Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų melsvieji. 37 tema ღღღ

aggree, kaip Jūsų Minskutis gyvena? Jau visas Minskas turėtų būt wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2014 07 23, 13:03)
O kada prasideda morcius katei t.y. nuo kokio amziaus ir kada jau laikas sterilizuot? Palaukt kol prasides morcius ar dar pries ji?

skirtingai ir prasideda. Vienoms vėliau, kitoms visai anksti. Geriau nelaukt ir sterilizuot kol neprasidėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 liepos 2014 - 13:57
QUOTE(saintlina @ 2014 07 23, 13:54)
aggree, kaip Jūsų Minskutis gyvena?  Jau visas Minskas turėtų būt  wub.gif

Visas Minskas jau smile.gif Nors atsiliepia tik į Minskutį. Šaunuolis jis pas mus, naktim miegot leidžia, tik matos, kad jam dėmesio trūksta, tai siunta nuo 6 ryto (mes tuo metu keliamės) ir iki 23 (kai einam miegot), o darbo metu, miega svetainėj arba vonioj, naktį pas mus lovoj.
Va tik šiek tiek bijau, kaip jis reaguos, kai pas mus gandras atskris...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 23, 13:50)
Sterilizuokit be kalbų, nežinos kas yra morčius, nepatirs ir streso. Blogiau ne miauksėjimai ir morčiavimaisi, baisiausias dalykas kai katytės ima žymėti sienas, baldus ir pan. Va tada tai jau bus bėda. O katinėlių kvapas sunkiai išnaikinamas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 23, 13:58)
Va tik šiek tiek bijau, kaip jis reaguos, kai pas mus gandras atskris...

nebijokit. Dar nė viena mergina nesiskundė, kad būtų kokia ne tokia reakcija. Mano pačios mažiuką katė saugojo, prie jo budėjo, suverkus pirma bėgdavo žiūrėt. Kai maudydavau ir mažasis verkdavo, man į koją atbėgus kąsdavo biggrin.gif O jau visokius tampymus kaip kantriai kentėjo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 23, 14:38)
nebijokit. Dar nė viena mergina nesiskundė, kad būtų kokia ne tokia reakcija. Mano pačios mažiuką katė saugojo, prie jo budėjo, suverkus pirma bėgdavo žiūrėt. Kai maudydavau ir mažasis verkdavo, man į koją atbėgus kąsdavo  biggrin.gif O jau visokius tampymus kaip kantriai kentėjo..

Oi labai tikiuosi, kad mūsų irgi toks gerietis bus. Dabar jis toks mūsų namų karaliukas smile.gif
Tiesa, gal trūksta kokių vitaminų? Mūsų katinėlis labai šeriasi. Kas savaite ar dvi pašukuoju, bet vis žiūriu meta kailiuką. Ar gal dažniau šukuot?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 25, 10:53)
Tiesa, gal trūksta kokių vitaminų? Mūsų katinėlis labai šeriasi. Kas savaite ar dvi pašukuoju, bet vis žiūriu meta kailiuką. Ar gal dažniau šukuot?

o kuo seriat? Gal maistelis netinka? Maniskes tik pavasari seriasi paprastai..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 25, 20:19)
o kuo seriat? Gal maistelis netinka? Maniskes tik pavasari seriasi paprastai..

Dabar seriu sausiukais Brit kastruotiems, bet dar tik antra savaite, pries tai beveik visa laika seriau RC, ir gal kokiom dviem buvau nupirkus Naturals (musu kaciukui jis nelabai patiko, tai grizom prie RC), Brit labai patinka kol kas. Plius rytais gauna konservo, guliaso arba virtu kepeneliu. Pavasari isvis ziauriai seresi, dabar maziau, bet plauku vistiek pilni namai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 25, 20:53)
Dabar seriu sausiukais Brit kastruotiems, bet dar tik antra savaite, pries tai beveik visa laika seriau RC, ir gal kokiom dviem buvau nupirkus Naturals (musu kaciukui jis nelabai patiko, tai grizom prie RC), Brit labai patinka kol kas. Plius rytais gauna konservo, guliaso arba virtu kepeneliu. Pavasari isvis ziauriai seresi, dabar maziau, bet plauku vistiek pilni namai.

neturėtų taip šertis.. Gal visgi Royalis jam netiko. Pažiūrėkit, jei nesikeis situacija, pabandykit vet.vaistinėj paklausti kokių vitaminų.
O kokius konservus duodat?
Aš saviškes maitinu Royaliu sterilizuotoms (jokio kito sausiako jos nepripažįsta). Bet manau, kad joms tinka, nes kailiai atrodo gražiai, pačios sveikos. Kačių plaukų namie išvis nesimato. Duodu konservų ir aš. Perku Carny. Brangūs gaunasi, ale ką daryt.. Pigių neperku, bijau, kad paskui gydymas brangiau kainuos. Kepenėles ir mano viena mėgsta labai smile.gif Kita išvis neėda biggrin.gif
Atsakyti
Konservus gauna is pigesniu - sheba, gourmet. Buvau pabandzius duot ir Kitekat ir Whiskas, tai paskui perdzia biggrin.gif nebeduodu.
Siaip kadangi puikiai eda kepeneles, tai jas virti gaunasi pigiau, nei tuos konservus pirktis, bet buna tingiu smile.gif
Vitaminus vartojom specialiai kailiui, tai kuriam laikui buvo nustojes taip stipriai sertis, bet va ir vel, matyt vel reiks nupirkti.
Tiesa, musu kai negrynaveislis, tai turi siek tiek ilgesni plauka, tai va tas ilgesnis ir matoria labiausiai biggrin.gif su vyru pasijuokiam, kad kai ilgi nuslinkt, tai pasidarys kaip grynaveislis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2014 07 28, 09:22)
Konservus gauna is pigesniu - sheba, gourmet. Buvau pabandzius duot ir Kitekat ir Whiskas, tai paskui perdzia biggrin.gif nebeduodu.
Siaip kadangi puikiai eda kepeneles, tai jas virti gaunasi pigiau, nei tuos konservus pirktis, bet buna tingiu smile.gif
Vitaminus vartojom specialiai kailiui, tai kuriam laikui buvo nustojes taip stipriai sertis, bet va ir vel, matyt vel reiks nupirkti.
Tiesa, musu kai negrynaveislis, tai turi siek tiek ilgesni plauka, tai va tas ilgesnis ir matoria labiausiai biggrin.gif su vyru pasijuokiam, kad kai ilgi nuslinkt, tai pasidarys kaip grynaveislis biggrin.gif

