu melynaji katinuka,kai jam buvo 6 sav.dabar jam jau 5 menesiai.Viskas kaip ir gerai butu, bet yra tokia problema,jis pastoviai kandziojasi , draskosi , sokineja ant jos ir kitu.I rankas nepaimsi kada nori, meilumo jokio.
Gal jam kas yra-liga kokia ar cia toks charakteris? Paaiskinkit kas nors ,prasau.

Paskaitykit tema apie kaciu auklejima, cia formume. Mums labai padejo - auksinis kaciukas dabar smile.gif na kaciukas jau 1 m. ir 4 menesiai beveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 29, 18:26)
Va musu Minskutis.

kokia superinė išraiška pagauta biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(shimmer @ 2014 07 29, 18:21)

tikrai ne liga. Auklėjimo šiek tiek reikia. Kaip Aggree minėjo, pasiskaitykit temą apie kačių auklėjimą, ten labai smulkiai ir aprašyta, kaip reikia elgtis.
Ir kačiukas per anksti paimtas nuo mamos... daug ko neišmokęs.. žmonės labai klysta galvodami, kad mažiukui pakanka pačiam ėsti ir dėžute naudotis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 18:32)
kokia superinė išraiška pagauta  biggrin.gif  thumbup.gif

Aristokratas biggrin.gif jam labai patinka ziureti kaip miegi. Ateina salia ir laukia, kol akis pramerksi, o tada jau privalai ji isglostyti. Tokio meilumo katinelio dar nesu turejus.

O kaip jums laikant du? Nors itariu du berniukai nelabai sugyventu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 19:08)
mano damos ilsisi  smile.gif

user posted image

bet koks grozis wub.gif dvigubas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 29, 19:05)
bet koks grozis  wub.gif  dvigubas thumbup.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif Kaip mano sūnus sako - dvi katės tai dviguba laimė namie wub.gif
Va pas Just Mummy triguba laimė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 liepos 2014 - 20:13
saintlina, kokia miela nuotrauka! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2014 07 29, 19:26)
Va musu Minskutis.

Gražuoliukas! Ir dar toks vaikas, vaikas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 29, 18:37)
Tokio meilumo katinelio dar nesu turejus.

O kaip jums laikant du? Nors itariu du berniukai nelabai sugyventu.

sako, kad katinai aplamai meilesni. Šiaip aš visad laikiau tik kates, tai sunku man šitą teiginį patvirtinti. Nors, tiesa, mūsų priglaustinis kieminis katinas išties nerealiai meilus.

Mano damos irgi nelabai didelės draugės. Čia mama su dukra. Tai senoji į jokias draugystes nesileidžia ir jaunąją varo šalin dažniausiai. Bet va būna tokių valandėlių, kai kažkaip neapsižiūri, kad jau ne viena miega biggrin.gif Basta paprastai atsitraukia, kai mamikė šnypšt pradeda, nesivelia į konfliktą. O man tai dvi katės namie labai faina wub.gif Ir dar vienodos smile.gif Mums, žinoma, jos labai skiriasi, bet svetimų reakcijos kartais labai linksmos būna. Kai nežino, kad jos dvi, pamato vieną, paskui staiga kur nors iš kitos pusės kita išlenda - galvoja, kad rodosi biggrin.gif
O katinai jei kastruoti tai gal irgi kartu gyvent galėtų.. nekastruoti, matyt, konkuruotų. Bet vėlgi sunku man pasakyt, nes katinų nesu turėjus.
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2014 07 29, 19:57)
Ir dar toks vaikas, vaikas.  thumbup.gif

aha, tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 liepos 2014 - 20:02
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 19:51)
ačiū  4u.gif  Kaip mano sūnus sako - dvi katės tai dviguba laimė namie  wub.gif
Va pas Just Mummy triguba laimė  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Just Mammy @ 2014 07 29, 19:57)
Gražuoliukas! Ir dar toks vaikas, vaikas.  thumbup.gif

Vaikas smile.gif mes ji kaciuku ir vadinam, bet jam jau daugiau nei metai, jau paauges paauglys smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 20:04)
sako, kad katinai aplamai meilesni. Šiaip aš visad laikiau tik kates, tai sunku man šitą teiginį patvirtinti. Nors, tiesa, mūsų priglaustinis kieminis katinas išties nerealiai meilus.

g.gif o as kaip tik atvirksciai esu girdejus, todel ir nenorejau berniuko, bet nebuvo pasirinkimo. O dabar negaliu juo atsidziaugti. O pas MB mama yra musiskio sesute, vaje, ne kate o namu siaubas doh.gif aisku anyta pati jos neauklejo, va ir turi namie siaubuna.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 29, 21:03)
O pas MB mama yra musiskio sesute, vaje, ne kate o namu siaubas doh.gif aisku anyta pati jos neauklejo, va ir turi namie siaubuna.

mano Basta paauglystėje irgi siaubas buvo biggrin.gif Na, nepuldavo, nesidraskydavo, bet toooks energijos perteklius buvo doh.gif Kaip užsukta lėkdavo per galvas, per sienas, per spintų viršus. O dar mamytę įjungdavo.. ryte nuo keturių kaip arklių tabūnas per galvas lekdavo abi. O kiek kartų besikardama kur per sekciją viršun, durelės atsidarydavo ir kiek visko išdaužydavo doh.gif Ypač musę jei gaudydavo - nieks pakeliui nesvarbu buvo. Vėliau jau į sodybą šiltajam metų laikui išsiveždavau, tai ten erdvės daug, išsiduodavo lauke, namie ramu buvo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 20:51)
Va pas Just Mummy triguba laimė  smile.gif

Tik viena iš jų - rusiukė . mirksiukas.gif
Oi, linksma pas mus. Vis dar. Tai miega visos iškepusios ant saulės "kačių vasaros rezidencijoje" - balkone, tai toks energijos antplūdis, kad baisu dėl būto išlikimo. lotuliukas.gif Akvai šešti metukai eina, bet irgi dar vaikiškumo nestingsta. Turime draugą: kaimynės katinėlį. Dažnai ateina į svečius, nuo 2-3 mėn jo amžiaus. Berniukas. Mišrūniukas. Aktyvus ir padūkęs. Svečias pas mus ateina, kaip pas save į namus: tiksliai žino, kur ėsti duoda, o kur atvirkštinius procesus atlieka. Draugiškai siūlo pažaisti trims gražuolėms, o jos tik šnypščia. Nespėja svečias išeiti, kaip visos trys puola uostyti svečio paliktus pėdsakus, reikšti toms vietoms ypatingą meilumą. Berniukas kastruotas, mūsų sterilizuotos. Kas čia per keista reakcija? Ar jas nervuna mažio judrumas? Tipo, nesutampa bioritmai? lotuliukas.gif Nes anksčiau priglausdavau pažįstamos suaugusį katiną, nekastruotą - ir jokios reakcijos. Jis - pats sau, mūsiškės - pačios sau relaksuodavo. Apsiuosto ir ramu. O čia... Trys gyvatės ir vienas katinas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 22:13)
...ryte nuo keturių kaip arklių tabūnas per galvas lekdavo abi...

drinks_cheers.gif Kaip tiksliai apibūdinta! lotuliukas.gif
Atsakyti