taigi jaunas kačiukas Ramybės dar ilgai neturėsit
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 20:27)
taigi jaunas kačiukas Ramybės dar ilgai neturėsit
Žinokit užmiršau kaip elgės dičkis kai toks buvo (jam 4). Kažkodėl atrodo, kad buvo baikštesnis, o šita atrodo, kad ir liūtą pultų. bet vis tiek mielybė neišpasakyta. Ypač kai užbirbia. :]]
palaukit dar.. jei bus rusiukės charakterį paveldėjusi, tai dar ne to pamatysit
Pas mane mazgė taip užknisdavo motiną, kad abi kaip arklių tabūnas šuoliuodavo per lovas, sienas, galvas ir t.t. Jokia vieta namie nebuvo nepasiekiama, rusiukės nerealiai šoklios - viskas net palubėse buvo patikrinta ir, kas įmanoma, numėtyta. Energijos tiek, kad penkioms katėms per akis būtų
Pas mane mazgė taip užknisdavo motiną, kad abi kaip arklių tabūnas šuoliuodavo per lovas, sienas, galvas ir t.t. Jokia vieta namie nebuvo nepasiekiama, rusiukės nerealiai šoklios - viskas net palubėse buvo patikrinta ir, kas įmanoma, numėtyta. Energijos tiek, kad penkioms katėms per akis būtų
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 21:32)
Energijos tiek, kad penkioms katėms per akis būtų
Labai gražu. Dičkis palubėj dažnai gyvena (ten kur žmonės kepures deda, pas mus jo vieta), bet namai daugmaž stovi. :]
hi, aš ne todėl įdėjau nuorodą į rexus, kad kažkuo priekaištaut ar įrodinėt, tiesiog norėjau jums parodyt, kad jūsiškė kažkuo panaši į juos. Taip, be abejo, yra ir nebelungai, taip pat ir koratai, kurie irgi panašūs į rusiukus.
Mes mielai priimame temoj visus : ir dokumentuotus, ir nevisai kilmingus rusiukus. Visai nesinori temoje kandžių replikų ir užgauliojimų, stengiamės gyvent draugiškai. Vienintelio, ko netoleruoju - daugintojų, bet niekaip ne bedokumenčių kačiukų šeimininkų.
Man labai patinka jūsų katinas, kuris su skirtingos spalvos akimis. Tai labai gražu!
Mes mielai priimame temoj visus : ir dokumentuotus, ir nevisai kilmingus rusiukus. Visai nesinori temoje kandžių replikų ir užgauliojimų, stengiamės gyvent draugiškai. Vienintelio, ko netoleruoju - daugintojų, bet niekaip ne bedokumenčių kačiukų šeimininkų.
Man labai patinka jūsų katinas, kuris su skirtingos spalvos akimis. Tai labai gražu!
Nemažai pakalbėjot
Fibi irgi trykšta energija, bet mus gelbėja aukštos pušys. Jei tektų gyvent su ja uždaruose namuose būtų keblu katytei (ir mums), kol sugalvotų kur energiją išliet...
Fibi irgi trykšta energija, bet mus gelbėja aukštos pušys. Jei tektų gyvent su ja uždaruose namuose būtų keblu katytei (ir mums), kol sugalvotų kur energiją išliet...
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 21:17)
Vienintelio, ko netoleruoju - daugintojų, ...
aha, baisu temoj ir aptarinėt tuos nebelungus - ar nepamatysim po kurio laiko skelbimų apie parduodamus bedokumenčius ilgaplaukius rusiukus nebelungus Žmonės be sąžinės prigalvoja ir nesamų veislių, o jei užmatys realiai egzistuojančią..
Papildyta:
+2013 03 19, 20:48-->
QUOTE(hi @ 2013 03 19, 20:48)
Dičkis palubėj dažnai gyvena (ten kur žmonės kepures deda, pas mus jo vieta), bet namai daugmaž stovi. :]
tokia vieta visai nekalta Mano jauniklė n kartų per dieną jausdavo pareigą prasinešti per sekcijos ir spintų, spintelių viršų. Dar labai smagu buvo nuo viršaus atsigulus letena atkrapštyt kokias nors dureles ir bandyt ten įlįst. Ypač smagu buvo įsigrūst ten, kur koks krištolas ar porcelianas sudėtas.. Koridoriuj kamštine danga sienos dengtos. Tai baisiausias smagumas aukštyn-žemyn-skersai-išilgai sienom duotis ir, be abejo, nagus galąst.
Užuolaidų tai jau seniai neturiu
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2013 03 19, 22:17)
Mum jis taip pat patinka. O žmonės, kurie priglaudė iš gatvės mums pradžioje nepasakė apie skirtingas akis manydami, kad persigalvosim.
QUOTE(Odilija5 @ 2013 03 19, 22:18)
Fibi irgi trykšta energija, bet mus gelbėja aukštos pušys.
Mh, pušies taip paprastai nepasisodinsi... Na gal guodžia, kad pastoviai uždarose jie negyvens.
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 23:20)
aha, baisu temoj ir aptarinėt tuos nebelungus - ar nepamatysim po kurio laiko skelbimų apie parduodamus bedokumenčius ilgaplaukius rusiukus nebelungus Žmonės be sąžinės prigalvoja ir nesamų veislių, o jei užmatys realiai egzistuojančią..
Niu ramiai tik, mes nei dauginsim (katinas dar jaunas kastruotas, tai šiuo klausimu žinom kaip elgiamasi) nei pardavinėsim. O ir tie žmonės iš kurių gavom jų nepardavinėja (nors nesu naivi ir žinau, kad būna "patikėjusių" nes naudinga). Tiesiog tikrai kažkuo patikėjo, kad prieš sterilizuojant reikia leist kartą pagimdyt. Žodžiu kas ką daro nežinau (tiksliau žinau - užtenka pereit per kad ir šuniukų skelbimus ir prisirinkt n "pigiau be dokumentų" kad ir "jorkų" variacijų), bet bent jau šitas "taškas" yra "ne tas". Apskritai aš čia pati daugiau pasiknaisiojau į visokius vizualinius panašumus ir tiek. Tik nenoriu teisintis ten, kur nei prasikaltau nei planuoju prasikalst. :] Geriau priminkit nuo kokio amžiaus skiepijami.
+2013 03 20, 00:19-->
taigis aš ne Jums taikiau Tiesiog tai viešas forumas, maža kas skaito
QUOTE(hi @ 2013 03 20, 00:19)
Niu ramiai tik, mes nei dauginsim
taigis aš ne Jums taikiau Tiesiog tai viešas forumas, maža kas skaito
Hi, mes savąją skiepijom 4 mėnesių.
QUOTE(Odilija5 @ 2013 03 19, 21:18)
Fibi irgi trykšta energija, bet mus gelbėja aukštos pušys.
pas mus tam reikalui tarnauja obelys ir slyvos