tų Whiskas ir Kitekat ir neduokit. Juose nieko gero nėr, tik kvapiklių daugybė, kad katės ėstų.
Mano katės sodyboj gyvena, nebevežioju aš jų į miestą. Tai vienu metu žiemą negalėjau kelis savaitgalius nuvažiuot ir baigėsi konservai katiniški. Pirko mama kažkokius papigiaiskus vietinėj kaimo parduotuvėj. Nežinau, nesu tikra ar dėl jų, bet po kelių savaičių labai stipriai susirgo mano senoji katė. Kažkas su kepenimis buvo negerai. Vietinis veterinaras nuleidęs rankas buvo. Parsivežiau į Vilnių, mėnesį kasdien į Jakovo kliniką vežiojau. Nusižliumbus buvau visiškai, nes jau ir pati vilties mažai turėjau. Katę išgelbėjo, jau du metai sveikutėlė gražutėlė. Nieks neįvardijo, kodėl ji taip susirgo, priežastis kaip ir liko neaiški. Gal ir kokią pelę panuodytą sugavo - kaimynai pas save deda nuodus pelėms. Bet senoji mano negastroliuoja, tik aplink namus vaikšto. Vienžo, ir anksčiau atsargiai žiūrėjau į tuos prekybcentrių maistelius, o dabar tuo labiau.
Atsakyti
mano nika esdavo tik kitkat guliasiuka , ir tik su lasisomis, ir tik... drebucius nuaizydavo. Gal koki viena kita gabaliuka suesdavo. O jau noredavo, o jau kauydavo prie saldytuvo stovedama, kad ideciau. Ir vel palaizo ir palieka, o paskui smirsta , tenka ismest... O vistiek pakelis litas kainuoja, ir kasdien vis kitas... Nesamone ... kaip maza vaika nuo soskes, taip nika nuo kitkatu atpratinau. Tai jau kelinti metai eda tik rojal indoor. tinka , patinka . Labai labai retai, pjaustant zalia mesa, ateina i virtuve, ir koki mini gabaleliuka sueda.
Kepeneles perku tecio katei, jis jai zalias jas duoda, visa gyvenima nuo kudikystes ji gauna zaliu kepeneliu du kart dienoj po gabaliuka , o paskui pati spintukeje pasiima sausiuku biggrin.gif
O nikai kepeneles visai fuij biggrin.gif uztat puola , kai zefyrus valgau doh.gif Vieninteis zmoniu maistas, kuris jai patinka, aisku irgi tik kelis trupinelius gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 28, 13:01)
Vienžo, ir anksčiau atsargiai žiūrėjau į tuos prekybcentrių maistelius, o dabar tuo labiau.

drinks_cheers.gif

Ne tiek ir brangiau išeina pirkti tą gerą maistelį. Jo gyvūnai mažiau suėda, nes maistingumas kitoks (Nors maniškės apsiėda Hills'u iki apskritimo formos liemens srityse lotuliukas.gif nežinau, kuo jis joms TAIP patinka?). Bet kiek sutaupoma katyčių sveikatelės - neįmanoma suskaičiuoti.

Dėl keistų skonių jau ne kartą rašiau: mūsų grynaveislę ėda viską - vaisius, daržoves, žalias mėsą, žuvį ir kepenėles. Mūsų šeimoje "mėsa" - paukštiena ir jautiena, kiaulienos nevalgome kažkodėl. Nepasakysiu, kad suvalgo daug, bet kai valgau obuolį, kriaušę ar nektariną - prieina pati ir letenomis traukia prie savęs mano ranką su vaisiu. biggrin.gif Mėsos, žuvies ir kepenėlių gali suvalgyti DAUG, bet niekas tiek neduoda. Pavaišiname ir gana. Kitos katės mėgsta mėsa ir rauginto pieno produktus: grietinę, jogurtą ar kefyrą/rūgpienį. Mažoji Monti pieno produktus pripažįsta tik ne mažesnio negu 10% riebumo... lotuliukas.gif doh.gif
Šeriasi katinai ir dėl karščio. Jau pastebėjome šitą dalyką.

Turime ir gerų pokyčių: kurį laiką Akva negraužia laidų ir kt. į juos panašių namų apyvuokos detalių. Matyt, subrendo panelė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 28 liepos 2014 - 14:47